Ψηφιακό σημειωματάριο γάμου WedMyWay

Η ερώτηση έγινε, το δαχτυλίδι είναι στο χέρι σου και τα μάτια σου λάμπουν…αλλά τώρα τι; 

Με τόσες πολλές εργασίες και λεπτομέρειες που πρέπει να αναλάβεις και να κανονίσεις, ο προγραμματισμός ενός γάμου μπορεί να γίνει εξουθενωτικός. 

Σου έχω έτοιμη –επειδή σε νοιάζομαι-, μια πλήρως δομημένη λίστα γάμου, με χρονοδιάγραμμα προγραμματισμού, για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.  Η λίστα για οργάνωση γάμου θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος, καθώς θα σε βοηθήσει να οργανώσεις κάθε λεπτομέρεια με ευκολία και ασφάλεια. Η οργάνωση γάμου θα γίνει πιο εύκολη και διασκεδαστική και θα σε βοηθήσει να διημιουργήσεις μια αξέχαστη εμπειρία για σένα και τους καλεσμένους σας.

Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις κάθε βήμα!

Λίστα για οργάνωση γάμου: Απαραίτητα βήματα και πρακτικές συμβουλές

Σχεδιάζοντας τον γάμο σας. Τι πρέπει να κάνετε 10-12 μήνες πρίν

Προετοιμασία νύφης
Giorgos Rentzios Photography

Επιλέξτε ημερομηνία γάμου και μετά πάρε τηλέφωνο τις κολλητές 🆘

Ξεκινώντας την οργάνωση γάμου, η επιλογή της τέλειας ημερομηνίας είναι ένα από τα πιο διαβόητα βήματα του σχεδιασμού του και είναι θέμα στάθμισης τόσο των προσωπικών όσο και των πρακτικών πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων. Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη ημερομηνία για να παντρευτείς το 2024;

Ξεκίνα να οργανώνεις τον γάμο σου με τη βοήθεια μας 🥰

Κάνε το πλάνο γάμου σου ευκολότερο με ιδέες και συμβουλές για στυλ γάμου, και συμμάχους τα καλύτερα εργαλεία σχεδιασμού, που είναι διαθέσιμα στα χέρια σου, στην εφαρμογή του Wedmyway!

WedMyWay και η οργάνωση του γάμου γίνεται παιχνίδι

Από τα πρωτότυπα και ευφάνταστα προσκλητήρια μας, μέχρι την επιλεγμένη μουσική βιβλιοθήκη γάμου, στο WedMyWay θα βρεις τα πιο ολοκληρωμένα, διασκεδαστικά, και δημιουργικά ψηφιακά εργαλεία, για να οργανώσεις, ΔΩΡΕΑΝ τον γάμο σου.


Κλείστε την εκκλησία, ASAP. ⛪

Η Ελλάδα είναι γεμάτη από μικροσκοπικές εκκλησίες και ιστορικά ξωκλήσια που είναι τόσο όμορφα! Βρες το κατάλληλο για σένα!

Επιλέξτε τους κουμπάρους σας και δηλώστε το θεαματικά!

Οι κουμπάροι είναι συνήθως οι πιο στενοί φίλοι ή συγγενείς. Δεν υπάρχουν κανόνες γύρω από το ποιον μπορεί και ποιον δεν μπορεί να επιλέξει το ζευγάρι. Ποια είναι όμως τα καθήκοντα τους και ποια τα κριτήρια επιλογής τους;

Ορίστε το budget σας💸 Ένα δάκρυ κύλησε κάπου εδώ!

Η σωστή ανάλυση του προϋπολογισμού των πιθανών εξόδων του γάμου σας είναι συχνά το πιο αγχωτικό μέρος του σχεδιασμού του, αλλά όχι πια! Έχουμε βρει το κλειδί και με πολλή χαρά σας το παραδίδουμε!

Budget γάμου, δωρεάν εφαρμογή απο το wedmyway
Διάβασε ακόμη:Πως να οργανώσεις τον δικό σου οικονομικό γάμο με 6.000€

Βρείτε το στυλ και το θέμα του γάμου που σας ταιριάζει

Ονειρευόσουν πάντα έναν γάμο στην παραλία ή έναν πιο παραδοσιακό; Διάβασε τα WedMyWay Tips και πάρε έμπνευση για να βρεις αυτό που σε εκφράζει απόλυτα!

