Δώρα επετείου σχέσης

Ψάχνεις δώρα για επέτειο σχέσης; Θέλεις να γιορτάσεις τον χρόνο που έχεις περάσει με τον καλό σου και να ανανεώσεις τους όρκους αγάπης με μια ευγενική χειρονομία; Αν ναι, έχεις έρθεις στο κατάλληλο μέρος γιατί εδώ θα βρεις πολλές ιδέες δώρων για να γιορτάσετε το «για πάντα μαζί»!

Είτε είσαι λίγο καιρό μαζί του είτε είσαι παντρεμένη, εδώ … «απ’ όλα έχει ο μπαξές» που λένε και σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στην περίπτωση σου.

Έτοιμη;

Δώρα επετείου σχέσης: 1 μήνας Μαζί

Μετράς τις ημέρες, τις ώρες, τα λεπτά και ναι! Κλείνεις αισίως έναν ολόκληρο μήνα σχέσης με το αμόρε σου! Το πιθανότερο είναι ότι πετάς στον 7ο ουρανό αλλά δεν θέλεις και να δείξεις πόοοοοσο πολύ έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα κάνοντας του ένα πανάκριβο δώρο. Σου έχουμε λοιπόν τη λύση.

1. Το αγαπημένο του ποτό

Σίγουρα μέσα σε ένα μήνα έχετε βγει αρκετές φορές και θα έχεις ανακαλύψει το αγαπημένο του ποτό. Μπορείς λοιπόν να του πάρεις το ποτό ή το κρασί που πίνει φανατικά και να του το προσφέρεις με δυο ασορτί ποτήρια. Έτσι θα το απολαύσετε μαζί!

Διάβασε ακόμη:13+1 υπέροχες ιδέες για αξέχαστα γενέθλια: Σπίτι ή Έξω;

2. Επιτραπέζιο παιχνίδι

Αν όλα πάνε καλά (που καλά θα πάνε δηλαδή) θα περνάτε όλο και περισσότερο χρόνο σπίτι του ή σπίτι σου. Γιατί λοιπόν να μην το διασκεδάζετε κιόλας; Ένα έξυπνο παιχνίδι για δύο θα σας βοηθήσει να ξαναγίνετε για λίγο παιδιά και να γνωριστείτε καλύτερα. Άσε που θα αυξήσει και τον ανταγωνισμό μεταξύ σας κάτι που είναι αρκετά αφροδισιακό…

Διάβασε ακόμη:Τα 10 καλύτερα δώρα που θα τρελάνουν την κολλητή σου!

Δώρα για επέτειο: 1 χρόνος Μαζί

Στον ένα χρόνο πια η σχέση έχει δέσει. Μπορείς λοιπόν να ξοδέψεις κάτι παραπάνω.

3. Εσώρουχα (για σένα)

Ξαφνιάστηκες; Σκέψου λίγο «πονηρά», σαν γυναίκα! Στον ένα χρόνο τα πράγματα μπαίνουν λίγο πολύ σε μια ρουτίνα. Σωστά; Γιατί λοιπόν να μην τα κάνεις πιο πικάντικα;  Ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα που θα φορέσεις την βραδιά της επετείου σας θα ανάψει τα αίματα και πίστεψε με, ο καλός σου, δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημερομηνία αυτή.

Διάβασε ακόμη:7+1 ιδέες για ένα μοναδικό δώρο επετείου για γυναίκα!

4. Φορητό Ηχείο

Αν ο καλός σου ακούει μουσική με τις ώρες, τότε σίγουρα χρειάζεται ένα ηχείο καλής ποιότητας που να μπορεί να το παίρνει και μαζί του στις διακοπές. Δεν είναι βέβαια τόσο spicy δώρο όσο το προηγούμενο αλλά σίγουρα θα του φανεί χρήσιμο!

Διάβασε ακόμη:5+1 κορυφαίες επιλογές για δώρο επετείου για άντρα!

Δώρο για επέτειο σχέσης 2 χρόνια

Στα 2 χρόνια σχέσης φιλενάδα το έχετε πάρει για τα καλά απόφαση. Πιθανά να συγκατοικείτε κιόλας ή να οργανώνετε τον γάμο σας με την βοήθεια του WedMyWay φυσικά! 

Αλλά την επέτειο σχέσης δεν την ξεχνάς. 2 χρόνια δεν είναι λίγα. Δες λοιπόν τι θα μπορούσες να του πάρεις.

