Δώρο κουμπάρου

Ο κουμπάρος είναι ο πιο στενός φίλος ή μέλος της οικογένειας του γαμπρού η της νύφης. Είναι κάτι περισσότερο από ένα τίτλο, είναι ο καλύτερός σας φίλος, και εκείνος  στον οποίο μπορείτε πάντα να βασίζεστε. 

Όταν πρόκειται να επιλέξετε το τέλειο δώρο κουμπάρου πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι που θα λατρέψει και θα εκτιμήσει για πάντα.

Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε 20 από τις πιο αξέχαστες, διασκεδαστικές και μοναδικές ιδέες για δώρα που θα λατρέψει η κουμπάρος σας. Από ένα δερμάτινο μπουφάν μέχρι smart watch και drone, σίγουρα θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει στην προσωπικότητά του και να τον κάνει να χαμογελά.

Και να θυμάστε, το πιο σημαντικό είναι να δείξετε την εκτίμηση και την αγάπη σας για τον κουμπάρο σας. Αν προέρχεται από την καρδιά σας, να είστε σίγουροι ότι θα το λατρέψει.

Οι καλύτερες ιδέες για ένα μοναδικό δώρο κουμπάρου

1. Ρολόι για δώρο κουμπάρου. Το πιο κλασσικό δώρο

Ένα ρολόι για δώρο κουμπάρου, είναι ένα κλασσικό δώρο που δεν φεύγει ποτέ απο την μόδα. Είτε πρόκειται για ένα κομψό και μοντέρνο ρολόι είτε για ένα πιο παραδοσιακό είμαι σίγουρος ότι ο κουμπάρος σας θα το λατρέψει.

Διάβασε ακόμη:Τα Καλύτερα Δώρα Για Επέτειο Σχέσης. Για Πάντα Μαζί!

2. Γυαλιά ηλίου. Μια εξαιρετική επιλογή

Σκέφτεστε να κάνετε δώρο στον κουμπάρο σας γυαλιά ηλίου; Πραγματικά εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι λειτουργικά και κομψά, και μπορούν να γίνουν ακόμα και πιο ξεχωριστά. Μα πως; Κάντε τα πιο προσωποποιημένα και χαράξτε το όνομα του, η ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Αυτό θα κάνει το δώρο αξέχαστο

Διάβασε ακόμα:5+1 κορυφαίες επιλογές για δώρο επετείου για άντρα

3. Ποδήλατο γυμναστικής. Για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης

Αν ο κουμπάρος σας τρέχει καθημερινά στα γυμναστήρια, και είναι λάτρης της φυσικής κατάστασης, τότε ένα ποδήλατο γυμναστικής είναι μια εξαιρετική επιλογή. 

Εάν δεν έχει μεγάλο χώρο, ένα συμπαγές και αναδιπλούμενο μοντέλο μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν τώρα κάνει καθημερινές και έντονες προπονήσεις ένα ποδήλατο με ενσωματωμένα όργανα παρακολούθησης καρδιακών παλμών μπορεί να είναι πιο κατάλληλο.

Διάβασε ακόμα:7+1 ιδέες για ένα μοναδικό δώρο επετείου για γυναίκα!

4. Ξυριστική μηχανή. Για τέλεια περιποίηση

Τώρα, ξέρω τι σκέφτεσαι – ξυριστική μηχανή; Πραγματικά; Σκεφτείτε το – μπορείτε να βρείτε μια ξυριστική μηχανή υψηλής τεχνολογίας η κομψή vitage. Και ας μην ξεχνάμε και την πρακτική πλευρά των πραγμάτων. Ο κουμπάρος σας θα σας ευχαριστήσει που του δώσατε ένα εργαλείο που θα τον κρατά περιποιημένο για τα επόμενα χρόνια

Διάβασε ακόμα:Δώρο για κουμπάρα: 8 ξεχωριστές προτάσεις για κάθε γούστο

5. Smartwatch. Για tech κουμπάρους

Αν ψάχνετε για ένα νεανικό αλλά και οικονομικό smart watch, το Xiaomi Zepp E Square είναι η ιδανική επιλογή. Αυτό το έξυπνο ρολόι προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες που θα βοηθήσουν τον καλύτερο σας φίλο, να ελέγχει την υγεία και την φυσική του κατάσταση.

