επέτειος γάμου δώρο

Πλησιάζει λοιπόν η επέτειος σας και αναρωτιέσαι τι να πάρεις στον αγαπημένο σου; Είτε γιορτάζετε την πρώτη είτε τη δέκατη σας επέτειο, η ημέρα αυτή είναι µια πολύ σημαντική περίσταση για κάθε ζευγάρι και οφείλεις να την αφιερώσεις στο σύντροφο σου. Επομένως φίλη µου δες την σαν την τέλεια ευκαιρία να αποδράσετε µε τον καλό σου από τη μονοτονία της ρουτίνας και να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

Καταρχήν, είμαι σίγουρη πως αναζητάς εκείνο το δώρο επετείου για άντρα που θα κάνει εντύπωση στον καλό σου και θα τον κάνει να νιώσει ξεχωριστός. Θυμάσαι τι του άρεσε την τελευταία φορά που πήγατε μαζί για ψώνια; Ένα tech gadget ή µμήπως ένα φούτερ; Αν γνωρίζεις ότι ακόμα το θέλει µα δεν έχει καταφέρει να το αγοράσει, τότε το πρόβλημα έχει λυθεί και μάλιστα πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από ότι φανταζόσουν!

Μεταξύ µας βέβαια εδώ που τα λέμε, η επιλογή ενός δώρου για άντρα δεν είναι και ότι πιο εύκολο, δεδομένου ότι οι άντρες δεν εκφράζονται µε την ίδια ευκολία όπως εμείς οι γυναίκες. Αναζητώντας ωστόσο το ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο σου σύζυγο, προτείνω να έχεις κατά νου τα ενδιαφέροντα του ή εκείνα τα πράγματα µε τα οποία είναι παθιασμένος και εκφράζουν το γούστο του.

Σε καμία περίπτωση όμως µη ξεχνάς πως τα πιο ουσιαστικά δώρα είναι αυτά που δεν τα αγγίζεις ούτε τα βλέπεις, αλλά τα νιώθεις! Σήμερα περισσότερο από ποτέ, το τρίπτυχο αγάπη, σεβασμός, αφοσίωση συνιστούν ίσως τα πιο πολύτιμά δώρα που θα πρέπει να συνοδεύουν κάθε επέτειο!

Για πάµε τώρα να δούμε τις top ιδέες για δώρα επετείου για άντρα!

Προτάσεις για ένα μοναδικό δώρο επετείου για άντρα

1. Ανδρικό Αμάνικο Μπουφάν

Αν ο καλός σου είναι workaholic, δουλεύει από το πρωί µέχρι το βράδυ αλλά ακολουθεί παράλληλα και όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας, φρόντισε να του κάνεις ένα δώρο που να έχει χρηστική κυρίως αξία.

Ένα ανδρικό αμάνικο µμπουφάν-γιλέκο για παράδειγμα, είναι το τέλειο δώρο για εσένα που ο άντρας σου ακόμα και μέσα στο εργασιακό χάος που βιώνει καθημερινά, θέλει να είναι στιλάτος και μοδάτος. Αν θες να τον ενθουσιάσεις µε το δώρο σου, το συγκεκριμένο Funky Buddha, είναι σίγουρο πως θα ανταποκριθεί στις ανάγκες και τα γούστα του αγαπημένου σου και µε το παραπάνω!

Διάβασε ακόμα:7+1 ιδέες για ένα μοναδικό δώρο επετείου για γυναίκα!

2. Ρολόι Emporio Armani

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως τα κοσμήματα δεν απευθύνονται µόνο στις γυναίκες. Ανέκαθεν το ρολόι αντιπροσώπευε ένα ανδρικό δώρο για…ακριβά γούστα! Σε µια τόσο ιδιαίτερη περίσταση όπως είναι η επέτειος αν σκοπεύεις να του αγοράσεις κάτι ακριβό και σικάτο τότε φρόντισε να είναι κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα µε το προσωπικό του στυλ.

Επέλεξε εκείνο το ρολόι που είναι πιο κοντά στην αισθητική του, κλασικό και κομψό ή μοντέρνο µε πιο αθλητικό design, και δείξε του πόσο καλά γνωρίζεις αυτόν και τα γούστα του. Πίστεψε µε, µε ένα τέτοιο δώρο θα ανυπομονεί να περάσει η ώρα για να γυρίσει σπίτι να σε συναντήσει!

