Αστεία προσκλητήρια γάμου

Το ξέρατε ήδη από το πρώτο βλέμμα και την πρώτη σας συζήτηση, ότι θα ταιριάξετε σαν δυο σταγόνες νερό για το χιούμορ σας. Οπότε, καλά βρίσκεστε εδώ! Τα αστεία προσκλητήρια γάμου είναι εξαιρετικά κατάλληλα για την ιστορία αγάπης σας. Εξάλλου, αν κάτι μας δίδαξε ο 21ος αιώνας, είναι ότι το κλασσικό καμιά φορά είναι και λίγο βαρετό!

Η μεγάλη σας ημέρα θα πρέπει να αντανακλά τόσο εσάς, όσο και τον σύντροφο σας. Συνεπώς, αν έχετε την ίδια αίσθηση του χιούμορ, μη διστάσετε να τη μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας αλλά και να την αποτυπώσετε στο χαρτί της πρόσκλησής σας, αφού αυτό αποτελεί μέρος του χαρακτήρα και της γοητείας σας. 

Αστείο προσκλητήριο γάμου με σκυλάκια

Μην αφήσετε το προσκλητήριο του γάμου σας να θυμίζει ένα επαγγελματικό e-mail από τον εργοδότη σας, στις εννιά η ώρα το πρωί της Δευτέρας και επιτρέψτε μου, να παρουσιάσω μερικές αστείες και διασκεδαστικές ιδέες, σε όσους από εσάς φυσικά τείνουν προς την πιο αστεία και έξυπνη πλευρά της ζωής και θέλουν και να υποψιάσουν τους καλεσμένους, για το τι θα ακολουθήσει. 

Η γαμήλια τελετή και η δεξίωση πρέπει να αντικατοπτρίζει την χαρά και την ευτυχία σας. Αν λοιπόν, δεν είστε του αυστηρού και του επίσημου, αυτό το θέμα είναι για εσάς!

Τα πιο χιουμοριστικά και αστεία προσκλητήρια γάμου

WedMyWay και η οργάνωση του γάμου γίνεται παιχνίδι

Από τα πρωτότυπα και ευφάνταστα προσκλητήρια μας, μέχρι την επιλεγμένη μουσική βιβλιοθήκη γάμου, στο WedMyWay θα βρεις τα πιο ολοκληρωμένα, διασκεδαστικά, και δημιουργικά ψηφιακά εργαλεία, για να οργανώσεις, ΔΩΡΕΑΝ τον γάμο σου.

1. Δωρεάν Κοκτέιλ. Χιουμοριστικό προσκλητήριο

Δωρεάν κοκτέιλς και… ένας γάμος! Υπάρχουν πιο χαρούμενα νέα από έναν γάμο με -πολλά- δωρεάν κοκτέιλς; Δεν υπάρχουν!

Μάλιστα, ο προσκεκλημένος πρέπει να απαντήσει με το αν θα παραβρεθεί ή όχι, αλλά και να συμπληρώσει τις διατροφικές του προτιμήσεις, για να έχετε μια ιδέα και εσείς για τον μπουφέ σας. Αν πάλι, είστε λάτρεις του κρασιού ή της μπύρας, φροντίσαμε και για εσάς!

Αστείο προσκλητήριο γάμου δωρεάν κοκτέιλ
Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή μας και βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σας

2. Γαμήλια Καρικατούρα. Για Fun ζευγάρια

Ένα χαριτωμένο γαμήλιο πορτρέτο καρικατούρας, που σίγουρα δεν έχετε ξανά δει. Το καλύτερο!; Μπορείτε να συμπεριλάβετε και τον πιστό σας φίλο. Ακόμη, να επιλέξετε να το διακοσμήσετε με ότι σας εκφράζει και σας έρθει στο μυαλό.

