Dj γάμου πίσω απο τα decks

Η οργάνωση γάμου σίγουρα είναι μια μεγάλη υπόθεση για το κάθε ζευγάρι, όμως αυτό δε χρειάζεται να το αφήσετε να γίνει βουνό και να σας αγχώσει. Το WedMyWay είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να σας οδηγήσει step by step στην ολοκλήρωση του γάμου σας. 

Τί γίνεται όμως με την μουσική; Έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται σε έναν dj γάμου και έχουμε απαντήσεις που θα σας διευκολύνουν και θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε το γαμήλιο πάρτι χωρίς περιττές αγωνίες. 

WedMyWay και η οργάνωση του γάμου γίνεται παιχνίδι

Οι λίστες μουσικής του Wedmyway μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Βρες αυτή που σου ταιριάζει βάσει του ύφους του γάμου σου, εντελώς δωρεάν και πάρε τα ηνία της μουσικής σου, δοκιμάζοντας τα ψηφιακά μας εργαλεία!

Βήμα 1: Κόστος Dj για γάμο & Υπηρεσίες

Αφού λοιπόν έχετε έρθει σε επαφή με τον Dj γάμου η την εταιρεία ηχητικής κάλυψης, και έχετε ενημερωθεί για όλα τα πακέτα των υπηρεσιών τους, επιλέξτε εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Σκεφτείτε το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι, που έχετε ονειρευτεί και επενδύστε σε έναν έμπειρο wedding Dj. Μην κάνετε εκπτώσεις στις τιμές. Το κόστος για ένα καλό Dj γάμου ξεκινάει απο 500€

DJ γάμου εν ώρα εργασίας
mvislandweddings.com
Διάβασε ακόμη:80 μοντέρνα τραγούδια γάμου για να φτιάξετε τη διάθεση!

Βήμα 2: Το ραντεβού με τον Dj γάμου, και η επικοινωνία

Μετά τη συμφωνία σας, θα πρέπει να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το κομμάτι της μουσικής,  και στο πώς αυτή θα επενδύσει με τον πιο κατάλληλο τρόπο τις στιγμές που θα θυμάστε για πάντα με πολλή αγάπη.

Θυμηθείτε, η επιλογή είναι κλειδί για την επιτυχία της δεξίωσης και γι’ αυτό πρέπει να έχετε άριστη συνεργασία μαζί του.

Βήμα 3: Οι ερωτήσεις σας

1) Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά για να πραγματοποιηθεί  η κοπή της τούρτας και ο πρώτος χορός στη δεξίωση;

Σίγουρα, αυτό που έχει σημασία σε ένα γαμήλιο πάρτι είναι το να αισθάνεστε καλά με αυτό που ζείτε, και να μην έχετε άγχος. Επομένως, δεν έχει καμία σημασία αν θα κόψετε πρώτα την τούρτα και μετά θα χορέψετε ή γίνει το αντίστροφο. Γενικά, δεν υπάρχει συγκεκριμένη, «σωστή» σειρά για να προχωρήσει η δεξίωση. Όλα εξαρτώνται από εσας. 

Υπάρχουν, δηλαδή, ζευγάρια που θέλουν να ολοκληρώσουν στην αρχή όλες τις τυπικές διαδικασίες, άλλα που δεν τις προγραμματίζουν και άλλα που δεν τις κάνουν καθόλου. Ο γάμος εξάλλου μια έκφραση καθαρά προσωπικού στυλ.

Πανέμορφό set up για dj γάμου
Μarriageday

2) Μας δυσκολεύει η εύρεση του κατάλληλου τραγουδιού για την είσοδό μας στο χώρο της δεξίωσης. Μπορείτε να μας βοηθήσετε;

Ένας καλός dj γάμου ποτέ δε θα σας απογοητεύσει σε αυτή την ερώτηση. Είναι λογικό να υπάρχουν ζευγάρια που να μη συμφωνούν ή να μη βρίσκουν εύκολα εκείνο το τραγούδι με το οποίο θα γίνει η είσοδός τους στο χώρο που βρίσκονται οι προσκεκλημένοι. 

