Δώρο για κολλητή φίλη

Κολλητή, μια λέξη, χιλιάδες συναισθήματα και στιγμές! Με λίγα λόγια, ένας ολόκληρος κόσμος! Είναι αυτή η φίλη που γνωρίζει τα πάντα για σένα, από τις πιο χαρούμενες σκέψεις σου, μέχρι τους μεγαλύτερους φόβους σου.

Και αφού λοιπόν σε έχει “ανεχτεί” τόσα χρόνια, σκέφτεσαι, δεν πρέπει να βρω ένα δώρο για την κολλητή μου; Έτσι, για να της δείξω πόσο την αγαπάω και να την πείσω να με “αντέξει” για πολύ καιρό ακόμα!

Τι δώρο να πάρω για την κολλητή μου;

Αλλά τι δώρο να επιλέξεις; Λίγο τα γενέθλια, λίγο οι γιορτές, όλο και κάτι θα έχεις αγοράσει και πιθανόν να έχεις.. στερέψει από ιδέες.

Γι’ αυτό είμαι εδώ, για να σου δώσω ιδέες για πρωτότυπα και έξυπνα δώρα, που θα ενθουσιάσουν τη φίλη σου και θα την κάνουν να χαμογελάσει ή και να κλάψει (από συγκίνηση φυσικά)!

1. Συμβολικά δώρα φιλίας

Η φιλία είναι ένα από τα πιο πολύτιμα δώρα της ζωής. Αν θέλεις λοιπόν να βρεις ένα δώρο που να αντικατοπτρίζει την αξία και τη σημασία αυτής της σχέσης, τότε δεν έχεις παρά να ψάξεις για κοσμήματα.

Ναι, ξέρω τι σκέφτεσαι, ότι μπορεί να είναι… κοινό δώρο. Επιμένω πώς όχι! Ίσα ίσα, το κόσμημα είναι κάτι πολύ προσωπικό, συμβολικό, που ξεπερνάει την ίδια την αξία του. Είναι κάτι παραπάνω από ένα αντικείμενο, βρε παιδί μου!

Επίσης, δεν είναι όλα τα κοσμήματα ίδια. Υπάρχουν κομμάτια που συμβολίζουν τη μοναδικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση και το σεβασμό. Και όταν η φίλη σου τα φοράει, πίστεψέ με εκτός του ότι θα νιώθει μοναδική, θα θυμάται πάντα ότι είσαι εκεί.

Αν έπρεπε να πάρω δώρο για την κολλητή μου – που το έχω κάνει δηλαδή – θα επέλεγα κάτι σε κολιέ. Γιατί; Γιατί και ζιβάγκο να φοράει το χειμώνα θα φαίνεται, θα το νιώθει και η ίδια! Και τι καλύτερο να επιλέξεις ένα κολιέ με το όνομά της, αλλά ταυτόχρονα διακριτικό;

Διάβασε ακόμη:Τα Καλύτερα Δώρα Για Επέτειο Σχέσης. Για Πάντα Μαζί!

Αν βέβαια θέλεις να της υπενθυμίζεις ακόμα περισσότερο ότι είσαι “εκεί”, τότε βάλε και τον εαυτό σου στο concept. Μπορείς να επιλέξεις ένα κολιέ με τα αρχικά σας σε μορφή παζλ. Είναι σικάτο, είναι διακριτικό και πάνω από όλα συμβολικό.

Και ξέρεις γιατί; Από τη στιγμή που θα το πιάσει στα χέρια της, θα φοβάται μην το χάσει!

Διάβασε ακόμη:13+1 υπέροχες ιδέες για αξέχαστα γενέθλια: Σπίτι ή Έξω;

2. Πρωτότυπα δώρα για την κολλητή μου

Αν τα κοσμήματα δεν είναι ο τύπος σου και ψάχνεις πιο… πρωτότυπα και έξυπνα δώρα που δεν θα περίμενε κανείς, εδώ σε έχω! Ας ξεφύγουμε λοιπόν από τα συμβολικά δώρα, με μια πιο ιδιαίτερη πρόταση για φίλες, που δεν είναι άλλη από ένα gift box με διάφορα είδη.

