Προτάσεις γάμου

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο αγχωτικό πράγμα σε αυτή τη ζωή από έναν άντρα που πρέπει να οργανώσει κάτι που πιθανότατα μια γυναίκα ονειρεύεται όλη της τη ζωή ⎻ την τέλεια πρόταση γάμου!💍

Το να επιλέξεις λοιπόν ανάμεσα από ρομαντικές, έξυπνες ή πρωτότυπες προτάσεις γάμου, μεταξύ άλλων, είναι το πιο μεγάλο σου δίλλημα προτού καν αποφασίσεις το που, πως, πότε.

Το κλειδί ωστόσο για μια τόσο ξεχωριστή πρόταση γάμου όσο και η καλή σου, είναι να γνωρίζεις τα ενδιαφέροντα, τις αξίες, τις επιθυμίες και τις πεποιθήσεις της στη ζωή. Ας μη γελιόμαστε…για εκείνη βρίσκεσαι εδώ και διαβάζεις αυτό το άρθρο αναζητώντας τον καλύτερο πιθανό τρόπο για να της δώσεις το πολυπόθητο δαχτυλίδι!

Γυναίκα δείχνει το χέρι με το δαχτυλίδι μετά απο πρόταση γάμου

Ας ξεκινήσουμε καταρχάς απαντώντας σε ένα εξίσου βασικό ερώτημα. Τι άνθρωπος είναι η σύντροφος σου; Εννοώ είναι χαμηλών τόνων και προτιμά οι στιγμές σας να παραμένουν ιδιωτικές και ιδιαίτερες ή μήπως είναι εξωστρεφής και θα της άρεσε κάτι πιο εντυπωσιακό, σε έναν εξωτερικό χώρο ας πούμε παρουσία τρίτων;

Όταν απαντήσεις στο παραπάνω, τότε και μόνο τότε θα προχωρήσεις στο δεύτερο βήμα. Ποιο είναι αυτό; Οι βασικές κατηγορίες! Ναι ναι καλά διάβασες. Σε αυτές κρύβεται το είδος της πρότασης που θα ταιριάξει γάντι με τον χαρακτήρα της. 

Και κοίτα μην μου αγχώνεσαι κοτζάμ παλίκαρος τώρα, γιατί και εκείνη θα σου πει το “ναι” και εσύ θα γίνεις ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο κόσμο! Ok, let’s see! 💑

WedMyWay και η οργάνωση του γάμου γίνεται παιχνίδι

Από τα πρωτότυπα και ευφάνταστα προσκλητήρια μας, μέχρι την επιλεγμένη μουσική βιβλιοθήκη γάμου, στο WedMyWay θα βρεις τα πιο ολοκληρωμένα, διασκεδαστικά, και δημιουργικά ψηφιακά εργαλεία, για να οργανώσεις, δωρεάν τον γάμο σου.

Πρωτότυπες Ιδέες για πρόταση Γάμου: Δημιούργησε Την Τέλεια Στιγμή!

1. Πάμε μια βόλτα στο Ενυδρείο;

Μια από τις πιο πρωτότυπες προτάσεις γάμου είναι να προτείνεις στην κοπέλα σου να πάτε μια βόλτα στον “Θαλασσόκοσμο”. Εννοείται εσύ θα έχεις συνεννοηθεί εκ των προτέρων με τους υπεύθυνους του ενυδρείου ώστε να έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος για την πιο μαγική στιγμή της ζωής σας.

Και κάπου εκεί που θα χαζεύετε τα ψάρια και τις χελώνες, τσουπ θα πεταχτεί ο δύτης κρατώντας την δική σου υπόσχεση αγάπης με το όνομα της αγαπημένης σου. Πίστεψε με και δεν θα καταλάβει από που της ήρθε αυτή η ονειρεμένη πρόταση γάμου με φόντο τον βυθό του ενυδρείου! 🐳

Διάβασε ακόμα:5 Πρωτότυπες ιδέες για αρραβώνα. Σκέφτεσαι κάτι ξεχωριστό;

2. Πρόταση γάμου σε… δεξίωση γάμου!

