Νιόπαντρό ζευγάρι ανοίγει τα δώρα γάμου

Έφτασε και το προσκλητήριο και όχι δεν έπεσε από τα χέρια και κανείς από την παρέα από τα σύννεφα αφού – ας τους πούμε– ο Γιάννης και η Μαρία είναι χρόνια μαζί. Με τα παιδιά αυτά έχετε φάει «ψωμί και αλάτι» που λέμε, αλλά εσείς το έχετε φάει κυριολεκτικά κάτι φοιτητικά βράδια στην γκαρσονιέρα σας στην Σπύρου Λάμπρου στα Ιωάννινα.

Τους αγαπάς πολύ και περιμένεις πώς και πώς να κάνετε με όλη την παρέα την καθιερωμένη καζούρα στον γαμπρό, τα insta-stories με την νύφη, και να χορέψετε μέχρι τελικής πρωίας μόλις φύγουν… «οι πρωινοί» βλ θειάδες, μπαρμπάδες και λοιποί συγγενείς.

Ψάχνοντας λοιπόν ένα ξεχωριστό δώρο γάμου για τον Γιάννη και την Μαρία, είσαι προβληματισμένος καθότι και εσύ millennial, γνωρίζεις ότι όλοι μας πλέον συγκατοικούμε  ήδη αρκετό καιρό βλ. Γιάννης και Μαρία, επομένως έχουμε όλη τη συλλογή από πιατικοκατσαρολικά και πολύ πιθανό να έχουμε και τη Nespresso που σκέφτηκες ήδη αναγνώστη μου.

Μην τα ρωτήσεις τα παιδιά. Την έχουν ήδη, όπως και εσύ.

Wedmyway η απάντηση στις ερωτήσεις σου και το χέρι βαθιά στην τσέπη γιατί παντρεύουμε τους φίλους μας, και ψάχνουμε το καλύτερο και πιο ξεχωριστό δώρο γάμου.

Οι ιδέες για δώρα γάμου που ακολουθούν δεν αφορά σε γάμους-υποχρεώσεις (στείλε μας μήνυμα να σου κάνουμε και μια τέτοια λίστα).

10+1 προτάσεις για το πιο ξεχωριστό δώρο γάμου! Millenniul Edition

wedmyway lista gamou

1. H ναυαρχίδα του καθαρίσματος. Τέλος στους καυγάδες

Θα σας ευγνωμονούν. Τέλος στους καυγάδες για το ποιος θα πάρει των ιματίων του από τον καναπέ για να καθαρίσει το αχούρι που αρνούνται και οι δύο πεισματικά. Τέλος στα καλώδια. Τέλος σε αυτό το βαρύ και ατσούμπαλο πράγμα που το λέμε ηλεκτρική σκούπα. Το μέλλον είναι εδώ και έρχεται από την Dyson. Εδώ μωρέ έχει laser να βλέπεις την σκόνη! Σβήνω πεθαίνω!!!

Διάβασε ακόμη:Τα 10 καλύτερα δώρα που θα τρελάνουν την κολλητή σου!

2. YouTube starter pack. Για High Tech ζευγάρια

Για να απαθανατίσουν τις βουτιές τους στις διακοπές στο ταξίδι του μέλιτος. Γιατί κάνουν ποδήλατο, σκι, οδηγούν μηχανή, ή τους αρέσουν τα social media.  Στην τελική μπορεί να μην κάνουν τίποτα από τα παραπάνω, αλλά αυτή η μικρή και θαυματουργή  action camera θα τους κάνει να δράσουν!

Διάβασε ακόμη:Τα Καλύτερα Δώρα Για Επέτειο Σχέσης. Για Πάντα Μαζί!

3. To Master Chef στο σπίτι σου! Ενα ξεχωριστό δώρο γάμου

Μια Παρασκευή βράδυ, δύο μήνες μετά τον γάμο τους, που και οι δύο την ανυπομονούν πώς και πώς γιατί τελείωσαν τις δουλειές τους και βουλιάζουν στους καναπέδες τους ψάχνοντας πάλι τι θα σαβουριάσουν πάλι, ο chef που θα τους έχεις κλείσει εσύ- θα εμφανιστεί στο σπίτι τους ως διά μαγείας για ένα γαστρονομικό ταξίδι! Επίλεξε μέρα, γεύμα, είδος, τα π-ά-ν-τ-α και πρόσφερε τους μια ιδιαίτερη εμπειρία που είναι πολύ πιθανό να την καθιερώσουν! 

Τώρα το πώς θα το παρουσιάσεις, ε δεν θέλω να στο δώσω και στο «πιάτο» έτοιμο!

Διάβασε ακόμα:6+1 ασυνήθιστα δώρα γάμου για κάθε γούστο και budget!

