Νύφη και κουμπάρα στην φύση

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας ασχοληθήκαμε εκτενώς με τα ασυνήθιστα δώρα γάμου για κάθε γούστο και budget.

Σε αυτό το άρθρο όμως φιλενάδα μου καλή, θα μιλήσουμε για έναν άνθρωπο σταθμό στη ζωή σου, την κολλητή και φυσικά soon-to-be κουμπάρα σου. Διότι δεν υπάρχει πιο τιμητικός τίτλος για να γιορτάσεις και να μετατρέψεις μια φιλία σε σχέση ζωής.

Δώρο για κουμπάρα λοιπόν που απευθύνεται στην B.F.F. σου και partner in crime, θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την αγάπη, την ευγνωμοσύνη, την αφοσίωση και το σεβασμό σου απέναντι της.

Καθώς διαβάζεις θα αναρωτιέσαι εσύ τώρα, και με το δίκιο σου, «Μα πώς θα της πω ευχαριστώ για όλες εκείνες τις υπέροχες εμπειρίες που μοιραστήκαμε ως τώρα αλλά και όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που μας περιμένουν στο μέλλον;».

Απαντώντας σε αυτό το ερώτημα θα σου πω ότι ως γνωστόν, οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις. Ωστόσο, και ένα μοναδικό δώρο που θα ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν περισσότερο στο προσωπικό της γούστο, is a good place to begin with.

Πάμε λοιπόν να τα δούμε μαζί αναλυτικά, ώστε να διαλέξεις το καλύτερο δώρο για κουμπάρα. Μην μου αγχώνεσαι για τίποτα! 😊

Δώρο για κουμπάρα: Η απόλυτη λίστα με τις ωραιότερες ιδέες. 

1. Κολιέ με χρυσά στοιχεία και λευκά μαργαριτάρια. Ένα μοναδικό κόσμημα

Ποια γυναίκα δε λατρεύει τα κολιέ; Μια πρόταση δώρου αξίας λοιπόν για τη κουμπάρα σου είναι ένα υπέροχο κολιέ από λευκά μαργαριτάρια γλυκού νερού Fresh Water Pearl. Αν το budget σου το επιτρέπει, να ξέρεις πως πρόκειται για μια αρκετά δαπανηρή αγορά καθώς τα μαργαριτάρια είναι 18 καρατιών και το κολιέ είναι δεμένο με μεταξωτό νήμα.

Πρόκειται για ένα μοναδικό δώρο για κουμπάρα. Ένα φανταστικό κόσμημα για τις πρωινές αλλά και βραδινές της εμφανίσεις που υπόσχεται να  εντυπωσιάσει όχι μόνο εκείνη αλλά και τους γύρω της!

Διάβασε ακόμα:Έξοδα κουμπάρου και υποχρεώσεις; Ιδού η αιώνια απορία

2. Γυναικείο ροζ χρυσό ρολόι. Το απόλυτο δώρο για κουμπάρα

Μια κορυφαία επιλογή δώρου, αποτελεί και ένα κλασικό γυναικείο ρολόι. Ειδικά όταν αυτό προέρχεται από εσένα και είναι σύμβολο της φιλίας σας, να είσαι σίγουρη πως η κολλητή σου θα το τιμήσει δεόντως όσο κανένα άλλο! 

Ένα ιδανικό δώρο για τη σύγχρονη γυναίκα-καριερίστα που ο χρόνος της είναι πολύτιμος. Μπορείς να επιλέξεις ένα ρολόι με καθαρές γραμμές από ανοξείδωτο ατσάλι με ροζ χρυσούς δείκτες και σημεία, που θα το φοράει διαρκώς, καθώς πέρα από διαχρονικό κομμάτι είναι κατάλληλο και για όλες τις ώρες της ημέρας.

Διάβασε ακόμη:8+1 πρωτότυπες & ρομαντικές ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου

3. Τσάντα με αλυσίδα. Για σικάτες εμφανίσεις με την κουμπάρα σου

Πες μου αλήθεια. Μα υπάρχει γυναίκα στο κόσμο αυτό που δε θα ένιωθε ευτυχισμένη με ένα τέτοιο δώρο που είναι συνάμα τόσο πρακτικό και λειτουργικό; Η τσάντα αυτή στο υπέροχο διαχρονικό σχέδιο LOVE MOSCHINO, είναι το απόλυτο must have για σικάτες εμφανίσεις σε γάμους, βαφτίσια και γιορτές. 

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η λευκή καπιτονέ τσάντα να μην ενθουσιάσει τη κομψή κουμπάρα σου καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον iconic κομμάτια του συγκεκριμένου brand, που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της! Είναι δυνατόν να λείπει λοιπόν κάτι τέτοιο από τη γκαρνταρόμπα της κουμπάρας σου;

Δες περισσότερες γυναικείες τσάντες που θα σε ενθουσιάσουν >

4. Γυναικείο σετ ροζ χρυσό Κ18 με ζιργκόν. Ένα υπέροχο σετ κοσμημάτων

Δεν είναι τυχαίο που λένε πως τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Χαμογελάς πουλάκι μου ε; Καταρχήν, ως γυναίκα προς γυναίκα γνωρίζουμε καλά πως οι γυναίκες που δεν αγαπάνε τα κοσμήματα είναι σίγουρα μετρημένες στα δάχτυλα. Αν η κουμπάρα σου λοιπόν δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα και δεν ανήκει σε αυτή την σπανιότατη κατηγορία, τότε αυτό ίσως να μπορείς να της το χαρίσεις. Το πιο εκλεκτό δώρο για κουμπάρα.