Μπορείτε να ζητήσετε από τον Dj του γάμου σας, να σας προτείνει περισσότερες επιλογές σύμφωνα πάντα με το δικό σας στυλ και έχοντας γνώμονα το ύφος που εσείς θέλετε να δώσετε στο γάμο σας

Διάβασε ακόμα:
Δάδες κατα την είσοδο του ζευγαριου στο πάρτι

3) Έχουμε σκεφτεί δύο διαφορετικά τραγούδια για να γίνει η είσοδος. Μπορεί να γίνει μίξη αυτών των δύο;

Η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι ότι φυσικά κι αυτό είναι δυνατόν. Τίποτα δεν είναι δύσκολο για έναν επαγγελματία dj γάμου. Αρκει φυσικά να ταιριάζουν μουσικά και τεχνικά τα δύο κομμάτια. Εκείνος θα φροντίσει να κάνετε μια φαντασμαγορική είσοδο ή -αν το προτιμάτε- μια πιο διακριτική. 

Εμείς δημιουργούμε διάφορα μουσικά κομμάτια συνεχώς (Mash Ups ακόμα και Remix) ώστε η μουσική, να είναι τέλεια.

Μάλιστα, στο παρελθόν, υπήρξε ζευγάρι που αποφάσισε αντί να χορέψουν οι δύο σύντροφοι τον πρώτο χορό όπως παραδοσιακά γίνεται, να ηχογραφήσουν ένα τραγούδι με τις δικές τους φωνές. Επομένως, μην περιορίζετε τη σκέψη σας στη μουσική. Αφεθείτε ελεύθερα στο να βρείτε μουσική που αγαπάτε και σας ταιριάζει.

Διάβασε ακόμα:9 πρωτότυπες ιδέες για είσοδο γάμου που θα ενθουσιαστείς
Γαμπρός σηκώνει στα χέρια νύφη στην διάρκεια του πρώτου χορού
weddingchicks.com

4) Σκεφτόμαστε να μην κόψουμε γαμήλια τούρτα. Είναι σωστό αυτό;

Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια τάση, τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν να μην ακολουθούν τις τυπικές εθιμοτυπικές διαδικασίες, αφαιρώντας το άγχος του τί είναι σωστό και τί είναι λάθος στο γάμο ή τη δεξίωσή τους.

Είναι ζευγάρια που τολμούν να φύγουν από τα καθιερωμένα και δρουν πιο απελευθερωμένα. Όπως το κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, έτσι κι ο γάμος του πρέπει να εκφράζει αυτό που είναι στα αλήθεια οι δυο τους. Ακολουθείστε, λοιπόν, αυτό που η καρδιά σας ορίζει και αυτό που σας ταιριάζει. Είναι η δική σας ημέρα και έχετε κάθε δικαίωμα να απολαύσετε πρώτοι εσείς τόσο το γάμο, όσο και το γαμήλιο πάρτυ σας

Διάβασε ακόμα;10 γλυκά τραγούδια για πατέρα και κόρη που συγκινούν!
Νίοπαντρο ζευγάρι κόβει την γαμήλια τούρτα
weddingforward.com

5) Τί προτάσεις έχετε για τη μουσική που θα ακούγεται κατά τη διάρκεια του φαγητού;

Τα πάντα εξαρτώνται από τα προσωπικά σας ακούσματα, το ύφος του γάμου, την προσωπικότητά σας και το τί θέλετε τελικά οι ίδιοι για τη μουσική που θα ακούγεται κατά το δείπνο. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος ενός έμπειρου Dj γάμου, είναι να κρατήσει το ενδιαφέρον των καλεσμένων και να τους προετοιμάσει για ένα γαμήλιο πάρτι που όμοιό του δεν έχουν ξαναζήσει!