4. Follow the neon light! Κάτι Personalized

Aυτή είναι μια αρκετά πρωτότυπη και «φωτεινή» πινελιά για τον χώρο τους. Μπορείς να επιλέξεις μια έτοιμη neon led επιγραφή όπως αυτή που διαλέξαμε για εσάς με το Mr & Mrs ή να δημιουργήσεις εσύ κάτι πιο αντιπροσωπευτικό! Αν είναι δε λάτρεις της cyber punk αισθητικής τόλμησε και επίλεξε ένα Neon Led Artwork!

Διάβασε ακόμα: Δώρα για καλεσμένους γάμου.10 όμορφες ιδέες με αγάπη

5. Αναβάθμισε το home cinema. Για βραδιές γεμάτες Netflix

Θα απογειώσεις τις Νetflix binge βραδιές τους και το ξέρεις! Άσε που μπορεί από εδώ και στο εξής να μαζεύεται όλη η παρέα στο σπίτι τους για να βλέπετε ταινίες. Αυτός ο mini προτζέκτορας από τη Xiaomi υπόσχεται να κάνει ένα δυνατό level up σε ό,τι επιλέγουμε να δούμε στο σπίτι μας. Ή γιατί όχι και στην ταράτσα μας!

Διάβασε ακόμα: Δώρο για κουμπάρα: Η απόλυτη λίστα με τις ωραιότερες ιδέες

6. Έλα οι καλές κοπές…! Για να σας κάνουν την ζωή ευκολότερη

Ξέρεις κάτι ; Είναι από τα αντικείμενα που θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη στην κουζίνα, αλλά πάντα αναβάλλεις την αγορά τους λόγω τιμής. Τα μαχαίρια της Fissler θα τους λύσουν τα χέρια!

Διάβασε ακόμα:Δώρο κουμπάρου: 15 αξέχαστα δώρα για τον καλύτερο σου φίλο

7. Κάνε το μαγείρεμα πιο εύκολο. Ιδανικό για πολυάσχολα ζευγάρια

Δουλεύουν και οι δυο και εκτός από το καθάρισμα και το μαγείρεμα είναι μία ακόμη αιτία για τα κλασικά καβγαδάκια που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι. Επειδή δεν είναι λύση το ντελίβερι, δώσε ένα τέρμα στις δικαιολογίες τους για γρήγορο και υγιεινό μαγείρεμα. 15 διαφορετικά προγράμματα όλα σε ένα.

Διάβασε ακόμα:5+1 κορυφαίες επιλογές για δώρο επετείου για άντρα

8. Every photo has a story to tell! Ένα πρωτότυπο δώρο γάμου

Δεν είναι ένα από τα μεγάλα παράδοξα της εποχής, που πλέον μπορούμε να βγάλουμε άπειρες φωτογραφίες από κάθε στιγμή της ζωής μας, είτε σημαντική είτε ασήμαντη, αλλά αν χαλάσει ξαφνικά αυτή η συσκευή που λέγεται κινητό, τότε έχει «χαθεί» ό,τι φωτογραφία είχε αποτυπώσει τα παραπάνω στιγμιότυπα ; Δώσε λοιπόν τη δυνατότητα στους φίλους σου να κάνουν το δικό τους album σαν αυτά που έχουμε στο πατρικό μας και που πάντα ανατρέχουμε σε αυτά με νοσταλγία!

Διάβασε ακόμη:Τι πάμε σε επίσκεψη; 9 Ωραία Δώρα για Καινούργιο Σπίτι

9. To passport για το τέλειο σπίτι! Για να αγοράσουν αυτό που τους λείπει

E στην τελική αν πιστεύεις ότι τα παιδιά θέλουν σεντόνια γιατί πήραν μεγαλύτερο κρεβάτι αλλά δεν είσαι σίγουρος για το γούστο τους, εδώ είσαι! Aν ο παράδεισος στα είδη σπιτιού είχε όνομα, θα ήταν Laura Ashley! Μία δωροκάρτα για να αγοράσουν ακριβώς αυτό που τους λείπει.

Διάβασε ακόμα:7+1 ιδέες για ένα μοναδικό δώρο επετείου για γυναίκα!

10. Διακοπές… παντού! Ένα ξεχωριστό δώρο γάμου

Νομίζω το πιο ξεχωριστό δώρο γάμου το άφησα για το τέλος. Και αν τα φιλαράκια σου που παντρεύονται δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κλείσουν διακοπές… behold! Δώσε τα κλειδιά ενός luxury αυτοκινούμενου και δώσε τους τη δυνατότητα να κάνουν το δικό τους roadtrip σε όποιον προορισμό θέλουν!

Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο

Μη ξεχάσω: Να μου θυμίσω να στείλω το link του άρθρου μου στους φίλους μου μαζί με το προσκλητήριο…