Διάβασε ακόμη:8+1 πρωτότυπες & ρομαντικές ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου

6. Τσάντα πλάτης. Για τους λάτρεις της υπαίθρου

Αν ο κουμπάρος σας ταξιδεύει συνεχώς για προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς λόγους, αυτό το σακίδιο πλάτης αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις εξορμήσεις του. Το συγκεκριμένο σακίδιο είναι ένα δώρο σχεδιασμένο για τους λάτρεις της υπαίθρου, τους πεζοπόρους, και ταξιδιώτες. Σας θυμίζει κάποιον;

Διάβασε ακόμα:6+1 ασυνήθιστα δώρα γάμου για κάθε γούστο και budget!

7. Μηχανή espresso. Προσωποποιημένα δώρα για κουμπάρους

Αυτή η μηχανή espresso, θα αλλάξει την πρωινή ρουτίνα του φίλου σας. Με την κομψή σχεδίασή της και τις ισχυρές τις δυνατότητες, είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο νέος καλύτερος φίλος του κουμπάρου σας. Εμπιστευτείτε μας, και θα σας ευχαριστεί κάθε φορά που πίνει μια γουλιά από τον τέλεια παρασκευασμένο καφέ του.

Διάβασε ακόμα:Ευχές γάμου: Τι να γράψεις σε μια ευχετήρια κάρτα γάμου

8. Δωρο κάρτα Funky Buddha. Ένα δώρο γεμάτο στυλ

Αν τώρα θέλετε να του πάρετε ενα καλό πουκάμισο η ενα δερμάτινο μπουφάν, και δεν είστε και πολυ σίγουροί για το στυλ του, χαρίστε του μια ηλεκτρονική δωροκάρτα από τη FUNKY BUDDHA, και αφήστε τον ίδιο να επιλέξει.

Διάβασε ακόμη:Τα 10 καλύτερα δώρα που θα τρελάνουν την κολλητή σου!

9. Drone. Το πιο πρωτότυπο δώρο κουμπάρου

Το Drone θα προσφέρει στον κουμπάρο σας, ατελείωτο ενθουσιασμό και ψυχαγωγία. Θα μπορεί να τραβάει εκπληκτικά εναέρια πλάνα και να εξερευνεί τον κόσμο από μια εντελώς νέα οπτική γωνία. Το σίγουρο είναι ότι με αυτό το δώρο κουμπάρου, ο καλύτερος σας φίλος θα φτάσει στα ύψη.

Διάβασε ακόμα:Δώρα για καλεσμένους γάμου.10 όμορφες ιδέες με αγάπη

10. Gift Box. Και σίγουρα θα σας ευχαριστεί

Τώρα, ξέρω τι σκέφτεστε – “δεν είναι απλώς ένα σωρό πράγματα πεταμένα μαζί σε ένα κουτί;” Αλλά πιστέψτε με, όταν μέσα σε ένα κουτί δώρου βρίσκονται  κρασί, πούρα και σοκολατάκια, σίγουρα ο κουμπάρος σας θα νιώσει εκτιμημένος. Κάντε χαρούμενο αυτόν που αγαπάτε.

Διάβασε ακόμη:Το Απόλυτο Ανθολόγιο: 50 πρωτότυπες ευχές για επέτειο γάμου

11. Προσωποιημένα για έναν λάτρη του ουίσκι

Είναι εξαιρετικό δώρο για έναν λάτρη του ουίσκι. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο υψηλής ποιότητας και διαθέτει δύο διαφορετικές βρύσες για να σερβίρεις ουίσκι. Το καλύτερο στο άφησα στο τέλος. Μπορείς να χαράξεις το όνομα του κουμπάρου σου, και να το κάνεις πιο προσωποποιημένο.

Προσωποποιημένο δώρο κουμπάρου ξύλινο βαρελάκι για ουίσκι
Διάβασε ακόμα:200 Ευχές για γενέθλια: Ξεχωρίστε με τις ευχές σας!

12. Ανδρικό δερμάτινο μπουφάν. Κλασσικό αλλά και μοντέρνο

Ενα δερμάτινο μπουφάν είναι ο τέλειος τρόπος για να αναδείξετε οποιοδήποτε ντύσιμο. Είναι ο απόλυτος συνδυασμός κλασσικού αλλά και μοντέρνου στυλ. Ενα πρακτικό δώρο κουμπάρου, που μπορεί να το φορέσει ακόμα και στο bachelor πάρτυ σου και να κλέψει την παράσταση.