Ένα από τα μυστικά για επιτυχημένο δείπνο στη δεξίωση είναι να μπει ρυθμός και αντί να ακούγονται ήπια, ήρεμα -συχνά βαρετά- τραγούδια να κρατηθεί η διάθεση στα ύψη.

Διάβασε ακόμα:7 εμπνευσμένα κοκτέιλ για γάμο: The Signature ones!
Τραπέζι σε κτήμα γάμου
Three Way

6) Πώς να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα;

Ένα μεγάλο ποσοστό ζευγαριών ξεκινάει το κύριο μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια, θέλοντας αφενός να τιμήσει τους τόπους καταγωγής των οικογενειών του, αλλά και να προϊδεάσει αφετέρου για το τί θα επακολουθήσει χορευτικά. Αυτό επιλέγεται συνήθως από ζευγάρια που οργανώνουν τη δεξίωσή τους σε κτήμα ή κάποιο ξενοδοχείο

Σε άλλους, πιο εναλλακτικούς χώρους, συμβαίνει συχνά το ακριβώς αντίθετο. Στην περίπτωση αυτή δηλαδή, μπορείτε να επιλέξετε σωστά μιξαρισμένα κομμάτια και να δημιουργήσετε ένα φρέσκο μουσικό πρόγραμμα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να έχει λιγότερο έντονα στοιχεία από το παραδοσιακό βαρύ ελληνικό πρόγραμμα και περισσότερα από τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. 

Φυσικά, ας μη ξεχνάμε ότι άλλο είδος μουσικής επιθυμούν οι νεότεροι και άλλο οι μεγαλύτεροι. Γι’ αυτό, στην επικοινωνία σας με τον dj για γάμο, μη διστάστε να εκφράσετε όλους τους προβληματισμούς σας – είναι εκείνος που θα σας δώσει τη λύση σε κάθε μουσικό ζήτημα.

7) Θα μπορούσα να σας φτιάξω μια playlist με τα αγαπημένα μας τραγούδια;

Ένας καλός Dj γάμου, δεν θα σας απογοητεύσει σε αυτή την ερώτηση. Αντιθέτως θα καταλάβει καλύτερα το μουσικό σας ύφος, και θα τα προσθέσει στο μουσικό του πρόγραμμα.

Το μόνο που θέλω να σας επισημάνω είναι να μην στέλνετε μεγάλες λίστες. Δέκα με δεκαπέντε κομμάτια είναι μια χαρά.

Dj για γάμο με μηχανήματα
insideweddings.com

8) Πότε είναι καλύτερα να πετάξω τη γαμήλια ανθοδέσμη;

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε το πέταγμα της ανθοδέσμης να είναι  προετοιμασμένο για κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και σε συγκεκριμένο χώρο ή θέλετε να είναι μια πιο ελεύθερη κι αυθόρμητη διαδικασία. Αν επιθυμείτε κάτι πιο οργανωμένο, υπάρχουν αρκετές κατάλληλες στιγμές για να το πραγματοποιήσετε. 

Για παράδειγμα, μπορείτε να την πετάξετε πριν καν ξεκινήσει το μουσικό πρόγραμμα. Απλώς, να σημειώσουμε εδώ ότι αυτός δε θεωρείται ο ιδανικότερος τρόπος έναρξης ενός προγράμματος  με ελληνική παραδοσιακή μουσική. 

Μια άλλη στιγμή κατά την οποία θα μπορούσατε να πετάξετε την ανθοδέσμη είναι στο σημείο μετάβασης από το μοντέρνο ελληνικό στο ξένο ρεπερτόριο ή από το ξένο στο ελληνικό. Αυτή ίσως να είναι και η πιο σωστή στιγμή για το πέταγμα της ανθοδέσμης.

