Ασυνήθιστα δώρα γάμου - WedMyWay

Και ήρθε λοιπόν ξανά αυτή η ώρα που είσαι καλεσμένη στον γάμο της συναδέλφου από το γραφείο, της ξαδέλφης που έχεις να δεις από εκείνα τα καλοκαίρια που παίζατε ανέμελες στη πλατεία της γειτονιάς και μετρούσατε ποια έφαγε τα περισσότερα παγωτά και της κολλητής που είχε γίνει οικογένεια κατά τη διάρκεια των φοιτητικών σου χρόνων και ήταν πάντα εκεί για σένα.

Σκέψεις ήδη άρχισαν να κατακλύζουν το μυαλό σου! Και τώρα τι φοράνε; Με ποιον θα πάω;

Τί δώρο να πάρω ΠΑΛΙ; 

Τις περισσότερες φορές, η επιλογή του ιδανικού δώρου είναι λιγάκι δύσκολο, ιδίως για εκείνους τους ανθρώπους που δε γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. 

Για να το θέσω πιο απλά, σε διαφορετικούς ανθρώπους αρέσουν και διαφορετικά πράγματα. Αν λοιπόν αυτή τη φορά αποφάσισες να μην ακολουθήσεις τη κλασική λίστα γάμου και αντ’ αυτού να πρωτοτυπήσεις είτε με κάτι πιο προσωποιημένο είτε με κάποιο έξυπνο gadget –και φυσικά on a budget– σου έχω 7 προτάσεις με ασυνήθιστα δώρα γάμου,  που όχι μόνο θα ενθουσιάσουν εσένα αλλά θα εντυπωσιάσουν και το νεόνυμφο ζευγάρι, που είναι και ο σκοπός σου εν τέλει!

Πρωτότυπες ιδέες για δώρα γάμου

1. Φουρνάκι πίτσας. Για τους λάτρεις της κουζίνας

Και σε ποιόν δεν αρέσει η πίτσα;  Το πρωτότυπο αυτό λοιπόν δώρο γάμου που σου προτείνω, δε πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Πρόκειται για έναν ηλεκτρικό φούρνο που θα κάνει το νεόνυμφο ζευγάρι να περάσει ατελείωτες ώρες στη νέα του κουζίνα, καθώς προετοιμάζει εξαιρετικές ναπολιτάνικες πίτσες σε μόλις 5 λεπτά! 

Πίστεψέ με, δεν θα το ξεχάσουν ΠΟΤΕ και θα σε ευγνωμονούν για πάντα

Διάβασε ακόμη:Τα Καλύτερα Δώρα Για Επέτειο Σχέσης. Για Πάντα Μαζί!

2. Retro συσκευή παρασκευής ποπ κόρν. Βραδιές γεμάτες σινεμά.

Τί πιο ιδιαίτερο από μία πανέμορφη ρεπλίκα όμοια με τα καροτσάκια που πουλούσαν ποπ-κόρν σε εκδηλώσεις στις αρχές του 20ού αιώνα; 

Είτε πρόκειται για εκείνα τα cozy χειμωνιάτικα βράδια που το ζευγάρι θα αράζει αγκαλιά στο Netflix είτε για πάρτι στο σπίτι, αυτή η vintage μηχανή είναι σίγουρα ένα από τα πιο ασυνήθιστα αλλά και τα πιο οικονομικά δώρα γάμου που κανείς δε θα σκεφτεί να τους δωρίσει, εκτός από εσένα!

Διάβασε ακόμα5+1 κορυφαίες επιλογές για δώρο επετείου για άντρα

3. Forever Roses. Αξέχαστη εμπειρία για τους πιο ρομαντικούς.

Για εσένα που θες να γιορτάσεις την αγάπη και το νέο ξεκίνημα του νεόνυμφου ζευγαριού, ένα εξίσου ιδιαίτερο δώρο είναι τα Premium Τριαντάφυλλα Forever. 

Είναι αληθινά, αποχυμωμένα και διαρκούν 3-5 χρόνια. Μπορείς να τα προσωποποιήσεις με τα ονόματα ή τα μονογράμματα τους, ακόμα και με την ημερομηνία γνωριμίας τους. Να είσαι σίγουρη ότι θα λατρέψουν και αυτό και εσένα μαζί!

Διάβασε ακόμα:Δώρο κουμπάρου: 15 αξέχαστα δώρα για τον καλύτερο σου φίλο

4. Προσωποποιημένα ποτήρια σαμπάνιας. Κάτι Personalized!