Εάν στο σύντομο μέλλον πλησιάζει ο γάμος ενός κολλητού, κολλητής, κουμπάρων ή κάποιου συγγενή σας τότε μια εξίσου ιδιαίτερη πρόταση είναι να ζητήσεις από την καλή σου να σε παντρευτεί στην δεξίωση αυτού του γάμου!

Την ώρα λοιπόν που η νύφη θα ετοιμάζεται να ρίξει την ανθοδέσμη για να την πιάσουν οι ανύπαντρες ⎻ εσύ θα έχεις ήδη συνεννοηθεί μαζί της ⎻ εκείνη θα πλησιάσει την καλή σου δίνοντας της την ανθοδέσμη στο χέρι. Την ίδια στιγμή, εσύ θα βρίσκεσαι πίσω της, γονατιστός σαν ιππότης ζητώντας της να σε παντρευτεί.

Μιλάμε αντικειμενικά για μια από τις πιο απρόβλεπτες και συγκινητικές προτάσεις γάμου που θα τους ξαφνιάσει όλους πολύ ευχάριστα! 💐

Διάβασε ακόμα:Γαμήλια τούρτα: Όλα της πάστας δύσκολα, αλλά όχι αδύνατα

Έξυπνη Πρόταση Γάμου: Όταν η Ευφυΐα συναντά την Αγάπη

3. Λύσε τον γρίφο!

Η επόμενη συγκατατάσσεται ανάμεσα στις πολύ έξυπνες προτάσεις γάμου και απευθύνεται σε…δυνατούς λύτες! 🧩

Αν η σύντροφός σου είναι πιο πνευματώδης και φαν των γρίφων, τότε μπορείς να πρωτοτυπήσεις και να δημιουργήσεις τον δικό σου γρίφο που αν λυθεί με επιτυχία, θα την οδηγήσει στο “Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;”.

Πρόταση γάμου με πάζλ
notonthehighstreet.com

Αναλόγως τα ενδιαφέροντά της μπορείς:

  • Να δημιουργήσεις έναν γρίφο με αναφορές σε αγαπημένα της βιβλία, ταινίες, μουσική, κλπ.
  • Nα φτιάξεις ένα παζλ από γράμματα που θα σχηματίζουν την έκφραση “Θες να με παντρευτείς;” και να ζητήσεις από την αγαπημένη σου να το λύσει.
  • Να εμπνευστείς από το παιχνίδι scavenger hunt και να δημιουργήσεις έναν γρίφο που θα την οδηγήσει σε διάφορα μέρη της πόλης όπου θα βρει διάφορα κρυφά μηνύματα. Το τελικό μήνυμα φυσικά θα είναι και η πρόταση γάμου!
Πρωτότυπες προτάσεις γάμου με πάζλ
buzzfeed.com
Διάβασε ακόμα:16 αστείες φωτογραφίες γάμου που απαθανάτισε ο φακός!

4. Κάντο με ένα ταξίδι!

Εάν σας αρέσουν τα ταξίδια, τότε σου έχω μία κατεξοχήν έξυπνη πρόταση γάμου. Οργάνωσε μια τριήμερη απόδραση στο εξωτερικό παίρνοντας από κοντά και έναν custom made χάρτη, ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, στον οποίο θα έχεις καταγράψει με προσωπικές σας φωτογραφίες όλες τις χώρες και τα μέρη που έχετε ταξιδέψει μαζί σαν ζευγάρι.

Εδώ είναι και το wow factor! 🤩

Στον ξεχωριστό αυτό, χάρτη, θα έχεις δημιουργήσει μια νέα “χώρα” την οποία και θα ονομάσεις “Η Μέρα της Πρότασης”.

Όταν έρθει λοιπόν η ώρα που θα ζητήσεις την αγαπημένη σου σε γάμο, θα την πάρεις από το χέρι και θα πάτε σε έναν εξωτερικό χώρο, όπως ένα πάρκο ή μια λίμνη. Εκεί θα της παρουσιάσεις τον ιδιαίτερο αυτό χάρτη δείχνοντάς της την τελευταία σου προσθήκη και εκφράζοντας της την επιθυμία να προσθέσεις την φωτογραφία που λείπει, αυτή στην οποία σου λέει το μεγάλο “Ναι!”.