Το συγκεκριμένο σετ κοσμημάτων αποτελείται από κολιέ και σκουλαρίκια 18 καρατιών και είναι διακοσμημένο με ζιργκόν. Ένα μοναδικό σετ που ανεξάρτητα από το πόσο κοστίζει, αποτελεί περίτρανη απόδειξη του πόσο σημαντική είναι η κουμπάρα σου για εσένα.

Διάβασε ακόμα: Δώρο κουμπάρου: 15 αξέχαστα δώρα για τον καλύτερο σου φίλο

5. Λευκόχρυσο κολιέ με το σύμβολο του ζωδίου της κουμπάρας σου

Ένα πρωτότυπο δώρο που απευθύνεται σε εκείνη τη κουμπάρα που δε πάει πουθενά αν δε τσεκάρει πρώτα τι λένε τα άστρα για σήμερα. Πρόκειται για ένα μοναδικό κρεμαστό που θα φέρει το σύμβολο του ζωδίου της σε λευκό χρυσό 14 καρατιών. Ο αστερισμός του είναι διακοσμημένος από λευκές πέτρες ζιργκόν που συνοδεύεται από μία λευκόχρυση αλυσίδα. 

Το γεγονός δε ότι είναι προσωποποιημένο αλλά παράλληλα θα προσδίδει στυλ και κομψότητα στο καθημερινό της look, το καθιστά ακόμα πιο ιδιαίτερο και πίστεψε με δύσκολα θα το αποχωριστεί από τον λαιμό της!

Διάβασε ακόμα:Δώρα για καλεσμένους γάμου.10 όμορφες ιδέες με αγάπη

6. Ασημένια βραχιόλια χειροπέδες με ημιπολύτιμες πέτρες

Για το επόμενο δώρο παραμένουμε στην κατηγορία των κοσμημάτων. Αν η κουμπάρα σου είναι λάτρης των ημιπολύτιμων λίθων και θέλει να προσελκύει τα βλέμματα, τότε μια μοναδική πρόταση είναι το εξαιρετικά εντυπωσιακό σετ με ασημένια βραχιόλια που φέρουν 3 ημιπολύτιμους λίθους. Αμέθυστο-Ροζ Quartz(χαλαζίας) – Copper Τουρκουάζ, δεμένα σε ασήμι 925.

 Ένα επιπλέον πλεονέκτημα μιας τέτοιας επιλογής είναι πως το συγκεκριμένο δώρο για κουμπάρα, δεν χαρακτηρίζεται ως εκκεντρικό και με υπερβολές, γεγονός που τα καθιστά ιδανικό για όλα σχεδόν τα γούστα.

Διάβασε ακόμα:7+1 ιδέες για ένα μοναδικό δώρο επετείου για γυναίκα!

7. Βαλίτσα ταξιδιού. Μια έξτρα stylish πρόταση δώρου

Αν πάλι η κουμπάρα σου είναι ταξιδιάρα ψυχή και μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, ε νομίζω το επόμενο δώρο δε θέλει και πολύ προσπάθεια για να σε πείσει! Αναμφίβολα, η βαλίτσα ταξιδιού μεσαίου μεγέθους του συγκεκριμένου brand -που είναι αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα στη κατηγορία του- είναι κοινώς αποδεκτό ως το πιο ιδανικό δώρο για ανθρώπους που αγαπάνε τα ταξίδια και τις συχνές εξορμήσεις. 

Μια έξτρα stylish πρόταση δώρου σε βασιλική μπλε ρουά απόχρωση που θα κάνει τη κουμπάρα σου να… νιώθει βασίλισσα και να σε ευγνωμονεί αιωνίως!

Διάβασε ακόμα:5+1 κορυφαίες επιλογές για δώρο επετείου για άντρα

8. Gold Apple Watch. Ένα πρωτότυπο δώρο για την κουμπάρα σου

Η τελευταία πρόταση δώρου είναι ιδανική αν η μέλλουσα κουμπάρα σου είναι tech junkie αλλά και αθλητικός τύπος. Σε αυτή τη περίπτωση δε θα μπορούσα να σου προτείνω τίποτα λιγότερο από ένα apple watch στην πιο σικάτη, gold έκδοση του. Αυτό το πρωτότυπο και μοντέρνο δώρο δίνει τη δυνατότητα από πληρωμές μέσω apple pay μέχρι εφαρμογές για την υγεία. Είναι το απόλυτο τεχνολογικό gadget που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της και η κουμπάρα σου δε θα θέλει να το ξεκολλάει από πάνω της!

Διάβασε ακόμη:Τα Καλύτερα Δώρα Για Επέτειο Σχέσης. Για Πάντα Μαζί!

Ποσο κοστίζει το δώρο της κουμπάρας;

Είθισται, το δώρο να αντικατοπτρίζει την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό απέναντι στη κουμπάρα σου, επισφραγίζοντας έτσι την και την «συγγένεια» που θα σας συνδέει από εδώ και στο εξής.

Τώρα θα μου πεις… Πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις δώρο στην κουμπάρα σου ενώ παράλληλα τρέχουν τόσα έξοδα για τον γάμο; Όχι. Είναι μια κίνηση που δείχνει την αγάπη και την εκτίμηση σου προς αυτή; Σίγουρα ναι!

Το μέσο κόστος ενός δώρου για την κουμπάρα είναι απο 150€ εως 400€. Η σωστή όμως τιμή είναι αυτή που αισθάνεσαι άνετα!

Σε τελική ανάλυση, ένα δώρο, όσο συμβολικό, ακριβό, κλασικό ή μοντέρνο κι αν είναι, θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τη καλύτερη σου φίλη γιατί πάνω από όλα θα της υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι για εσένα! 

Αυτό δεν είναι και το ζητούμενο άλλωστε;