Ιδέες για Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Πού είσαι µωρέ φιλενάδα και φιλενάδε; Σου έλειψα; Εγώ πάντως πολύ σε πεθύμησα βρε άτιμο!  

Λοιπόν, σήμερα η κολλητή, σου έχει συγκεντρώσει πρωτότυπες ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν το έτερον σου ήμισυ (βέβαια κάποια άλλη στιγμή θύμισε µου να μιλήσουμε για την έννοια της αδελφής ψυχής, µε τα ατελή «μισά» που θα συμπληρωθούν από έναν άλλο άνθρωπο, όπως αναφέρει και ο Πλάτωνας στο «Συμπόσιο»).  

Κι εκεί που λες, όπως καθόμουν αμέριμνη, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας το τελευταίο µου απόκτημα “How To Think Like A Monk”, σε ψυχανεμίστηκα ερωτοχτυπημένο µου πιτσουνάκι – ναι ναι εσένα που το διαβάζεις αυτό τώρα και χαμογελάς.  

Ξέρω πως το άγχος έχει αρχίσει να κάνει kick-in, γιατί Άγιος Βαλεντίνος είναι αυτός βεβαίως βεβαίως, µα άδικα σπαζοκεφαλιάζεις καλό µου, γιατί έχεις εμένα! Είτε ψάχνεις για κάτι κλασικό και διαχρονικό, είτε για κάτι πιο μοντέρνο και πρωτότυπο,  σε αυτό το άρθρο θα βρεις 7+1 μοναδικές προτάσεις και ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου που υπόσχονται να κλέψουν την καρδιά του αγαπημένου σου προσώπου!  

Ετοιμάσου για µια ημέρα γεμάτη αγάπη και έντονες εκπλήξεις! 

Οι καλύτερες ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Δώρο Καρδιά για Αγίου Βαλεντίνου
Διάβασε ακόμη:Ευχές Αγίου Βαλεντίνου: Ρομαντικά Λόγια για Αγάπη!

Μοναδικά Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για Γυναίκες

Φυσικά, για την μοναδική σου γυναίκα, τα πιο ακριβά δώρα που πρέπει να της χαρίζεις καθημερινά, είναι αυτά του σεβασμού, της κατανόησης και της ανιδιοτελούς αγάπης! Φυσικά, εξυπακούεται πως τα παραπάνω οφείλουν να είναι αμοιβαία ανάμεσα σε εκείνο το ζευγάρι που επιθυμεί να χτίσει µια υγιή, ισορροπημένη σχέση που θα αντέξει στο χρόνο.  

Τώρα, από πιο πρακτικής πλευράς, θα σου δώσω τρεις ιδιαίτερες προτάσεις δώρου.

1) Ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα

Το απόλυτο δώρο αγάπης! Ένα διαχρονικό και υπέροχο, µα ποτέ υποτιμημένο, δώρο Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα μπουκέτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα! Διότι, πες µου, σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα λουλούδια και δη τα τριαντάφυλλα;

Πολυτελής Ανθοδέσμη με 50 Κόκκινα Τριαντάφυλλα

Ανθοδέσμη µε 50 Κόκκινα Τριαντάφυλλα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δώρο με αρκουδάκι, λουλούδια και τριαντάφυλλο

 Ο απόλυτος συνδυασμός δώρων που θα εντυπωσιάσει την αγαπημένη σου

Μπαουλάκι Αγάπης με 24 κόκκινα τριαντάφυλλα

Μπαουλάκι Αγάπης με 24 κόκκινα τριαντάφυλλα

Καρδιά Αγίου Βαλεντίνου με κόκκινα τριαντάφυλλα

Καρδιά Αγίου Βαλεντίνου με κόκκινα τριαντάφυλλα

Ανακάλυψε περισσότερες ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου στην συλλογή μας

WedMyWay small logo ALERT

Τα παρακάτω πακέτα ισχύουν µόνο για Αθήνα – Θεσσαλονίκη!

2) Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

Από τα πιο premium δώρα που µπορείς να χαρίσεις στη γυναίκα σου, αποτελεί κι ένα ξύλινο vintage κάδρο vintage το οποίο θα φέρει τυπωμένη την αγαπημένη σας φωτογραφία. Η µατ υφή του ξύλου σε συνδυασμό µε την ξύλινη βάση που είναι βαµµένη στις ίδιες ακριβώς αποχρώσεις, θα δώσουν µία ρομαντική vintage  αισθητική που αν είναι συναισθηματική –Όχι, δεν κλαίω εγώ! Εσύ κλαις!– δεν θα την αφήσει ασυγκίνητη. 

