Ωραία Δώρα για Καινούργιο Σπίτι

Η μετακόμιση σε ένα καινούριο σπίτι είναι πολλές φορές το επόμενο βήμα για ένα ζευγάρι που παντρεύεται ή έστω επισημοποιεί την σχέση του. Και τι πιο φυσιολογικό από το να το «ανοίξει» – με την πρώτη ευκαιρία – σε συγγενείς και φίλους, καλώντας τους για καφέ, φαγητό ή ποτό.

Αν λοιπόν έχεις λάβει και εσύ μια τέτοια πρόσκληση, το πρώτο που χρειάζεσαι είναι ένα δώρο για καινούριο σπίτι. Γιατί εννοείται ότι δεν μπορείς να πας με άδεια χέρια. Ούτε και να τη βγάλεις όμως με ένα κουτί γλυκά ή ένα μπουκάλι κρασί! 

Η ομάδα του WedMyWay φροντίζει όπως πάντα για εσένα πριν από εσένα και έχει να σου προτείνει τα καλύτερα δώρα για την περίσταση που είναι  μάλιστα και φιλικά για την τσέπη σου.

Ας τα δούμε ένα-ένα.

Gadget για το Σπίτι. Πρωτότυπες ιδέες για δώρο σε νέο σπίτι

Ένα οικιακό gadget είναι ίσως η καλύτερη επιλογή να ευχηθείς στους φίλους σου «καλορίζικο». Συνδυάζει και πρακτικότητα και design και τεχνολογία. Άσε που το πιθανότερο είναι να αρέσει και στους δυο ειδικά αν είναι νέοι. Τι μπορείς να πάρεις; Μα ό,τι έχει σχέση με το λεγόμενο «smart home» που είναι και η απόλυτη τάση των τελευταίων ετών.

1. Έξυπνη Κάμερα

Με μια έξυπνη κάμερα θα έχουν καλύτερο έλεγχο του χώρου τους – ακόμα και από το κινητό τους – ειδικά αν λείπουν ώρες εκτός σπιτιού.

2. Έξυπνο Ηχείο

Άλλο ένα χρήσιμο gadget που μπορούν να το παίρνουν και εκτός σπιτιού πχ στο αμάξι, στην εκδρομή κλπ. Αν έχει δυνατότητα να δέχεται και φωνητικές εντολές τότε μάλλον θα γίνει ο καλύτερος τους φίλος. 

3. Ηλεκτρονική Κορνίζα

Μια all-time classic επιλογή και εξαιρετικά χρήσιμη για να «φορτώσουν» τις φωτογραφίες από τις καλύτερες αναμνήσεις τους, γαμήλιες και μη.

Διάβασε ακόμη:Τα 10 καλύτερα δώρα που θα τρελάνουν την κολλητή σου!

Γούρια για Νέο Σπίτι. Μια συμβολική κίνηση με μεγάλη αξία

Ένα άλλο δώρο που θα συνόδευε γάντι τις ευχές σου είναι κάποιο γούρι. Τα γούρια είναι ιδανικά δώρα για επίσκεψη στο σπίτι των φίλων σου κάθε εποχή του χρόνου. Ανάλογα με τον χρόνο λοιπόν έχεις πολλές επιλογές μιας και μπορείς να βρεις κρεμαστά και επιτραπέζια γούρια.

4. Γούρια για το Νέο Έτος

Αν η επίσκεψή σου πέφτει κοντά στην Πρωτοχρονιά τότε μπορείς να διαλέξεις ένα πρωτότυπο γούρι με τον αριθμό της νέας χρονιάς. Προτίμησε ένα καλό κοσμηματοπωλείο για να έχει την υπογραφή του.

5. Διακοσμητικά Γούρια

Αν η εποχή του χρόνου δεν έχει σημασία τότε μπορείς να επιλέξεις ένα διαχρονικό διακοσμητικό γούρι όπως ένα πέταλο, ένα ρόδι ή ένα κλειδί με υφασμάτινη φούντα.

6. Γούρια-Μάτι

Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους γούρια-μάτι για το …κακό το μάτι. Για τους πιο προληπτικούς, το γούρι σε μορφή οφθαλμού χαρίζει προστασία από τους ζηλόφθονους επισκέπτες και ευημερία στο σπιτικό.

Διακοσμητικό Γούρι Μάτι
Διάβασε ακόμη:Τα Καλύτερα Δώρα Για Επέτειο Σχέσης. Για Πάντα Μαζί!

Δώρα Διακοσμητικά. Χρώμα και Ζωή στο Νέο Σπίτι

Αν δεν έχεις καλυφθεί με τις ιδέες που διάβασες και ακόμη αναρωτιέσαι «τι δώρο πάμε σε καινούριο σπίτι» υπάρχουν πάντα τα διακοσμητικά δώρα που θα σε βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπη/ο. 

7. Σκεύη Σερβιρίσματος

Μπορεί με το που το διαβάζεις να μην παει το μυαλό σου σε διακοσμητικά δώρα. Στο εμπόριο όμως υπάρχουν όμορφα σκεύη σερβιρίσματος (πχ δίσκοι, καμπάνες, τσαγιέρες κλπ) υψηλής αισθητικής που παίζουν διπλό ρόλο. Και εξυπηρετούν στο σερβίρισμα φαγητών, γλυκών, ποτών και διακοσμούν τον χώρο. Με ένα σμπάρο δυο τριγόνια δηλαδή.

Δίσκος-Βάση Με Πτυσσόμενα Πόδια

8. Βάζα και Ανθοδοχεία

Ποτέ δεν είναι αρκετά για ένα σπίτι. Για φρέσκα, αποξηραμένα ακόμα και για πλαστικά λουλούδια και φυτά, τα βάζα είναι μια ασφαλής επιλογή όταν μιλάμε για δώρα για νέο σπίτι. Προτίμησε κομμάτια σε ωραία γραμμή ή διάλεξε ένα σετ με δύο κομμάτια σε μεγάλο και μικρό μέγεθος.

Βάζο Esmeralda 149002 16cm Clear Philippi

9. Πίνακες και Γλυπτά

Με μια λέξη: Τέχνη. Ένα καινούριο σπίτι πάντα έχει χώρο για πίνακες και διακοσμητικά γλυπτά. Και το καλό είναι ότι κυκλοφορούν κομμάτια σε πολύ προσιτές τιμές. Προτίμησε ένα ερωτικό θέμα όπως πχ ένα ζευγάρι που αγκαλιάζεται. Είναι καλό feng shui.

Διάβασε ακόμη:7+1 ιδέες για ένα μοναδικό δώρο επετείου για γυναίκα!

Τελικά, Τι πάμε σε καινούργιο σπίτι;

Με τόσες ιδέες δώρων για το νέο σπίτι των νιόπαντρων φίλων σου το ερώτημα «τι δώρο να πάρω για καινούριο σπίτι» πρέπει αν μη τι άλλο να έχει ήδη απαντηθεί. Το καλύτερο δε απ’ όλα είναι ότι με όλες αυτές τις προτάσεις δεν χρειάζεται ούτε να καταξοδευτείς ούτε να χάσεις τον χρόνο σου ψάχνοντας. Όπως είδες, το WedMyWay φροντίζει και για αυτό! 

Εσύ το μόνο που έχεις λοιπόν να κάνεις είναι απλά …να μπεις με το δεξί!