Το πέταγμα της γαμήλιας ανθοδέσμης
weddingchicks.com
Διάβασε ακόμα:Ψάχνεις ιδέες για bachelor; 4+1 προτάσεις για να ξεσαλώσεις

9) Δέχεστε παραγγελίες από τους καλεσμένους; Μήπως αυτό χαλάει το μουσικό πρόγραμμα που έχετε δημιουργήσει;

Ο σκοπός ενός dj γάμου δεν είναι άλλος από το να φροντίσει να διασκεδάσει τους καλεσμένους και να ικανοποιήσει τις μουσικές απαιτήσεις σας, ώστε όλοι να ζήσουν μια απίστευτη μουσική βραδιά. 

Όταν υπάρχει μεταξύ σας μια σχέση εμπιστοσύνης, τότε πέρα από κάποια συγκεκριμένα μουσικά κομμάτια που θα ζητήσετε, του αφήνετε το περιθώριο να επιλέξει εκείνος ελεύθερα τα υπόλοιπα τραγούδια που θα ακουστούν. Έτσι, η πίστα θα είναι πάντα γεμάτη με κόσμο που χορεύει, καθώς τα μουσικά στυλ δεν περιορίζονται σε ένα ή δύο.

Η απάντηση στην ερώτηση σας είναι ΝΑΙ. Ενας Dj πρέπει να δέχεται παραγγελίες ώστε να εξασφαλίσει ότι περνάνε καλά οι καλεσμένοι, προσέχοντας όμως να μη γίνει «κοιλιά» στο μουσικό πρόγραμμα που έχει προαποφασιστεί.

Γαμήλιο πάρτι απο καλεσμένους
Μarriageday


10) Θα θέλαμε το γλέντι του γάμου μας να διαρκέσει ως το πρωί. Είναι εφικτό αυτό;

Αν θέλετε ένα πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τότε μπορείτε να το έχετε! Όλα εξαρτώνται από το κέφι σας και κατά πόσο οι καλεσμένοι έχουν τη διάθεση να χορέψουν, να απολαύσουν – να γλεντήσουν με άλλα λόγια – εκείνη τη βραδιά.

Ο Dj γάμου, απλώς ακολουθεί επιλέγοντας και μιξάροντας τα καλύτερα μουσικά κομμάτια.

11) Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που σας έχουν ζητήσει;

Ενας έμπειρος και ευγενικός Dj, με τον οποίο αποκτήσατε μια σχέση εμπιστοσύνης, έχει να σας πεί πολλές ενδιαφέρον ιστορίες. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την τύχη και το προνόμιο να βάλουμε ρυθμό και μελωδίες σε αμέτρητους γάμους. Όλοι τους ήταν διαφορετικοί, όμως όλοι τους ήταν εξίσου ιδιαίτεροι. Με πολλά ζευγάρια, μάλιστα, «δέσαμε» τόσο, που γίναμε φίλοι.

Αυτό ωστόσο που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν ένα θεατρικό διάρκειας 20 λεπτών, όπου το ζευγάρι, πριν κάνει την είσοδό του, ανέλαβε δράση κρατώντας τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όλοι μας απολαύσαμε ένα υπερθέαμα -θα τολμούσα να πω- με ξυλοπόδαρους, απίστευτες χορογραφίες και φώτα που άφησαν τους πάντες εντυπωσιασμένους.

Πίστα χορού σε γαμήλιο πάρτυ με ξυλοπόδαρους
Three Way

Όπως καταλαβαίνετε, η οργάνωση του πάρτυ σας μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Αν όμως εμπιστευτείτε τον Dj που επιλέξατε, τότε όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα κι εσείς θα απολαύσετε πολύ περισσότερο τη βραδιά σας.

Είναι κρίμα να μην απολαύσετε στο έπακρο την κάθε στιγμή του γάμου σας. Ξεκινάτε μια καινούργια ζωή και θέλετε να την ξεκινήσετε με το δεξί. Επιλέξτε σωστά τον επαγγελματία dj γάμου σας και εσείς φροντίστε απλώς να γλεντήσετε εκείνη την ημέρα με την καρδιά σας!

GNSXHHMS163594475