Ξεκινήστε να φτιάχνετε την λίστα των καλεσμένων σας!

Βρείτε το ιδανικό μέρος για όλους στη λίστα καλεσμένων σας και διαβάστε συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να κάνετε την οργάνωση γάμου σαν επαγγελματίες!

Λίστα Καλεσμένων Οργάνωση Γάμου
Διάβασε ακόμη:12 απλά πράγματα που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σε γάμο

Κλείστε τον φωτογράφο/βιντεογράφο 📸

Η φωτογραφία του γάμου πρέπει να είναι προτεραιότητα. Ένας φωτογράφος θα αιχμαλωτίσει τη μεγάλη μέρα σας σε όλο της το μεγαλείο και θα σας χαρίσει αναμνήσεις που θα κρατήσετε για πάντα. Αναζητήστε, βρείτε, συναντήσετε και επιλέξτε τον τέλειο φωτογράφο! Σου προτείνουμε τον Γιώργο Ρέντζιο, ο οποίος θα αποθανατίσει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας με μοναδικό τρόπο.

Κλείστε τον χώρο της δεξίωσης💃🏻

Η εύρεση ενός χώρου που να λειτουργεί για εσάς, γίνεται εύκολη υπόθεση με όλους τους διαθέσιμους χώρους δεξιώσεων που θα βρείτε στο WedMyBusiness

Κλείσε την makeup artist

Ενώ οι τάσεις του μακιγιάζ πάνε και έρχονται, οι φωτογραφίες του γάμου σου θα διαρκέσουν για πάντα. Η συνεργασία με μια makeup artist που μαζί θα δημιουργήσετε μια εμφάνιση για την οποία θα νιώθεις σίγουρη, αξίζει την επένδυση. Μην το καθυστερείς! Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να κλείσεις μια καλή makeup artist. Σου προτείνουμε την Γιάννα Γιαλαντζίδη, κάνει εξαιρετική δουλειά και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Μακιγιάζ απο επαγγελματία
Διάβασε ακόμη:Νυφικά χτενίσματα: Οι Κορυφαίες τάσεις για το 2024!

Κλείσε την κομμώτρια, γιατί ποια θέλει να παντρευτεί αχτένιστη;💇🏻‍♀️

Με τόσα πολλά στυλ εκεί έξω και μαζί με τις δικές σου μοναδικές ιδέες, η επιλογή του χτενίσματος δεν είναι πάντα τόσο απλή όσο κάποιοι πιστεύουν. Συνιστούμε να κάνεις κράτηση για τον κομμωτή ή την κομμώτρια του γάμου σου ήδη από την αρχή. Αν ψάχνεις να βρείς την ιδανική η Νεκταρία δεν θα σε αφήσει αχτένιστη 👩‍🦰

Ετοιμαστείτε για τις ετοιμασίες του γάμου: 8-10 μήνες πριν

Lazarou Beach Wedding Parties
Lazarou Beach Wedding Parties

Ξεκινάνε οι πρόβες νυφικού! Τρεχάτε ποδαράκια μου!

Δαντέλα ή σατέν, μακρύ ή κοντό, με έναν ώμο ή στράπλες; Θα σε βοηθήσουμε να βρεις το τέλειο νυφικό με στυλ για κάθε σιλουέτα! Ακολούθησε μας στο Instagram και δεν θα χάσεις.

Ξεκίνα να οργανώνεις τον μήνα του μέλιτος

Σχεδιάζετε την απόδρασή σας μετά το γάμο; Λάβετε απαντήσεις σε ερωτήσεις για το μήνα του μέλιτος, συμβουλές και προτάσεις. Από τους καλύτερους προορισμούς και τις χαμηλότερες τιμές, μέχρι το πότε πρέπει να κάνετε το ταξίδι σας – είναι όλα εδώ!

Η ατζέντα του γάμου σας. Τι πρέπει να κάνετε 5-7 μήνες πρίν

Ξενοδοχεία για γάμο με φωτισμένη πίστα χορού
Three Way Complete Event Solutions

Κλείσε τον dj ή το συγκρότημα

Ενώ τα μουσικά γούστα ποικίλλουν, όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν τη μουσική για να δημιουργήσει την επιθυμητή διάθεση σε μια εκδήλωση. Ο σωστός DJ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ημέρας του γάμου και κάνει πολλά περισσότερα από το να παίζει απλά μουσική. Η επιλογή της σωστής μπάντας, είναι επίσης ζωτικής σημασίας!

