Νίπονατρο ζευγάρι παίρνει πρωινό σε γαμήλιο ταξίδι Σαντορίνη

Σαντορίνη η Μαγευτική!

Hands down, πρόκειται για έναν από τους δημοφιλέστερους ρομαντικούς προορισμούς για γαμήλιο ταξίδι. Με το ηλιοβασίλεμα της να συγκαταλέγεται δικαίως ανάμεσα στα πιο φημισμένα στον κόσμο, η Σαντορίνη θεωρείται από πολλά νεόνυμφα ζευγάρια ως ο απόλυτος ελληνικός προορισμός για ταξίδι του μέλιτος.

Για εσένα λοιπόν φίλη, που αναζητάς τον ρομαντισμό με τον αγαπημένο σου, σε έναν κατεξοχήν καλοκαιρινό προορισμό, η Σαντορίνη είναι αυτό το νησί που πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας.

Ερωτευμένο ζευγάρι σε ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα
tripsandheels.com
Διάβασε ακόμη:5 ειδυλλιακοί προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα

Γιατί γαμήλιο ταξίδι στην Σαντορίνη;

Επειδή η Σαντορίνη είναι αντικειμενικά ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς ⎻ αν όχι και ο πιο ιδανικός ⎻ για ένα ερωτευμένο νιόπαντρο ζευγάρι που επιθυμεί έναν παραμυθένιο μήνα του μέλιτος.

Ο μήνας του μέλιτος στη Σαντορίνη θα ξεκινήσει με την άφιξή σας στο πανέμορφο αυτό νησί. Με την μοναδική καλοκαιρινή αύρα και την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του νησιού που υπόσχονται να σας καλωσορίσουν, εσύ και το έτερον ήμισυ θα επισφραγίσετε, με τον πιο όμορφο τρόπο, το κοινό σας ξεκίνημα στη νέα σας ζωή! 🏝️

Ερωτευμένο νιόπαντρό ζευγάρι κοιτάζεται με θέα την Σαντορίνη
Διάβασε ακόμη:6 χρυσά tips για να οργανώσεις το τέλειο γαμήλιο ταξίδι!

Τι αξίζει να δείτε και να κάνετε στη Σαντορίνη

Για αρχή φιλενάδα, θα πάρεις τον σύντροφο της ζωής σου από το χέρι για να κάνετε μια από τις πιο ρομαντικές βόλτες της ζωή σας. Σεργιανίστε στα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού και βγάλτε φωτογραφίες κάτω από τα πανέμορφα ανθοστολισμένα μπαλκόνια.

Η λευκή και μπλε παλέτα που ντύνουν τα παραδοσιακά σπίτια και τις εκκλησίες του νησιού στα πιο εμβληματικά χρώματα της Ελλάδας, είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν την καρδιά σας και θα ξυπνήσουν την ρομαντική σας διάθεση.

Με τη μαγευτική καλντέρα και το απέραντο γαλάζιο να συνθέτουν μια ονειρική ατμόσφαιρα στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου, εσύ και ο αγαπημένος σου, ανταλλάξτε παθιασμένα φιλιά και όρκους αιώνιας αγάπης.

Νιόπαντρο ζευγάρι σε μήνα του μέλιτος στην Σαντορίνη
awphotographyinc.com
Διάβασε ακόμη:5 ονειρικοί προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη

Φυσικά, δεν υφίσταται γαμήλιο ταξίδι σε κυκλαδίτικο νησί χωρίς road trip! Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε με τον καλό σου, είναι να νοικιάσετε ένα αμάξι και να απολαύσετε μια πανέμορφη διαδρομή, αυτή από το Φηροστεφάνι στην Οία.