Θα γίνω πιο συγκεκριμένη, γιατί μπορεί να έχεις συνδυάσει τα gift boxes με τη σχέση σου. Φαντάσου τη χαρά που θα κάνει όταν λάβει ένα κουτί γεμάτο με όμορφα πράγματα (ή και λιχουδιές) αποκλειστικά για εκείνη! Οι επιλογές είναι άπειρες φυσικά, αλλά τείνω περισσότερο σε ένα gift box που θα περιέχει μια κούπα με τα αρχικά της και θα βλέπει κάθε μέρα όταν θα πίνει το αγαπημένο της ρόφημα!

Διάβασε ακόμη:7+1 ιδέες για ένα μοναδικό δώρο επετείου για γυναίκα!

Αν από την άλλη δεν θέλεις να πας σε gift box σου έχω επιλογή που έχει ξετρελάνει όλες τις κολλητές! Φωτιστικό Led (ναι, ναι), ειδικά διαμορφωμένο για φίλες! Φυσικά μπορείς να το τροποποιήσεις και να γράψεις επάνω τα ονόματά σας ή και ένα μήνυμα. Είναι σαν την κάρτα ρε παιδί μου, μόνο που φωτίζει για πάντα, ακριβώς όπως και η φιλία σας!

Διάβασε ακόμη:5+1 κορυφαίες επιλογές για δώρο επετείου για άντρα!

3. Καλό δώρο για φίλη

Φίλη, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για κολλητή από ένα ταξίδι! Είναι μια ιδέα wow, που πίστεψέ με είναι ανεκτίμητη και δεν θα την ξεχάσει ΠΟΤΕ.

Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές. Αν σκέφτεται ήδη να κάνει ένα ταξίδι, μπορείς να της κάνεις δώρο τα εισιτήρια διαφορετικά, αν το σηκώνει το budget σου, μπορείς να “σας” κάνεις δώρο ένα ταξίδι.

Ως κολλητή της, σίγουρα ξέρεις ποιος είναι ο αγαπημένος της προορισμός, εκεί που θέλει να βρεθεί εδώ και χρόνια! Μπορείς λοιπόν να της κάνεις δώρο όλο το ταξίδι ή και μέρος αυτού, πληρώνοντας μόνο τα εισιτήρια ή τη διαμονή.

Αγαπημένες καλύτερες φίλες
Διάβασε ακόμη:Τι πάμε σε επίσκεψη; 9 Ωραία Δώρα για Καινούργιο Σπίτι

Δεν είναι ανάγκη να είναι άμεσο δώρο, μπορείς να κοιτάζεις τις προσφορές και να βρεις ημερομηνίες με οικονομικά πακέτα! Ή μπορείς να διοργανώσεις το ταξίδι σαν επέτειο για τη φιλία σας (μου το έχουν κάνει και είναι τέλειο!)

Και, φυσικά δεν είναι ανάγκη να στοχεύσεις σε εξωτερικό (αν και είναι πολύ ελκυστικό). Μπορείς απλώς να οργανώσεις ένα weekend for besties, όπου θα είστε οι δυο σας, θα βολτάρετε, θα πιείτε τα ποτά σας και γενικά θα κερδίσετε στιγμές μαζί που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα σας!

Τώρα αν το ταξίδι σου φαίνεται πολύ μακρινός προορισμός, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα άρωμα! Είναι ιδιαίτερο, διακριτικό και φυσικά μοναδικό! Και θα κάνει την κολλητή σου επίσης να αισθάνεται το ίδιο. Αν θέλεις να της πάρεις ήδη το άρωμά της η επιλογή είναι εύκολη. Αν όχι, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι νέο, που σίγουρα θα την ανανεώσει! Τι καλύτερο από ένα αισθησιακό άρωμα που αποπνέει θηλυκότητα, θα πω εγώ!

Διάβασε ακόμη:200 Ευχές για γενέθλια: Ξεχωρίστε με τις ευχές σας!