Επιλέξτε τα φορέματα των παρανύμφων

Ψάχνετε για φορέματα παρανύμφων; Βρείτε τα τέλεια χωρίς καν να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι! Αγοράστε online στο Rich Girl Boudouir

Προετοιμασία γάμου: Ποια tasks να ολοκληρώσετε 4 μήνες πριν

Νύφη διασκεδάζει σε τρελό wedding party στην λίμνη Βουλιαγμένης
Ignatios Kourouvasillis Photography

Αναζήτησε τα τέλεια νυφικά παπούτσια 👠

Ποια είναι τα πιο άνετα νυφικά παπούτσια; Συμβουλές, κόλπα και πώς να επιλέξετε το τέλειο ζευγάρι. Στο e-shop μας θα βρείς όλα τα νυφικά παπούτσια.

Η ώρα για αξεσουάρ γάμου & βέρες, έφτασε! 💍

 Όποιος είπε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού, σίγουρα ήξερε για τι πράγμα μιλούσε! Αν και οι βέρες συνήθως είναι το επίκεντρο, τα κοσμήματα γάμου εκτείνονται πολύ πέρα από τα δάχτυλά σας. Τα σωστά κοσμήματα θα βελτιώσουν ολόκληρη την εμφάνισή σας και θα τραβήξουν την προσοχή των καλεσμένων σας, φωτίζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας.

Αγόρασε τα νυφικά εσώρουχα

Αναρωτιέστε τι να φορέσετε κάτω από το νυφικό; Από seamless έως υποστηρικτικά, έχουμε τις προτάσεις για τα καλύτερα νυφικά εσώρουχα! Ακολουθήστε μας στο Instagram και εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας.

Επιλέξτε το γαμπριάτικο κοστούμι

Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Αποφύγετε τον πανικό πριν από το γάμο και ακολουθήστε ιδέες και έμπνευση όσον αφορά το στυλ των γαμπριάτικων κοστουμιών, ώστε να εξασφαλίσετε ότι εσείς και οι κουμπάροι σας θα δείχνετε όσο το δυνατόν πιο κομψοί τη μεγάλη μέρα.

Γκρί μοντέρνο γαμπριάτικο κοστούμι
Διάβασε ακόμη: Ανδρικό ντύσιμο για γάμο: 25 μοναδικές ιδέες για κάθε στυλ

Κλείσε τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο για τον μήνα του μέλιτος

Είναι ένας μεγάλος κόσμος εκεί έξω και η εύρεση της πιο ρομαντικής τοποθεσίας για ταξίδι του μέλιτος είναι μια πρόκληση. Περιηγηθείτε σε πολλές ιδέες που προκαλούν δέος.

Οργάνωση γάμου σε 3 μήνες: Τι πρέπει να κάνετε αυτό το διάστημα

Alexis Georgio wedding dress
Alexis Georgio
Διάβασε ακόμη:Alexis Georgio: Η ελληνική ιδιοφυΐα των νυφικών φορεμάτων

Συγκέντρωσε τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση άδειας γάμου

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά γάμου και πως μπορείτε να δημοσιεύσετε απλά την αναγγελία γάμου OnLine! Κάντο τώρα στο publees.com

Διάλεξε τα λουλούδια για τον στολισμό και την νυφική ανθοδέσμη

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τα ζωντανά στολίδια της ξεχωριστής ημέρας σας. Τα λουλούδια γάμου μπορεί να είναι ένα από τα πιο δημιουργικά και διασκεδαστικά μέρη της διαδικασίας του σχεδιασμού του γάμου. Όλη η έμπνευση για τη γαμήλια ανθοδέσμη που χρειάζεσαι, από κλασικές και ρομαντικές ιδέες για μπουκέτο μέχρι μοντέρνες συνθέσεις.