Εκεί, από το κάστρο της Οίας, ένα ονειρικό μέρος βγαλμένο θα έλεγε κανείς από καρτ ποστάλ, θα απολαύστε αγκαλιά τη θέα, συντροφιά με ένα από τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα του κόσμου.🌅

Γαμήλιο ταξίδι στην Σαντορίνη
tripsandheels.com

Επιπλέον, μια άλλη πρόταση must, είναι να κάνετε κράτηση σε ένα πολυτελές εστιατόριο στην Οία, το Ημεροβίγλι ή τα Φηρά, κατά την δύση του ηλίου. Φίλη μου, έχοντας ζήσει κάποιους μήνες σε αυτό το νησί, θα σου πω ότι ενδεχομένως να απολαύσετε και το πιο ρομαντικό δείπνο της ζωή σας, παρέα με τη συγκλονιστική θέα της καλντέρας, υπό το φως των κεριών. Αν αυτό δεν είναι μαγεία, τότε αλήθεια δεν ξέρω τι είναι!

Τέλος, για τους adventure seekers που θέλετε να εξερευνήσετε πραγματικά το επιβλητικό αυτό νησί, προτείνω να πάρετε το καραβάκι από το λιμάνι των Φηρών και να πάτε μια εκδρομή στο ιστορικό ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με δύο ποτήρια σαμπάνιας στην Σαντορίνη
Διάβασε ακόμη:4+1 Ενναλακτικοί Εξωτικοί προορισμοί για γαμήλιο ταξίδι

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

ΠΡΟΣΟΧΗ δεδομένης της θερμότητας αλλά και των ατμών που εκλύονται από την λάβα, φροντίστε να έχετε εξοπλιστεί με καπέλα, αντηλιακά, νερά και κλειστά παπούτσια, ορειβατικά ή πεζοπορίας!

Santo Wines

Η γεύση της αγάπης μέσα από ένα ρομαντικό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού

Η Σαντορίνη είναι ευρέως γνωστή για τα κρασιά της, και ένα wine tasting θεωρείται μια μοναδική εμπειρία για ένα ζευγάρι. Δεν γίνεται λοιπόν, να πάτε γαμήλιο ταξίδι στη Σαντορίνη και να μην επισκεφτείτε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο νησί για τους λάτρεις του κρασιού, το κέντρο οινοποιίας και οινοτουρισμού, Santo Wines.

Αρχικά, επιβάλλεται μια περιήγηση στα κελάρια της Santo Wines, όπου θα μάθετε για την ιστορία του κρασιού της Σαντορίνης και θα δείτε πώς παρασκευάζονται τα κρασιά τους. Στην συνέχεια, μην παραλείψετε το wine tasting, μια μοναδική γευστική εμπειρία όπου θα δοκιμάσετε ποικιλίες διαφόρων κρασιών που παράγονται στην περιοχή.

Santo Wines

Η Santo Wines διαθέτει επίσης ένα πανέμορφο εστιατόριο με θέα το Αιγαίο Πέλαγος, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακά πιάτα και ιδιαίτερα τοπικά κρασιά, συνοδεία του υπέροχου ηλιοβασιλέματος.🍷

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

Επιβάλλεται να δοκιμάσετε μεταξύ άλλων, πεντανόστιμα τοπικά εδέσματα, όπως η ξακουστή φάβα Σαντορίνης, χλωροτύρι, ντοματοκεφτέδες, λευκή μελιτζάνα Σαντορίνης και απόχτι (χοιρινό κρέας με βυζαντινές ρίζες) ή αλλιώς carpaccio.

Ποιες είναι οι TOP παραλίες για ζευγάρια στη Σαντορίνη;

1. Περίσσα

Ερωτευμένο ζευγάρι με άλογα στην παραλία της Περίσσας στην Σαντορίνη
grekaddict.com

Πρόκειται για την πιο μεγάλη παραλία του νησιού, απλωμένη στην νοτιοανατολική πλευρά. Η παραλία της Περίσσας με τα κρυστάλλινα νερά και την κατάμαυρη μαλακή άμμο, είναι μια ιδανική επιλογή για ζευγάρια. Προσφέρεται επίσης για διάφορες δραστηριότητες, από οργανωμένο κάμπινγκ μέχρι ποικιλία θαλάσσιων σπορ.