5. Μια μέρα στο Spa

Στο spa δεν πας μόνο με τις φίλες σου. Μπορείς κάλλιστα να κλείσεις ένα ραντεβού για δύο και να απολαύσεις με τον σύντροφο σου ένα χαλαρωτικό μασάζ, μια θεραπεία προσώπου, μια βουτιά στο υδρομασάζ, λίγα λεπτά στην σάουνα και το χαμάμ. Η ευεξία που θα νιώσετε θα σας ανανεώσει και τους δύο για άλλα δυο χρόνια και βάλε!

Σπα για ζευγάρια

WedMyWay small logo WedMyWay Προτάσεις

Old City Hamam & Spa

Massage Point

6. Μηχανή Espresso

Αν ο καλός σου είναι λάτρης του espresso τότε μια καφετιέρα καλής ποιότητας με ενσωματωμένο μύλο και εκείνο το εργαλείο για το αφρόγαλα είναι ιδανική επιλογή. Άσε που θα μπορείς να την χρησιμοποιείς και εσύ και θα απολαμβάνετε παρέα τον πρωινό σας καφέ!

Διάβασε ακόμη:Δώρο κουμπάρου: 15 αξέχαστα δώρα για τον καλύτερο σου φίλο

Πρωτότυπα Δώρα Επετείου

Αν τώρα είσαι τύπος πιο εναλλακτικός ή θέλεις απλά να σε θυμούνται για τα πρωτότυπα δώρα σου, τότε μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα δώρα για επέτειο σχέσης που ακολουθούν.

7. Σπορ για δύο

Αν είστε και οι δύο της δράσης και θέλετε να δοκιμάσετε τα όρια σας γιατί να μην του κάνεις δώρο ένα πρωτότυπο δώρο εμπειρίας; Μπορείτε π.χ. να κάνετε μαζί παραπέντε, να ανεβείτε έναν τοίχο αναρρίχησης ή να παίξετε paintball. Θα το απολαύσετε παρέα και μπορείτε να το συνδυάσετε με έξοδο για φαγητό και ποτό ή ακόμα και με μια εκδρομή.

Παραπέντε για ζευγάρια

WedMyWay small logo WedMyWay Προτάσεις

Baladeur.gr – Πρωτότυπα Δώρα Εμπειρίας

Magic Paintball Arena Σπάτα

8. Μανικετόκουμπα με τα αρχικά του

Ένα ζευγάρι ασημένια μανικετόκουμπα με τα αρχικά του χαραγμένα είναι εξίσου μια καλή ιδέα για ένα δώρο πιο προσωπικό. Αν μάλιστα θέλεις να το πας ένα βήμα παραπέρα μπορείς να χαράξεις τα αρχικά των ονομάτων και των δυο σας.

Διάβασε ακόμη:Δώρο για κουμπάρα: 8 ξεχωριστές προτάσεις για κάθε γούστο

Δώρο για επέτειο γάμου

Αν είσαι παντρεμένη τότε μπορείς να επιλέξεις μεταξύ ενός συμβολικού δώρου που θα αντιπροσωπεύει την αγάπη σας ή να πάρεις στον άνδρα σου κάτι πιο προσωπικό.

9. Γλυπτό ερωτικό

Πέρνα από μια γκαλερί ή ένα κατάστημα με είδη δώρων και διάλεξε ένα γλυπτό με ερωτικό θέμα. Ένα ζευγάρι που χορεύει, που αγκαλιάζεται, ή που περιβάλλεται από μια καρδιά είναι μερικές από τις επιλογές σου.

Διάβασε ακόμη:Τι πάμε σε επίσκεψη; 9 Ωραία Δώρα για Καινούργιο Σπίτι

10. Ένα διήμερο εντός ή εκτός πόλης

Εξέπληξε τον άνδρα σου με μια απόδραση εντός ή εκτός πόλης. Κλείσε ένα Σαββατοκύριακο σε ένα luxurious ξενοδοχείο και αποδράστε μαζί από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις. Τι καλύτερο τονωτικό για τον γάμο σας;

Δωμάτιο ξενοδοχείου με θέα την θάλασσα
Ανακάλυψε τα καλύτερα ξενοδοχείο στο xenodoxeio.gr

Έτοιμη να γιορτάσεις;

Με τις ιδέες που πήρες εδώ για δώρα για επέτειο σχέσης είσαι πλέον έτοιμη να ετοιμάσεις την βραδιά του εορτασμού. Διάλεξε λοιπόν το κατάλληλο δώρο και φρόντισε να γίνεις πιο όμορφη από ποτέ για το ραντεβού σας!

Εμείς απλά θα σου ευχηθούμε να ζήσετε!