Διάβασε ακόμη:Τι πάμε σε επίσκεψη; 9 Ωραία Δώρα για Καινούργιο Σπίτι

13. Ενοικίαση porsche. Για γρήγορους κουμπάρους

Πως θα σας φαίνονταν να νοικάσετε μια Porshce για τον κουμπάρο σας. Αυτό το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο είναι βέβαιο ότι θα τον ενθουσιάσει και η διαδικασία είναι παιχνιδάκι. Απλώς επικοινωνήστε με μια εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων και θα σας καθοδηγήσουν.

Porsche Carrera 3.8 S PDK 997
Διάβασε ακόμη:200 Ευχές για Γιορτή: Μοναδικές στιγμές αγάπης και ευτυχίας

14. Αναπτήρας. Για καπνιστές η όχι

Τι θα λέγατε για έναν αναπτήρα; Ξέρω, ξέρω – ένας αναπτήρας μπορεί να μην φαίνεται το πιο συναρπαστικό δώρο, αλλά πιστέψτε με, είναι ο τέλειος τρόπος για να ανάψετε ένα εορταστικό πούρο ή ακόμα και μια φωτιά σε ένα ταξίδι κατασκήνωσης. Και με τόσα πολλά δροσερά και funky σχέδια εκεί έξω, μπορείτε να βρείτε έναν αναπτήρα που ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητα του κουμπάρου σας.

Διάβασε ακόμα:80 ξεχωριστές ευχές για βάπτιση αγοριού, κοριτσιού & διδύμων

15. Μαύρη δερμάτινη ζώνη. Από τις καλύτερες ιδέες

Μια μαύρη δερμάτινη ζώνη είναι απαραίτητη για κάθε άντρα που εκτιμά το διαχρονικό στυλ και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Είτε για καθημερινή χρήση με τζίν, είτε για ειδικές περιστάσεις, είναι βέβαιο ότι αυτό το δώρο θα γίνει βασικό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα του κουμπάρου σας.

Πως να στολίσω το δώρο του κουμπάρου;

Η διακόσμηση του δώρου για τον κουμπάρο σας, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά και να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας για όλα όσα έχει κάνει για εσάς. 

Επιλέξτε ένα όμορφο χαρτί περιτυλίγματος που συμπληρώνει το δώρο. Εάν τώρα το δώρο, είναι μέσα ένα κουτί ή ένα καλάθι, προσθέστε λίγο κορδέλλα, για λίγη επιπλέον αίσθηση. Φυσικά μπορείτε να γράψετε και μια κάρτα, η μια προσωπική σας σημείωση. 

Θυμηθείτε, η παρουσίαση και η διακόσμηση του δώρου είναι εξίσου σημαντικές με το ίδιο το δώρο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να το κάνετε ξεχωριστό και δείξτε την εκτίμησή σας, στον καλύτερο σας φίλο.

Πότε δίνουμε το δώρο στον κουμπάρο;

Η καλύτερη στιγμή για να δώσετε το δώρο στον κουμπάρο είναι συνήθως λίγες ημέρες πριν από τη γαμήλια τελετή.

Το πιο σημαντικό είναι να δείξετε την εκτίμησή σας και να ευχαριστήσετε τον κουμπάρο σας για τη φιλία και την υποστήριξή του.

Πόσο κοστίζει το δώρο του κουμπάρου;

Το κόστος για ενα δώρο κουμπάρου εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και το budget σας. Μερικά ζευγάρια επιλέγουν ένα πιο ακριβό δώρο,  ενώ άλλα επιλέγουν κάτι πιο προσιτό αλλά και πάλι ουσιαστικό. 

Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε πολλά χρήματα για ένα δώρο, αλλά θα πρέπει να είναι μια στοχαστική και ουσιαστική χειρονομία.

Η αξία του δώρου δεν καθορίζεται από το κόστος του, αλλά από τη σκέψη και την προσπάθεια που καταβλήθηκε για την επιλογή του. Ο κουμπάρος σας θα εκτιμήσει κάθε δώρο που προέρχεται από την καρδιά σας.