Νίοπαντρο ζευγάρι ανοίγει δώρο επετείου γάμου

Καταρχήν, κάθε επέτειος είναι µια ιδιαίτερα σημαντική περίσταση στη σχέση ενός ζευγαριού και πρέπει να γιορτάζεται αφιερώνοντας ποιοτικό χρόνο στο πρόσωπο που αγαπάς.  Πόσο µάλλον η πρώτη σας επέτειος, που επισφραγίζει θα λέγαμε και τον πρώτο επίσημο χρόνο σας μαζί ως ζευγάρι! 

Ωστόσο, κατανοώ πως για έναν άντρα είναι λίγο αγχωτικό και πιεστικό να βρει το τέλειο δώρο επετείου για γυναίκα.  Ανεξάρτητα από το αν ψάχνεις για κάτι παραδοσιακό ή σύγχρονο, μοναδικό ή…απροσδόκητο, ένα πράγμα να θυμάσαι: Τα δώρα είναι η αντανάκλαση της σχέσης σας και όχι διαγωνισμός εντυπωσιασμού µε το έτερον ήμισυ!  

Δική µου συμβουλή λοιπόν, είναι να φροντίσεις να επιλέξεις ένα δώρο επετείου που να υπενθυμίζει στην αγαπημένη σου τι πραγματικά σημαίνει για εσένα και που θα τονίζει αυτήν ακριβώς την αντοχή της αγάπης σας στο χρόνο.  Τα πολύ καλά νέα; Οι επιλογές για εκείνη είναι ατελείωτες και εγώ θα σου προτείνω τα καλύτερα δώρα που βρίσκονται στη κορυφή της λίστας για το 2024 και απευθύνονται σε κάθε budget και γούστο!

Προτάσεις για ένα εξαιρετικό δώρο επετείου για γυναίκα

1. «MyMusicCode» κρύσταλλο. Ένα πρωτότυπο δώρο επετείου

Αποτύπωσε μια από τις ιδιαίτερες στιγμές σας σε ένα προσαρμοσμένο εξώφυλλο άλμπουμ τύπου Spotify, πάνω σε κρύσταλλο με λευκό φόντο. ‘Έπειτα επέλεξε το όνομα του καλλιτέχνη και τον τίτλο του αγαπημένου σας τραγουδιού – προτείνω το πρώτο τραγούδι που χορέψατε μαζί στο γάμο σας! Τέλος, πρόσθεσε τα ονόματα σας μαζί με την αγαπημένη σας φωτογραφία. 

Αυτό το συναισθηματικό και ξεχωριστό δώρο είναι μια πολύ γλυκιά ένδειξη αγάπης που θα σας συντροφεύει για όλες τις επόμενες επετείους, υπενθυμίζοντας πάντα στη γυναίκα σου και το λόγο για τον οποίο σε ερωτεύτηκε εξαρχής!

Διάβασε ακόμα: 5+1 κορυφαίες επιλογές για δώρο επετείου για άντρα!

2. Κολιέ Kαρδιά με Ροζ Πέτρα. Το ιδανικό δώρο επετείου γάμου

Ένα all-time classic δώρο επετείου γάμου, είναι ένα γυναικείο κολιέ με μονόπετρο λαιμού. Αυτό το κρεμαστό κόσμημα καρδιά με ροζ πέτρα από ροζ χρυσό 14 καρατιών, αποκλείεται να αφήσει ασυγκίνητη την οποιαδήποτε γυναίκα πόσο μάλλον τη δικιά σου!

 Ένα πανέμορφο δώρο που αναδεικνύει τη μεγάλη και σταθερή αξία που έχει η αγαπημένη σου στη ζωή σου αλλά και που θα επισφραγίζει για πάντα όλες τις μοναδικές στιγμές που ζήσατε μαζί.

Διάβασε ακόμα:Δώρο κουμπάρου: 15 αξέχαστα δώρα για τον καλύτερο σου φίλο

3. Extreme Emotional Roses. Άκρως Συναισθηματικά Τριαντάφυλλα

Ένα επίσης υπέροχο και διαχρονικό αλλά ποτέ υποτιμημένο δώρο επετείου για γυναίκα, είναι μια premium luxury συσκευασία με internal roses. Τα τριαντάφυλλα πολυτελείας, όπως χαρακτηρίζονται, έχουν διάρκεια ζωής ένα χρόνο και τοποθετούνται σε ένα εξατομικευμένο και μοντέρνο κουτί, με στρογγυλό ή τετράγωνο κομψό σχήμα. 

Με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο, γιόρτασε με το αγαπημένο σου πρόσωπο αυτή την ιδιαίτερη ημέρα της επετείου του γάμου σας. Μην ξεχνάς πως ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια ρομαντική χειρονομία αγάπης

Διάβασε ακόμα:Επέτειος γάμου: 9 ιδέες για να γιορτάσετε την αγάπη σας

4. Δαχτυλίδι καρδιά λευκόχρυσο με ζιργκόν. Στην καρδιά της λάμψης

Κι αν ακόμα δεν έχω καταφέρει να σε πείσω, τότε σου έχω μια πρόταση δώρου διαχρονική και ιδιαίτερα κομψή για το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ένα ιδανικό δώρο επετείου για γυναίκα, είναι αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο λαμπερό κόσμημα. 