Αγοράστε το δώρο των κουμπάρων

Ψάχνεις έμπνευση για το δώρο που θα πάρεις στους κουμπάρους σου; Θέλεις να τους τιμήσεις δίνοντας κάτι ουσιαστικό; Διάβασε ιδέες και προτάσεις για προσωποποιημένα και μη δώρα!

Όμορφή πόζα σε μπαλκόνι απο νεαρή όμορφή νύφη
Ignatios Kourouvasillis Photography

Επιλογή κάβας για την γαμήλια δεξίωση και το party 🍸

Σαμπάνια, αφρώδης οίνος ή μήπως κοκτέιλ; Η προσφορά ενός ποτού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε στυλ και χρώμα στη δεξίωση σας!

Φτιάξτε την playlist του γάμου σας🎶

Η δημιουργία μιας τέλειας λίστας αναπαραγωγής δεξίωσης δεν είναι εύκολη δουλειά! Θα την κάνουμε όμως ευκολότερη με μερικές προτάσεις! Διαβάστε συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου καθώς φτιάχνετε τη λίστα σας.

Διαλέξτε το σετ γάμου μαζί με τους κουμπάρους

Η ώρα να διαλέξετε με τους κουμπάρους σας στέφανα, έφτασε! Μαζί θα πρέπει να επιλέξετε λαμπάδα και κρυστάλλινη καράφα! Δε βρίσκεις αυτό που σε εκφράζει; Μήπως να το δημιουργήσεις;

Επιλέξτε την γαμήλια τούρτα🍰

Το να έχετε μια γαμήλια τούρτα στη δεξίωση σας είναι μια από τις μεγαλύτερες (και πιο γλυκές!) παραδόσεις. Παρόλα αυτά, ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές της γαμήλιας τούρτας; Ποια είναι η τιμή εκκίνησης μιας γαμήλιας τούρτας και τι περιλαμβάνεται στο κόστος της; Διάβασε πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις!

Πολυχώρος Ονείρων
Πολυχώρος Ονείρων

Κλείστε την τελευταία γευστική δοκιμή με το catering

Προτάσεις budget-friendly -και μη- φαγητά γάμου και ιδέες για welcome drink και σνακ πριν από την δεξίωση. Όλα όσα πρέπει να προσέξεις, για να ικανοποιήσεις γευστικά και στο έπακρο ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Κάνε πρόβα για το γαμήλιο χτένισμα και μακιγιάζ

Πότε πρέπει να κάνεις την πρόβα και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ! Επιπλέον, hot χρήσιμες συμβουλές και έμπνευση εάν αποφασίσεις να κάνεις το δικό σου #diyμακιγιάζ την ημέρα του γάμου σου! Ακόμα να κλείσεις make up artist; Ακολούθησε την Γιάννα Γιαλαντζίδη και εμπνεύσου.

make up vaptisis

Παραγγείλετε τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια γάμου 

Η επιλογή των προσκλητηρίων του γάμου σας είναι μια μεγάλη απόφαση, γιατί είναι η πρώτη εντύπωση των καλεσμένων σας από την μεγάλη σας μέρα, από την άλλη οι μπομπονιέρες γάμου είναι ένας γλυκός τρόπος για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στη μεγάλη μέρα σας. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι που αντικατοπτρίζει εσάς ως ζευγάρι και να γίνει και για καλό σκοπό!

Ξεκίνα να οργανώνεις την διάταξη των καλεσμένων στα τραπέζια

 Η οργάνωση τραπεζιών γάμου είναι επέκταση της προσωπικότητας του γάμου και μέρος της διακόσμησης, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να γίνετε δημιουργικοί!

Πλάνο Τραπεζιών Οργάνωση Γάμου

Κλείσε πακέτο για solarium και σπα για τους επόμενους μήνες🧖🏻‍♀️

Σολάριουμ, Spray Tan ή Self Tanning; Μήπως και λίγο σπα; Τι πακέτα πρέπει να κλείσεις για να είσαι η πιο ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού σου την ημέρα του γάμου σου;

Ξεκινήστε να φτιάχνετε οποιαδήποτε είδη DIY

Μπομπονιέρες, καρτελάκια τραπεζιών, κιτ έκτακτης ανάγκης για την ημέρα του γάμου, βιβλίο ευχών και ότι έχεις βάλει στο νου σου, ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να τους δίνεις σάρκα και οστά. 

