Cordella.gr Λίστα γάμου στην Ελλάδα

Αγαπημένο και γραφικό sitcom των 90’s αφιέρωσε ένα επεισόδιο στο όχι τόσο πρωτότυπο δώρο της δεκαετίας εκείνης που δεν ήταν άλλο από την καφετιέρα φίλτρου. 

Στο επεισόδιο βλέπουμε το νεόνυμφο ζευγάρι να αρχίζει να χάνει κλιμακωτά τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για το άνοιγμα των δώρων γάμου, όταν η μία καφετιέρα «διαδέχεται» την άλλη. 

30 χρόνια μετά, η καφετιέρα «χτυπάει» ξανά με δύο σημαντικές διαφορές

α. Κάνει espresso 

β. Έχει έναν ισχυρό αντίπαλο: cordella.gr

Η 1η online λίστα γάμου στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Λίστα γάμου

Η πλατφόρμα του cordella.gr πρόκειται να λύσει τα χέρια του ζευγαριού και των καλεσμένων. 

Από την πλευρά του ζευγαριού, η Cordella προσφέρει τα εξής: μία πληθώρα δώρων και εμπειριών για να επιλέξει για το γάμο του. Η ευκολία εδώ έγκειται στο ότι όλα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες. 

– Θέλεις πράγματα για την κουζίνα; 

– Θέλεις για το σαλόνι;-  Θέλεις να κάνεις μια κρουαζιέρα στη Σαντορίνη μετά του συζύγου και να χαρείτε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του νησιού;

Νame it, we have it.

Αν, όντως, χρειάζεσαι μία καφετιέρα, επίλεξε αυτή της αρεσκείας σου και πρόσθεσέ την στη λίστα. 

Η μαγεία εδώ είναι ότι θα πάρεις μόνο μία καφετιέρα και αυτή που ήθελες.  Δεν θα κατεβάσεις ποδοσφαιρική ομάδα με καφετιέρες, γιατί όλοι σου έφεραν από μία, μην αγχώνεσαι. 

Θες να μαζέψεις λεφτά γιατί θες να κάνεις ανακαίνιση στο μπάνιο του σπιτιού που σου έδωσαν οι οι γονείς σου; Φτιάξε τον ψηφιακό γαμήλιο «Kουμπαρά» σου και οι δικοί σου άνθρωποι θα μπορούν να σε βοηθήσουν οικονομικά. 

Φτιάχνεις τη λίστα, η οποία θα πάρει το όνομα σας και αυτή δημοσιεύεται στο site. Τώρα μπορείς να στείλεις το link στους καλεσμένους σας, ή να αναζητήσουν από μόνοι τους μέσω της επιλογής «Ψάξτε ένα ζευγάρι» ό,τι ποθεί η ψυχούλα σας!

Τι ακολουθεί τώρα; Ειδοποιήσεις για τα δώρα που επέλεξαν οι καλεσμένοι σου, ακόμα και για το πότε θα σου έρθουν έξω από την πόρτα σου. 

Και αν είσαι πλάσμα ανάποδο και αναποφάσιστο σαν και εμένα και μετάνιωσες που ζήτησες την πράσινη τοστιέρα της ARIETTE και θες την γαλάζια, don’t worry η Cordella θα στην αλλάξει! Δεν θα μπεις ούτε εσύ η ίδια σε κόπο με το να επισκεφτείς το ίδιο το μαγαζί για να την κάνεις τράμπα, ούτε οι καλεσμένοι σου. Ας είναι οι φίλοι μας στην Cordella!

Χαρούμενο ζευγάρι

Για τους καλεσμένους μας, η Cοrdella, μέσα από ένα ευχάριστο ψηφιακό περιβάλλον, προβάλλει τις επιθυμίες του ζευγαριού στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή τους και ανάλογα με το προσωπικό τους budget αγοράζουν το γαμήλιο δώρο που θέλουν ή ενισχύουν τον «Κουμπαρά» των μελλονύμφων αποκλειστικά και μόνο μέσα από το site.

Αν το Cash or Trash συνεχίσει για μία ακόμη δεκαετία, με βλέπω να κάνω ένα πέρασμα στο γυαλί, φέρνοντας στην εκπομπή ό,τι σερβίτσια έχω από τον γάμο της μαμάκας και του μπαμπάκα μου.

Και λέω έχω, διότι τα σερβίτσια μαραζώνουν στα δικά μου ντουλάπια, και όχι στα δικά της, μέχρι να αποδεχτεί η μάνα μου τις νουθεσίες της Marie Kondo:

«Keep only those things that spark joy Μιμή μου, οnly those things».

Της Μιμής τα σερβίτσια δεν spark joy και εμένα μου σπαν’ τα νεύρα γιατί δεν τα θέλει ούτε η ίδια, ούτε εγώ, αλλά ούτε και να τα κάνουμε χορηγία στο «Αυτή η νύχτα μένει» για να τα σπάσει ο Μπισμπίκης στο μαγαζί του. 

Επομένως, εγώ και τα σερβίτσια της μάνας μου, αποφασίσαμε ότι δεν θα βασανίσουμε με παραπάνω άχρηστα σερβίτσια την επόμενη generation Καψάλη. Θα έχω προνοήσει από τώρα να έχουν τα δώρα του γάμου μου… cordella.gr!