Όπως για παράδειγμα, να διαλέξετε για φόντο το μέρος που γνωριστήκατε ή θα παντρευτείτε και άλλες διασκεδαστικές, προσωπικές λεπτομέρειες που σας εκφράζουν. Αυτό, όπως και μερικά από τα παρακάτω αστεία προσκλητήρια γάμου, μπορείτε εν συνεχεία να τα κορνιζάρετε!

Γαμήλια καρικατούρα cartoon save the date
Διάβασε ακόμα:60 μαγικά κείμενα για προσκλητήρια γάμου πού εντυπωσιάζουν

3. Γνωριμία στα Social Media

It’s a Match! Ας το παραδεχτούμε, ζούμε στην εποχή της πληροφορίας ή αλλιώς στην ψηφιακή εποχή και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Οπότε, αν έχετε γνωριστεί στα Social Media, αυτή η πρόσκληση είναι για εσάς. Η συγκεκριμένη θυμίζει Tinder, είναι απόλυτα οικονομική και αν κάνετε κλικ εδώ, θα βρείτε κι άλλα δύο σχέδια, από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

Για ένα πιο minimal match, που δεν παραπέμπει τόσο πολύ στα Social Media, ρίξτε μια δείτε στο Minted.

Πρόσκληση γνωριμία στα social media
Διάβασε ακόμα:Ψάχνεις ιδέες για bachelor; 4+1 προτάσεις για να ξεσαλώσεις

4. Το πράγμα μόλις σοβάρεψε…

Τα πράγματα λοιπόν, σοβάρεψαν για τα καλά! Πολύ πιθανόν δεν το πιστεύετε ακόμα ή μπορεί απλά είστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι.

Απολύτως φυσιολογικό, αφού ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ! Αυτή η πρόσκληση, είναι ένας δημιουργικός τρόπος να ανακοινώσετε το γάμο σας σε γνωστούς και φίλους με στυλ. 

Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου το πράγμα μόλις σοβάρεψε
Διαβάστε ακόμη:200 Ευχές για Ονομαστική Γιορτή: Χαρίστε λόγια και χαρά!

5. Προσωποποιημένες & εικονογραφημένες προσκλήσεις

Τι πιο ευφάνταστο και γλυκό από προσωποποιημένες, εικονογραφημένες προσκλήσεις γάμου; Φτιαγμένες στο χέρι, ειδικά για εσάς και για την ιδιαίτερη αυτή μέρα του γάμου σας! Οι καλεσμένοι σας θα εκπλαγούν και σίγουρα θα τους χαρίσετε ένα πρώτο χαμόγελο, αφού θα είναι κάτι που σίγουρα δεν έχουν ξανά δει.

Ένα τόσο όμορφο προσκλητήριο, μπορείτε στη συνέχεια να το διακοσμήσετε σε κάποιο κάδρο ή κορνίζα στο σπίτι σας, κοντά στις φωτογραφίες του γάμου σας ή στα στέφανα σας.

Προσκλητήρια γάμου με προσαρμοσμένο εικονογραφημένο ζευγάρι
Διάβασε ακόμα:9 πρωτότυπες ιδέες για είσοδο γάμου που θα ενθουσιαστείς

6. Χιουμοριστική γαμήλια πρόσκληση αλά «Φιλαράκια»

Μια χειροποίητη και μοντέρνα πρόσκληση για τον γάμο σας, με minimal σχεδιασμό για τους λάτρεις της σειράς «Φιλαράκια» αλλά και των DIY! Πρόκειται για μια θεματική γαμήλια πρόσκληση που θα βρείτε στο Etsy και έναν καλό τρόπο να ανακοινώσετε το θέμα και την ατμόσφαιρα του γάμου!

Αν τώρα αγαπάτε ή σας εκφράζει κάποια άλλη σειρά ή ταινία, μπορείτε να την διαμορφώσετε ανάλογα. Υπάρχει διαθέσιμο demo, ώστε να δοκιμάσετε πριν την αγοράσετε!