Δώστε τις επιλογές τραγουδιών στον Dj

Μην αγχώνεσαι καλέ, στα έχω έτοιμα! Ήρθε η ώρα να παραδώσετε την περιζήτητη playlist στον Dj και να ζητήσετε συμβουλές για την τελειοποίηση της! Ετοιμάστε τις μουσικές λίστες σας και είστε έτοιμοί.

Λίστα γάμου: Καθήκοντα 1 μήνα πριν τον γάμο

Κτήμα Ορεινό
Κτήμα Ορεινό

Καταθέστε τις άδειες γάμου στην εκκλησία

Καιρός να καταθέσετε τις άδειες γάμου στην εκκλησία! Βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σας!

Κανονίστε μέσο μεταφοράς για την εκκλησία

Ποια είναι η νούμερο ένα επιλογή μεταφοράς για γάμους προς την εκκλησία και την δεξίωση; Μπορεί να μην μπορέσεις να ελέγξεις την κίνηση, αλλά μπορείς να επιλέξεις πως θα φτάσεις με στυλ! Τσέκαρέ το #weddingcars στο Instagram και εμπνεύσου.

Τελική πρόβα νυφικού👰🏻‍♀️

Αν υπάρχει κάτι τελευταίο που χρειάζεται προσαρμογή στο νυφικό σου, η τελική εφαρμογή είναι η τελευταία ευκαιρία σου να κάνεις την αλλαγή

Alexis Georgio
Alexis Georgio

Δημιουργήστε το δικό σας wedding #hashtag

 Είναι απαραίτητο ένα hashtag γάμου και που εξυπηρετεί; Πάρτε δημιουργικές ιδέες hashtag γάμου για τη μεγάλη σας ημέρα. Το Weddingiwre θα σε βοηθήσει.

Αποστείλετε τα προσκλητήρια γάμου

Το πότε πρέπει να αποσταλούν τα προσκλητήρια γάμου είναι η πρώτη πιο συχνή ερώτηση που κάνουν τα ζευγάρια αναφορικά με τις προσκλήσεις. Στείλτε τις προσκλήσεις σας στο σωστό timing και με σιγουριά.

Προετοιμασία γάμου: 1-2 εβδομάδες πριν την μεγάλη ημέρα

Νιόπαντρο ζευγάρι φωτογραφίζεται στην φύση
Giorgos Rentzios Photography

Επικοινωνήστε με καλεσμένους που δεν έκαναν RSVP.

Τι ποσοστό των καλεσμένων του γάμου παρευρίσκονται πραγματικά; Ένα γενικό συνολικό ποσοστό μεταξύ 75-85 τοις εκατό των καλεσμένων γάμου συνήθως παρευρίσκονται. Tips & Tricks για να το ξέρεις εκ των προτέρων!

Τελευταίο check out με όλους τους συνεργάτες

 Τα τελευταία τηλεφωνήματα, μηνύματα και email ώστε να σιγουρευτείς ότι όλα είναι έτοιμα και όπως τα έχεις προγραμματίσει. Ρίξε μια τελευταία ματιά στην ατζέντα σου.

Ενημερώστε το catering για τα άτομα και τη διάταξη των τραπεζιών🍽️

Τώρα που ξέρεις τον ακριβή αριθμό των καλεσμένων, είναι καλή ιδέα να ενημερώσεις το catering και να παραδόσεις τη διάταξη των τραπεζιών! Κάνε share και print και είσαι έτοιμη.

Viewhall πολυχώρος Αχαρνές
ViewHall Πολυχώρος

Παραλάβετε το νυφικό και το κοστούμι 🛍️

Μετά τις τελικές πρόβες, σειρά έχει η παραλαβή του νυφικού και του κουστουμιού!

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας

Η προετοιμασία για το ταξίδι του μέλιτος έχει ήδη ξεκινήσει. Τι πρέπει να πάρεις μαζί; Και τι δεν πρέπει!!!

Κάντε το Bachelor & Bachelorette party σας🎉

Ώρα για πάρτι! Τελευταία ευκαιρία να γιορτάσετε την «ελεύθερη» ζωή!

Αναθέστε ρόλους!