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι λευκόχρυσο 9 καρατιών, με κεντρική γαλάζια πέτρα σε σχήμα καρδιάς, συνδυασμένο με λευκά ζιργκόν! Το σίγουρο πάντως είναι πως ένα κόσμημα ως δώρο επετείου σχέσης θα την ενθουσιάσει πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεσαι!

Διάβασε ακόμα: 8+1 πρωτότυπες & ρομαντικές ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου

5. Vintage World Map για ζευγάρια

Σας αρέσουν τα ταξίδια; Αν ναι, κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα και ταξιδέψτε μαζί ως συνοδοιπόροι ζωής. Πως; Χαράξτε τους επόμενους προορισμούς στους οποίους θέλετε να πάτε. Απολαύστε τα επόμενα ταξίδια σας με αυτό το πρωτότυπο δώρο που αποτελείται από έναν βαμβακερό ματ καμβά, premium ποιότητας με ξύλινο τελάρο.

Εξατομικεύστε το mountain wall art σας με εκείνες τις τοποθεσίες που επιθυμείτε να εξερευνήσετε παρέα, τα ονόματά σας, την ημερομηνία και τη λεζάντα της επιλογής σας ώστε να δημιουργήσετε έναν τέλεια προσωποποιημένο χάρτη και ένα ιδιαίτερο ταξιδιωτικό ντεκόρ για το σαλόνι σας!

Διάβασε ακόμα:Επέτειος Γάμου: Συμβολισμοί, Ονομασίες και μοναδικά δώρα

6. Κόκκινα Τριαντάφυλλα και Σοκολατάκια. Δώρο για επέτειο σχέσης σε γυναίκα

Αν η αγαπημένη σου είναι ρομαντική αλλά και… γλυκατζού τότε κατέπληξε την με ένα στρογγυλό υπέροχο κουτί που θα αποτελείται από μια σύνθεση λουλουδιών (ορτανσία, τριαντάφυλλα, εύστομα, ευκάλυπτο). Αν τώρα είναι και λάτρης της σοκολάτας, τότε συνδύασε την υπέροχα με μια χειροποίητη, αρωματισμένη σοκολάτα άριστης ποιότητας. 

Μπορείς να επιλέξεις το σχέδιο και να συνδυάσεις την αγαπημένη της γεύση: γάλακτος, μαύρη ή λευκή. Ένα χαρμάνι γεύσης και λουλουδιών που θα της χαρίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων και θα γλυκάνει κυριολεκτικά την καρδιά της!

Διάβασε ακόμα: Δώρο για κουμπάρα: 8 ξεχωριστές προτάσεις για κάθε γούστο

7. Χάρτης αστερισμών σε ξύλο. Ένα μοναδικό δώρο για επέτειο σχέσης

Αν η καλή σου πιστεύει στο πεπρωμένο, τότε πίστεψε με πρόκειται να λατρέψει το επόμενο δώρο. Ζωντάνεψε την ημέρα της γνωριμίας σας με αυτόν τον εξατομικευμένο χάρτη αστερισμών, ο οποίος απεικονίζει έναν έναστρο ουρανό σε σχήμα καρδιάς, πάνω από μια συγκεκριμένη τοποθεσία, σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία! 

Πρόσθεσε τα ονόματά σας και ένα εξατομικευμένο μήνυμα και όλα θα εκτυπωθούν απευθείας σε γυαλισμένο ξύλο. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο, απροσδόκητο και εναλλακτικό δώρο επετείου σχέσης που θα ξετρελάνει την γυναίκα σου.

Διάβασε ακόμα:Ρομαντικό δείπνο για επέτειο γάμου: Σπίτι ή έξω;

8. Ένας δεύτερο μήνα του μέλιτος. Η τέλεια επέτειος γάμου

Μακράν ένας από τους πιο όμορφους τρόπους για να γιορτάσετε την επέτειο γάμου σας, είναι να οργανώσεις ένα ταξίδι στον αγαπημένο προορισμό της συντρόφου σου. Μια ρομαντική τριήμερη απόδραση σε κάποιο παραμυθένιο πετρόχτιστο χωριό -βλέπε Πάπιγκο, Ζαγοροχώρια, Πήλιο – υπόσχεται να σας φέρει κοντά κάνοντας σας να ερωτευτείτε πάλι από την αρχή, αναζυπώροντας το πάθος και την αγάπη σας!

Πετρόχτιστο χωριό στο Πάπιγκο, Ζαγοροχώρια, Πήλιο
Διάβασε ακόμη:Τα 10 καλύτερα δώρα που θα τρελάνουν την κολλητή σου!