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

Παρότρυνε το ταίρι σου να κάνετε ιππασία κατά μήκος της πανέμορφης παραλίας και σου υπόσχομαι να ζήσετε μια απόλυτα ρομαντική εμπειρία, που θα θυμάστε για πάντα

2. Καμάρι

Κοπέλα σε ξαπλώστρα με ποτό και βιβλίο στο Καμάρι της Σαντορίνης
pasdesaladeentrenous.com

Αφού κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά, πιάσε τον καλό σου τρυφερά από το χέρι και περπατήστε κατά μήκος της παραλίας. Έπειτα καθίστε σε ένα από τα πολλά όμορφα μπαράκια κατά μήκος της θάλασσας, απολαμβάνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ καρύδα.

Εσύ και ο άνθρωπος σου αγκαλιασμένοι, με θέα την πανσέληνο που καθρεφτίζεται στα νερά της θάλασσας και μουσική υπόκρουση τα κύματα που χτυπούν στα βραχάκια… Ε όχι πες μου αλήθεια τώρα, έχεις σκεφτεί κάτι πιο ερωτικό για μήνα του μέλιτος;

3. Κόκκινη Παραλία

Κόκκινη παραλία στην Σαντορίνη
travelive.com
Διάβασε ακόμη:12 Ρομαντικοί χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα για ζευγάρια

Αναμφίβολα ένα πραγματικό αξιοθέατο και μια από τις πιο εντυπωσιακές και ξακουστές παραλίες του νησιού, με θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Αναζωπυρώστε το πάθος μεταξύ σας και αποπλάνησε το έτερον ήμισυ σε ένα μαγευτικό ηφαιστειακό τοπίο από υποβρύχιες θερμές πηγές, μαύρα βότσαλα και κόκκινη άμμο.

Που μπορεί ένα νιόπαντρο ζευγάρι να μείνει στη Σαντορίνη;

Σαφώς, εύλογα σε αυτό το σημείο θα αναρωτιέσαι αν το πορτοφόλι σας μπορεί να υποστηρίξει και τη διαμονή, για ένα μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη.

Τα καλά νέα φίλη είναι, πως ακόμα κι αν η Σαντορίνη είναι ένα ομολογουμένως ακριβό νησί, μπορείτε να εξερευνήσετε διαφορετικές επιλογές διανυκτέρευσης ανάλογα με το budget και τις προτιμήσεις σας.

Ρομαντικό δείπνο για νεόνυμφούς στην Σαντορίνη
southboundbride.com
Διάβασε ακόμη:5 top προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος τον χειμώνα!

Η πρώτη επιλογή λοιπόν περιλαμβάνει πολυτελή, πεντάστερα ξενοδοχεία με βίλες και σουίτες που διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι και πισίνα με θέα τη θάλασσα και τη καλντέρα. Τα παραπάνω θα τα βρείτε σε πολυσύχναστες και πολύ ακριβές περιοχές όπως είναι η Οία, το Ημεροβίγλι και φυσικά η πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά

Ζευγάρι μέσα σε τζακούζι και θέα την Σαντορίνη

Ωστόσο, αν ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς σας αρκετούς μήνες νωρίτερα, σου υπόσχομαι ότι μπορείτε να βρείτε καταλύματα σε πολύ οικονομικές τιμές σε περιοχές όπως το Καμάρι, η Περίσσα και η Μεσαριά.

Και στο κάτω κάτω, γιατί να μη σταθείτε τυχεροί και να μη πέσετε πάνω σε κάποιο οικονομικό πακέτο ή προσφορά ακόμα και σε κάποιο πεντάστερο ξενοδοχείο;

Και μιλώντας εκ πείρας τώρα, ΜΗΝ παραλείψετε να αναφέρετε ότι έρχεστε στο νησί για ταξίδι του μέλιτος, καθώς είναι πολύ πιθανό να σας κάνουν δώρο μια αναβάθμιση δωματίου. Trust me girl και θα με θυμηθείς! ❤️