4. Ξεχωριστό δώρο για εκείνη

Δείξε στην κολλητή σου πόσο την σκέφτεσαι με ένα ξεχωριστό δώρο! Ένα δώρο που θα της προσφέρει στιγμές πολυτέλειας αλλά και απόλαυσης και θα την κάνει να νιώσει βασίλισσα! Πώς θα τα κάνεις όλα αυτά; Με τις επιλογές που σου έχω!

Ένα σετ μάσκας ύπνου είναι το καλύτερο δώρο, ειδικά αν η φίλη σου δίνει βάση στο skin care. Τα μεταξένια αξεσουάρ είναι απαλά για την επιδερμίδα, προσφέροντας ηρεμία και αναζωογόνηση και επιπλέον δεν απορροφούν τις κρέμες και τα serum! Plus, είναι ιδανικά για να προσθέσουν πολυτέλεια στην καθημερινότητά της και να τη βοηθήσουν να έχει ένα ξεκούραστο και βαθύ ύπνο!

Διάβασε ακόμη:Δώρο για κουμπάρα: 8 ξεχωριστές προτάσεις για κάθε γούστο

Τώρα, αν θέλεις να της χαρίσεις μια πραγματικά χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία, τότε ένα σετ περιποίησης μπάνιου είναι το απόλυτο δώρο! Από αρωματικά αφρόλουτρα και κρέμες σώματος, έως ελαφριά body και hair mists, bath bombs και λοιπά υπέροχα, αυτά τα σετ θα της χαρίσουν την τέλεια απόδραση από το στρες της καθημερινότητας!

Θα κάνουν το καθημερινό της μπάνιο μια μοναδική εμπειρία ρε παιδί μου! Βέβαια, είμαι σίγουρη ότι θα ζηλέψεις έτσι ανανεωμένη που θα τη βλέπεις και εν τέλει θα τα αγοράσεις κι εσύ (και γιατί όχι!)

Διάβασε ακόμη:200 Ευχές για Ονομαστική Γιορτή: Χαρίστε λόγια και χαρά!

5. Χειροποίητα δώρα για κολλητές

Τα χειροποίητα δώρα έχουν ιδιαίτερη αξία. Αν δεν “πιάνουν” τα χέρια σου σε αυτά, τότε μπορούν να τα φτιάξουν άλλοι για σένα!

Τι καλύτερο από μια ατζέντα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη φίλη σου; Πώς γίνεται αυτό; Προσθέτοντάς το όνομα της φυσικά ή ό,τι άλλο θέλεις εσύ! Είναι το τέλειο δώρο για να μένει πάντα οργανωμένη με… στυλ και κάθε φορά που ξεχνάει κάτι να θυμάται ποια της έκανε αυτό το υπέροχο αλλά και χρήσιμο δώρο!

Ας πάμε και σε κάτι ακόμα πιο πρωτότυπο. Μια μοναδική κρεμάστρα με φωτογραφίες από τις πιο όμορφες και μοναδικές στιγμές σας, εκτυπωμένες σε Polaroid Retro Style! Είναι ένα δώρο που θα “γεμίσει” το χώρο της, το δωμάτιό της ή και το γραφείο της.

Δημιούργησε ένα μοναδικό προσωπικό κολλάζ αναμνήσεων, που θα της θυμίζουν κάθε μέρα πόσο ισχυρή και μοναδική είναι η φιλία σας! Άσε που αν είναι vintage lover θα την συγκινήσεις τρελά!

Διάβασε ακόμη:Δώρο κουμπάρου: 15 αξέχαστα δώρα για τον καλύτερο σου φίλο

Ελπίζω οι ιδέες μου να απάντησαν στην ερώτηση που σε έφερε εδώ, δηλαδή “ τι δώρο να πάρω στην κολλητή”! Δεν είναι ανάγκη να πω ξανά τα κλισέ τύπου, πόσο μοναδική είναι η φιλία, τα ξέρεις, όπως όλοι μας! Ό,τι δώρο και να κάνεις στην κολλητή σου θα το εκτιμήσει γιατί είναι από εσένα.

Άλλωστε η κίνηση μετράει! Και αν μπορείς να της πάρεις και κάτι πιο… πρωτότυπο, ε δεν θα την χαλάσει καθόλου!