Τα πιο άνετα νυφικά παπούτσια

Σήμερα θα σε βοηθήσω να βρέις τα πιο άνετα παπούτσια για γάμο. 

Ένας γάμος κρατάει πολλές ώρες και σίγουρα το μοναδικό πράγμα που δεν θα ήθελες να νιώσεις είναι πόνος, κούραση και εξάντληση. Είμαι σίγουρη οτι θέλεις να το ευχαριστηθέις, να χορέψεις, να γελάσεις, και να σταθείς στα πόδια σου. 

Πλέον, η comfort μόδα γύρω από τα νυφικά παπούτσια έχει εξελιχθεί και διαφοροποιηθεί πέρα του συνηθισμένου. Οι εποχές όπου η νύφη έπρεπε να ήταν απαραίτητα με ψηλά πέδιλα αποτελεί παρελθόν. 

Το να είσαι άνετη στον γάμο σου είναι βασική προϋπόθεση για να διασκεδάσεις και να χαρείς αυτή την τόσο σημαντική μέρα. Οι στιγμές που είμαστε πραγματικά ευτυχισμένες τις νιώθουμε και τις βιώνουμε διαφορετικά από τις απλές καθημερινές στιγμές που ζούμε. 

Έχεις πολλές επιλογές που μπορείς να κάνεις, ανάλογα με το στυλ που έχεις αλλά και με το είδος του γάμου που έχεις επιλέξει. Πέδιλα, σανδάλια η sneakers είναι μερικές από αυτές. Αν είσαι και εσύ από αυτά τα κορίτσια που θέλουν να νιώθουν χαλαρά δεν έχεις από το να δοκιμάσεις άνετα παπούτσια για γάμο. 

Τι λές; Πάμε για ψώνια

Τα πιο άνετα παπούτσια για γάμο, για κάθε στυλ νύφης

1. Πέδιλα για γάμο. Τα πιο άνετα νυφικά παπούτσια

Το πέδιλο είναι μια safe επιλογή για καλοκαιρινούς αλλά και για ανοιξιάτικους γάμους. Αν διαθέτει χαμηλό τακούνι, αποπνέει άνεση και στυλ και ταιριάζει με πολλά νυφικά φορέματα.

Οι αποχρώσεις που σου προτείνω είναι λευκό, ασημί, χρυσό και μπορούν να έχουν και λεπτομέρειες. Αυτά τα άνετα παπούτσια για γάμο είναι κομψά και ταυτόχρονα μοντέρνα.

Ανακάλυψε νυφικά πέδιλα που θα προσθέσουν μια ξεχωριστή νότα στο νυφικό σου look.
Διάβασε ακόμη:16 Καλοκαιρινά παπούτσια για γάμο: Για μια κομψή καλεσμένη

2. Πλατφόρμες. Καλοκαιρινά χαμηλά παπούτσια για γάμο

Οι πλατφόρμες είναι ένα πολύ άνετο παπούτσι, λόγω του ψάθινου πάτου. Θα τις επέλεγες όμως για τον γάμο σου; Εγώ στις προτείνω αναμφισβήτητα, κυρίως αν παντρεύεσαι το καλοκαίρι σε κάποιο ξωκλήσι και θές να είσαι άνετη και χαλαρή. Μια νέα τάση για την σύγχρονή νύφη

Διάλεξε πλατφόρμες που θα αναδείξουν το νυφικό σου σύνολο και θα κλέψουν τις εντυπώσεις.
Διάβασε ακόμη:Jimmy Choo νυφικά παπούτσια: Η ολοκλήρωση του τέλειου Look

3. Σανδάλια. Άνετα παπούτσια για καλοκαιρινό γάμο

Σανδάλια;;;;; Το ξέρω ότι ξαφνιάστηκες, και σε καμία περίπτωση δεν περίμενες να διαβάσεις κάτι τέτοιο. Έλα όμως που τα σανδάλια είναι full άνετα παπούτσια για γάμο, και αν είναι διακοσμημένα σωστά θα κάνουν πάταγο. Είναι η ιδανική περίπτωση αν παντρεύεσαι σε κάποιο ελληνικό νησί.

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

Βάλε ανατομικούς πάτους μέσα από τα νυφικά παπούτσια για να νιώθεις άνετα.

4. Φλατ παπούτσια για γάμο. Κάντε το με στυλ!

Τα φλατ νυφικά παπούτσια είναι πάντα μια καλή επιλογή. Δώσε προτεραιότητα στην άνεση αλλά και το στυλ, και επέλεξε να φορέσεις λευκά φλατ παπούτσια, από τη bridal συλλογή της εταιρίας TSAKIRIS MALLAS.

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

Μπορείς να έχεις δύο ζευγάρια παπούτσια. Ένα ζευγάρι για την εκκλησία και ένα ζευγάρι για το γλέντι του γάμου ή το after party wedding.

5. Μπαλαρίνες. Τα ωραιότερα φλατ παπούτσια για γάμο

Αν είσαι διατεθειμένη να ξεχάσεις τις γόβες και τα ψηλοτάκουνα και να φορέσεις χαμηλά φλατ παπούτσια στον γάμο σου, τότε οι μπαλαρίνες είναι η καλύτερη περίπτωση. Είναι πολύ άνετες και φοριούνται χειμώνα καλοκαίρι. Τις προτείνω ανεπιφύλακτα, σε περίπτωση που παντρευτείς με πολιτικό γάμο.

Διάβασε ακόμη:Τι να φορέσω σε γάμο; 20 μοναδικά outfits για το 2023

6. Μπότες. Για ενναλακτικές νύφες

Αν είσαι εναλλακτική, και παντρεύεσαι μέσα στην καρδιά του χειμώνα, τότε οι μπότες είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Συνδύασε τες με ένα γούνινο παλτό η μια κάπα και θα με θυμηθείς.

Διάβασε ακόμα: 16+ 1 Καλοκαιρινά αέρινα φορέματα για γάμο σε νησί

7. Mules. Η επιτομή του Chic!

Κλασικα και κομψα. Τα mules είναι μια safe επιλογή για γάμους Άνοιξη-Καλοκαίρι. Μπορείς να τα συνδυάσεις με κάθε στυλ νυφικού, να είσαι χαλαρή και να ευχαριστηθείς τον γάμο σου. Αυτά τα άνετα παπούτσια για γάμο είναι η επιτομή του Chic!

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

Αγόρασε τα πιο απλά φλατ παπούτσια που είδες στην βιτρίνα και ξετρελάθηκες, πρόσθεσε στρας, πέρλες, φιόγκους, και δαντέλα και είσαι έτοιμη να τα φτιάξεις μόνη σου. Αν τώρα δεν πιάνουν τα χέρια σου με την βοήθεια μιας μοδίστρας θα ήταν ότι καλύτερο.

8. Sneakers. Για να χορεύεις άνετα μέχρι το πρωί

Το τελευταίο παπούτσι που θα σκεφτόσουν να βάλεις είναι sneakers, αν όμως το καλοσκεφτείς είναι το πιο άνετο και χαλαρό παπούτσι. Ένα καλό sneaker μετά την τελετή είναι απαραίτητο για τους σύγχρονους γάμους.

Πείσε τον αγαπημένο σου να φορέσει και εκείνος αθλητικά παπούτσια, και θα είστε super. Μήπως άλλαξες γνώμη;

Δες περισσότερα sneakers που θα σου επιτρέπουν να χορέψεις, και να απολαύσεις την ημέρα
Διάβασε ακόμη:28 αέρινα νυφικά για νησί που θα κλέψουν την παράσταση