Διάβασε ακόμα: 8+1 πρωτότυπες & ρομαντικές ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου

3. Δερμάτινο πορτοφόλι Samsonite

Τα δερμάτινα πορτοφόλια αποτελούν μια κλασική επιλογή για ανδρικά δώρα. Η επέτειος σας είναι η τέλεια στιγμή για να χαρίσεις στον αγαπημένο σου ένα κομψό, βολικό και υψηλής ποιότητας δερμάτινο πορτοφόλι! Όπως και οι περισσότεροι άντρες έτσι και ο δικός σου είναι βέβαιο ότι θα το λατρέψει, ανεξάρτητα από το πόσα δερμάτινα πορτοφόλια είχε στο παρελθόν. Αυτό είναι ξεχωριστό γιατί προέρχεται από εσένα!

Αν θες αυτό το δώρο να συνοδεύει και μια μικρή αλλά γλυκιά έκπληξη, μπορείς στο εσωτερικό του να κρύψεις μια μικρή φωτογραφία σας με ένα αφιέρωμα στο πίσω μέρος, ώστε να τον κάνεις να χαμογελά κάθε φορά που το ανοίγει! 🥰

Διάβασε ακόμα: Δώρο για κουμπάρα: 8 ξεχωριστές προτάσεις για κάθε γούστο

4. Φωτιστικό Love Couple

Ένα πρωτότυπο δώρο για επέτειο σχέσης για τον καλό σου, είναι και αυτό το εξατομικευμένο φωτιστικό led. Αποτύπωσε τα ονόματα σας ή μια αφιέρωση που θες να κάνεις στον αγαπημένο σου πάνω σε μια προσωποποιημένη ακρυλική πλακέτα με ξύλινη βάση. Διαθέτει 7 διαφορετικούς φωτισμούς και αυξομείωση φωτεινότητας ώστε ανάλογα με τη διάθεση του να επιλέγει αυτό που θα του αρέσει καλύτερα.

Αυτό το συναισθηματικό και ξεχωριστό δώρο επετείου είναι μια πολύ γλυκιά ένδειξη τρυφερότητας που ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες του θα του υπενθυμίζει πάντα την αγάπη που σας ένωσε και σας ενώνει!

Διάβασε ακόμα:Δώρο κουμπάρου: 15 αξέχαστα δώρα για τον καλύτερο σου φίλο

5. Προσωποποιημένη πυξίδα με χάραξη

Αυτό το ιδιαίτερο δώρο είναι για εσένα που θες να δείξεις στον καλό σου ότι από εδώ και πέρα εσύ είσαι η πυξίδα του και το σπίτι σας είναι το λιμάνι! ⚓ Ένα πολύ τρυφερό δώρο επετείου για άντρα που υπόσχεται να συγκινήσει. Αυτή η εξατομικευμένη λειτουργική πυξίδα είναι κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητας συμπαγές ορείχαλκο, κυρίως όμως είναι ανθεκτική στο χρόνο, όπως και η αγάπη σας!

Θες να χαράξεις τα ονόματα σας με μια ημερομηνία, μια προσωπική αφιέρωση ή ακόμα και μια φωτογραφία; Η επιλογή είναι δική σου! Ένα είναι σίγουρο φιλενάδα, μετά από αυτό το δώρο ο παραλήπτης και αγαπημένος σου θα σε κουβαλάει ⎻ κυριολεκτικά ⎻ για πάντα μαζί του!

Διάβασε ακόμα: Τα 10 καλύτερα δώρα που θα τρελάνουν την κολλητή σου!

6. Ξύλινη βάση υποδοχής

Για τον πρακτικό και οργανωτικό σύντροφο σου το προσωποποιημένο αυτό δώρο θα εκτιμηθεί δεόντως! Πρόκειται για μια προσαρμόσιμη βάση σύνδεσης με σημεία αποθήκευσης για το πορτοφόλι, το ρολόι, τα κλειδιά, τα γυαλιά του ή οτιδήποτε θέλει εύκολα προσβάσιμο σε ένα μέρος.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι ο καλός σου θα μπορεί να φορτίζει το smartphone του όταν το τοποθετεί στη βάση, καθώς υπάρχει μια υποδοχή για το καλώδιο του φορτιστή, το οποίο περνάει από μέσα, ώστε να μην είναι ορατό. Εσύ απλώς επιλέγεις σχέδιο και χρώμα και έπειτα εξατομικεύεις με το όνομα ή το αρχικό του και τέλος! Από τις καλύτερες ιδέες για δώρα επετείου για άντρα. Thank me later!🤓

Διάβασε ακόμα: Το Απόλυτο Ανθολόγιο: 50 πρωτότυπες ευχές για επέτειο γάμου