Προσκλητήριο Τα φιλαράκια
Διάβασε ακόμη:20 δημιουργικές ιδέες για ένα πρωτότυπο στολισμό γάμου

7. Ακρυλικό και πρωτότυπο προσκλητήριο

Ακρυλικό και χωρίς πολλά λόγια προσκλητήριο γάμου. Μια πολύ κομψή και μοντέρνα ιδέα, με κάποια δόση χιούμορ. Μπορείτε να διαλέξετε το σχέδιο της αρεσκείας σας, ενώ τα στοιχεία σας χαράζονται με λέιζερ και το πάχος του είναι περίπου 3,17 χιλιοστά.

Ακόμα ένα προσκλητήριο με χαραγμένη την πρόταση γάμου και την ημερομηνία που δώσατε όρκους αιώνιας αγάπης.

Χαριτωμένη ακρυλική πρόσκληση γάμου
Διάβασε ακόμα:200 Ευχές για γενέθλια: Ξεχωρίστε με τις ευχές σας!

Αστεία προσκλητήρια γάμου. Bonus: Αλλαγή Σχεδίου

Φαίνεται εξαιρετικά απίστευτο που ο γάμος σας θα αναβληθεί; Ε, εντάξει!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Αλλαγή σχεδίου λοιπόν, απλά στη περίπτωση σας, με μια μικρή επιρροή από Britney Spears, λίγο ‘90s και early ’00s! Ακόμα και αν αγνοείτε την ύπαρξη αυτού του τραγουδιού, αυτό το προσκλητήριο παραμένει ο τέλειος τρόπος να ειδοποιήσετε τους καλεσμένους σας, ότι αλλάζει η ημερομηνία του γάμου σας ή οποιαδήποτε άλλη σημαντική λεπτομέρεια!

Παρόμοια αστεία και χιουμοριστικά προσκλητήρια γάμου, μπορείτε να δημιουργήσετε και στο Myikona.

Αλλαγή Σχεδίων Προσκλητήριο Γάμου
Διάβασε ακόμη:Ευχές γάμου: Τι να γράψεις σε μια ευχετήρια κάρτα γάμου

Αστεία κείμενα για προσκλητήρια γάμου

  • Οι γονείς μας δε θα μας ξανά ρωτήσουν πότε θα παντρευτούμε! Να είστε εκεί στην έναρξη της κοινής μας ζωής την 21η Ιουνίου και γίνεται μάρτυρες στην πρώτη, νέα επίσημη ερώτηση «Πότε θα κάνετε παιδιά».
  • Θα έχουμε Open Bar! Είναι κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζετε!;
  • Ελάτε στο γάμο μας και γιορτάστε μαζί μας την αγάπη μας (με πολύ φαγητό).
  • Τσουγκρίστε τα ποτήρια σας μαζί μας, την ημέρα του γάμου μας! Σας περιμένουμε!
  • Η ημερομηνία έχει τεθεί! Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας για να σας κρατήσουμε θέση
  • Ελάτε να μοιραστούμε γέλιο, χαρά, και… πετσέτες! Η πισίνα είναι έτοιμη, οι καρέκλες είναι στη σωστή θέση. Φέρτε το χαμόγελό σας, και μην ξεχνάτε τα αντηλιακά
Σκυλάκια σε Γάμο

Αν θέλετε το χιούμορ να παίζει κεντρικό ρόλο, διαλέξτε ένα σχέδιο που θα σας κάνει να γελάσετε και στολίστε τις προσκλήσεις σας με ξεκαρδιστικές και δημιουργικές φράσεις, που θα κάνουν τους καλεσμένους σας να τις διαβάζουν ξανά και ξανά και να το θυμούνται για πολλά χρόνια. 

Αφήστε μας σε σχόλιο τη γνώμη και τις σκέψεις σας για τα αστεία προσκλητήρια γάμου και αν θεωρείτε ότι θα ήταν καλύτερο η ανακοίνωση σας εμπεριέχει λίγο χιούμορ και τσαχπινιά.