Πρόταση γάμου στην Ρώμη
andreamatone.com
Διάβασε ακόμα:Γαμήλιο ταξίδι στη Σαντορίνη: Ανακαλύψτε το νησί του Έρωτα

Ρομαντική Πρόταση Γάμου: Στιγμές Αγάπης και Μαγείας

5. Πες το με ένα…τραγούδι!

Αν σας ενώνει η μουσική, τότε νομίζω θα σου αρέσει πολύ η επόμενη ιδέα. Μια σούπερ ρομαντική και συγκινητική πρόταση γάμου είναι σε μια συναυλία ή ένα μουσικό φεστιβάλ. Για να γίνει σωστά όμως αυτό, προϋποθέτει πολύ καλή οργάνωση.

Αρχικά, τον καλλιτέχνη θα τον επιλέξετε μαζί, κυρίως για να σιγουρευτείς ότι και θα της αρέσει η συναυλία αλλά και θα την βολεύει η ημερομηνία, δηλαδή με ένα σμπάρο δυο τριγώνια.

Έπειτα, διαλέγεις το κατάλληλο τραγούδι με το οποίο θα γίνει η πρόταση και τέλος κλείνεις τα εισιτήρια. ΦΥΣΙΚΑ έχεις φροντίσει στο ενδιάμεσο να επικοινωνήσεις με τους υπεύθυνους και να συνεννοηθείς ώστε να γνωρίζεις πότε περίπου οι προβολείς θα γυρίσουν σε εσάς. Όταν θα παίξει ζωντανά το αγαπημένο σας τραγούδι, θα ανεβείτε στην σκηνή και εσύ θα της κάνεις την μεγάλη πρόταση μπροστά σε πλήθος κόσμου!

Αν ήθελες να την εντυπωσιάσεις αλλά και να την συγκινήσεις, βουαλά!

Διάβασε ακόμα:10 γλυκά τραγούδια για πατέρα και κόρη που συγκινούν!

6. Πρόταση γάμου στο σπίτι

Για εσένα που η σύντροφος σου θα περίμενε μια πιο ιδιωτική στιγμή μια τέτοια ημέρα, τότε τι καλύτερο από μια πρόταση γάμου σε ένα από τα πιο αγαπημένα σας μέρη; Μα φυσικά αναφέρομαι στο προσωπικό σας χώρο, το σπίτι σας!

Κανόνισε λοιπόν μια αξέχαστη βραδιά, φτιάχνοντας την ιδανική ατμόσφαιρα για μια από τις πιο όμορφες βραδιές της ζωής σας. Ρομαντικός φωτισμός, ροδοπέταλα, μουσική, κόκκινα μπαλόνια καρδούλες και κεράκια αναμμένα σε σχήμα καρδιάς θα συνθέσουν μια από τις πιο συγκινητικές και ωραιότερες νύχτες της ζωής σας!

Πρόταση γάμου στο σπίτι

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

Εσύ και το άλλο σου μισό on top of the world!

Τελευταία και καλύτερη σου άφησα μια από τις πιο ξεχωριστές προτάσεις γάμου, αυτή που γίνεται στην κορυφή ενός βουνού. Αν εσύ και το έτερον ήμισυ είστε λάτρεις της φύσης και πηγαίνετε συχνά για ορειβασία ή πεζοπορία, τότε νομίζω ότι σου έχω μια εξαιρετική πρόταση.

Οργάνωσε τάχα μια εκδρομούλα με σκοπό να αναζωογονηθείτε και να εξερευνήσετε τη φύση. Επέλεξε μια ηλιόλουστη μέρα και ένα βουνό με καταπράσινο φυσικό τοπίο και απίστευτη θέα στην πόλη, στη θάλασσα ή ακόμα και σε καταρράκτες.

Και κάπου εκεί στο τέλος της ορειβασίας, που εσύ θα γονατίσεις δήθεν για να δέσεις τα κορδόνια σου, βγάζεις ξαφνικά το δαχτυλίδι από την τσέπη και της κάνεις την πιο ιδιαίτερη και μοναδική πρόταση γάμου ever! Πίστεψε με και η μαγική θέα δεν θα είναι το μόνο πράγμα που θα κόψει την ανάσα της αγαπημένης σου! 🤯

Πρόταση γάμου στο βουνό