Μια επίσκεψη στον ιστότοπο etsy.com ενδεχομένως να καταφέρει να σε πείσει πως τα προσωποποιημένα δώρα γάμου είναι τελικά και τα καλύτερα. 

Αυτό λοιπόν που προτείνω σε εσένα -την πιο ρομαντική αναγνώστρια- είναι μια εξαιρετική επιλογή. Δύο ποτήρια σαμπάνιας που θα φέρουν χαραγμένα τα μονογράμματα ή τα ονόματα του ζευγαριού, την ημερομηνία γάμου ή ακόμα και κάποια προσωπική σου ευχή. 

Το ζευγάρι θα τα χρησιμοποιήσει όχι μόνο για να γιορτάσει τη πρώτη μέρα της νέας του ζωής αλλά και για όλες τις μελλοντικές του επετείους!

Διάβασε ακόμα:Δώρο για κουμπάρα: 8 ξεχωριστές προτάσεις για κάθε γούστο

5. Κάμερα vintage polaroid. Για ζευγάρια που λατρεύουν τα 80’s.

Για τους vintage lovers και φαν των 80’s, αυτή η φωτογραφική μηχανή αποτελεί σίγουρα ένα must have! Η απαθανάτιση κάθε στιγμής του ζευγαριού θα συνοδεύεται πλέον από μια ρετρό αίσθηση και νοσταλγία μιας άλλης δεκαετίας. 

Ακόμα το σκέφτεσαι; Ξάφνιασε τους με αυτό το τέλειο και ιδιαίτερο δώρο γάμου που θα γεμίσει τα ταξίδια και τις εξορμήσεις τους με πολλές συγκινήσεις!

Διάβασε ακόμα:7+1 αστεία προσκλητήρια γάμου για ζευγάρια με πολύ χιούμορ

6. Πίνακας σε καμβά. Ιδανικό για φυσιολάτρες

Εάν οι νεόνυμφοι είναι φυσιολάτρες, τότε σου έχω την τέλεια πρόταση! Ταξίδεψε τους νοερά στον παράδεισο των Νορβηγικών Άλπεων με τον υψηλής ποιότητας πίνακα σε καμβά που απεικονίζει τον μαγικό χορό του βόρειου σέλαος. 

Χάρη σε εσένα, το ζευγάρι θα στολίσει με αυτόν τον μοναδικό πίνακα τη κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι του.

Πίνακας σε καμβά σε λευκή κρεβατοκάμαρα
Διάβασε ακόμη:Δώρα για καλεσμένους γάμου.10 όμορφες ιδέες με αγάπη

7. Γεύμα για δύο. Αγοράζεις, εκτυπώνεις και χαρίζεις!

Για εσένα που ακόμα ψάχνεσαι, σου έχω ένα τελείως διαφορετικό δώρο γάμου το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και με ένα όμορφο διήμερο στην Αθήνα! 

Επιλέγοντας ανάμεσα σε παραδοσιακά ταβερνάκια και εστιατόρια, μπορείς να χαρίσεις στους νεόνυμφους ένα ρομαντικό δείπνο ή μια βραδιά για να απολαύσουν το φαγητό τους με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Θα αναρωτιέσαι, μα πώς; Θα σου απαντήσω, τόσο απλά. 

Αγοράζεις, εκτυπώνεις και χαρίζεις!

Διάβασε ακόμα:7+1 ιδέες για ένα μοναδικό δώρο επετείου για γυναίκα!

Ανεξάρτητα από το ποιο από τα παραπάνω ασυνήθιστα δώρα γάμου αντιπροσωπεύει περισσότερο εσένα ή τους νεόνυμφους, όπως θα κατάλαβες υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να φανείς πρωτότυπη και δημιουργική. 

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις και μια συνειδητή επιλογή δώρου που θα βασίζεται στο προσωπικό σου budget. 

Ωστόσο κλείνοντας, και off the record που λέμε, να σου θυμίσω κάτι. Όπως με όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και με τα δώρα, το πιο όμορφο δεν είναι πάντα και το πιο ακριβό. Εκείνο που πραγματικά μετράει είναι η σκέψη, η αγάπη και η πρόθεση που βρίσκονται πίσω από αυτό.

Ότι και να επιλέξεις λοιπόν, το μυστικό είναι να μη ξεχάσεις να βάλεις και κάτι από τη ψυχή σου!