Οργάνωση γάμου μόνη μου. Ήρθε η ώρα να συγκεντρώσουμε τις αρμοδιότητες του καθένα! Μάθε ποιοι είναι οι παραδοσιακοί ρόλοι και ποιος κάνει τι! Διάβασε το άρθρο της Δέσποινάς Καψάλη, που έγινε viral.

Τακτοποιήστε τις πληρωμές σας, γιατί οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους! 💰

Είναι κακό να αποπληρώνεις πλήρως τους συνεργάτες σου πριν από το γάμο και πόσο πριν; Tips για να γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο!

Προγραμματίστε μανικιούρ, πεντικιούρ & φρεσκάρισμα μαλλιών 💅🏻

Τα μαλλιά και τα νύχια είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεχωρίσεις την ιδιαίτερη αυτή μέρα!! Αλλά πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μανικιούρ, πεντικιούρ και φρεσκάρισμα μαλλιών, ώστε να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή; 

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη ημέρα

Καλεσμένοι γάμου και ζευγάρι σε χαλαρή φωτογραφία
Ignatios Kourouvasillis Photography

Μετά από όλη τη σκληρή δουλειά για τον προγραμματισμό του γάμου σου, τώρα είναι η τελική αντίστροφη μέτρηση. Είναι απολύτως φυσιολογικό μια εβδομάδα πριν τον γάμο σου να αισθάνεσαι πίεση. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό!;

Τις εναπομείνασες ημέρες, φρόντισε να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις! Μπορείς για παράδειγμα, να πας στο γυμναστήριο ή να κάνεις μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο. Φρόντισε να τρως υγιεινά και να ενυδατώνεσαι, αλλά μην αισθανθείς άσχημα αν αφεθείς και σε μερικές ένοχες απολαύσεις. 

Τέλος, δοκίμασε βαθιές αναπνοές και διαλογισμό. Οι ασκήσεις αυτές θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις στην αναπνοή να διαχειριστείς το στρες, το άγχος και την συνεχή ανακατωσούρα στο στομάχι. Θυμήσου, οι βαθιές αναπνοές μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για να ηρεμήσουν ολόκληρο το σώμα εκείνες τις ημέρες -και όχι μόνο-.

Μετά τον γάμο: Τι να κάνετε για να ολοκληρώσετε την διαδικασία

Ioannis Kourouvasilis
Ignatios Kourouvasillis Photography

Βαθμολογήστε τους επαγγελματίες που συνεργαστήκατε

Μοιραστείτε την εμπειρία σας και βοηθήστε και άλλα ζευγάρια να επιλέξουν τους επαγγελματίες του γάμου σας!

Στείλτε ευχαριστήριες κάρτες και mail και κάντε μερικά τηλέφωνα!

Ενημερώστε την οικογένεια και τους καλεσμένους σας ότι λάβατε το δώρο τους και ευχαριστήστε τους για την όμορφη αυτή κίνηση τους!

Social Media: Επιλέξτε τις φωτογραφίες του γάμου σας και μοιραστείτε τις

Μοιραστείτε την ευτυχία της μεγάλης μέρας στα social media! Μην ξεχάσετε το wedding hashtag!

Δηλώστε τον γάμο στο ληξιαρχείο!

Το πιστοποιητικό γάμου είναι ένα παράσημο ενός ιδιαίτερου γεγονότος της ζωής σας, αλλά είναι επίσης ένα σημαντικό προσωπικό έγγραφο. Μην ξεχάσετε να τον δηλώσετε στο ληξιαρχείο!

Μοιραστείτε την ιστορία σας με εμάς, με τον πρώτο πρωινό καφέ σας ως ανδρόγυνο☕

Αυτό ήταν και το τελευταίο και πιο σημαντικό WedMyTip που στο αφήσαμε για το τέλος. Τώρα ήρθε η δική σου σειρά. Χαιρόμαστε να διαβάζουμε τις ιστορίες σας! Μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για την μεγάλη σας μέρα μαζί μας, και αν σας βοηθήσαμε στην οργάνωση γάμου! Θέλουμε τη δική σου WedMyHistory!

Στείλε μας την ιστορία σου, στο [email protected], δείξε μας τις πιο ωραίες φωτογραφίες σου και γιατί όχι δώσε το δικό σου WedMyTip στους ακολούθους του WedMyWay.