Vintage Ξύλινο Κάδρο Αγίου Βαλεντίνου Double Heart

Vintage Ξύλινο Κάδρο Double Heart

Vintage Ξύλινο Κάδρο Αγίου Βαλεντίνου Cactus Love

Vintage Ξύλινο Κάδρο Cactus Love

Vintage Ξύλινο Κάδρο Αγίου Βαλεντίνου Pink Hearts

Vintage Ξύλινο Κάδρο Pink Hearts

Vintage Ξύλινο Κάδρο Αγίου Βαλεντίνου You & Me

Vintage Ξύλινο Κάδρο You & Me

Διάβασε ακόμη:7 Ιδέες για Αγίου Βαλεντίνου: Κρατάμε τον Έρωτα Ζωντανό

3) Πες το με ένα Παντοτινό Τριαντάφυλλο

Τώρα, αν το μπουκέτο παραπάνω σου φαίνεται πολύ κλισέ, σου προτείνω κάτι πιο ιδιαίτερο, για να δείξεις στην αγαπημένη σου ότι η αγάπη σας είναι παντοτινή και αιώνια. Αληθινά, αποχυμωμένα τριαντάφυλλα πολυτελείας, τα οποία διαρκούν 3-5  χρόνια!

Φυσικά, µπορείς να τα προσωποποιήσεις µε ονόματα, µονογράµµατα,  ημερομηνίες ή ακόμα και µε ένα κρυφό μήνυμα. Πίστεψέ με, θα λατρέψει και αυτά, μα ακόμα περισσότερο εσένα!

Κόκκινα Παντοτινά αιώνια τριαντάφυλλα σε κουτί

Απόλυτα Premium Tριαντάφυλλα Forever Red Rose Mirror

Παντοτινά Αποχυμωμένα Τριαντάφυλλα σε κόκκινο

Παντοτινά Τριαντάφυλλα Forever Roses Love

Παντοτινά Τριαντάφυλλα, Forever Roses σε Ροζ

Παντοτινά Τριαντάφυλλα, Forever Roses Exclusive Pink

Κόκκινο Παντοτινό σιώνιο τριαντάφυλλο σε κουτι

Παντοτινά Τριαντάφυλλα, Forever Rose Pink Gold – Hold Me

Διάβασε ακόμη:Τα Καλύτερα Δώρα Για Επέτειο Σχέσης. Για Πάντα Μαζί!

Ποιο είναι το ιδανικό δώρο Αγίου Βαλεντίνου για Εκείνον; 

Φαντάζομαι ολοένα και περισσότερο τελευταία, στροβιλίζει συνεχώς στο κεφάλι σου το ακόλουθο ερώτημα “Μα τι δώρο να πάρω στον αγαπημένο µου σύζηγο” Λοιπόν,  από όμορφες ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου, έχουμε και λέμε:

4) Ένα κομψό ανδρικό ρολόι

Ένα από τα ΠΛΕΟΝ διαχρονικά µα – ΠΟΤΕ ξεπερασμένα – δώρα που εκείνος θα εκτιμήσει δεόντως. Ένα κλασικό και σικάτο ρολόι σε µαύρο ή ασημί χρώμα, είναι µια εξαιρετική πρόταση δώρου για έναν άντρα που εκτιμά την κομψότητα και την πρακτικότητα.

Εντάξει, θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι σου λίγο πιο βαθιά στην τσέπη αλλά… έναν τον έχεις και υποθέτω πως για να τον διάλεξες, τότε χαλάλι του! 

Δεν θα βλέπει την ώρα να σε συναντήσει µετά από ένα τέτοιο δώρο!

Διάβασε ακόμη:5+1 κορυφαίες επιλογές για δώρο επετείου για άντρα!

5) Ένα led Φωτιστικό Plexiglass

Για να δείξεις την αγάπη σου στον καλό σου, µπορείς κάλλιστα να του χαρίσεις ένα πρωτότυπο και προσωποποιημένο φωτιστικό led µε το οποίο θα διακοσμήσει το γραφείο του και θα φωτίσει µε αγάπη τις νύχτες που θα διαβάζει το αγαπημένο του βιβλίο!

Φωτιστικό Led Love Infinity
Φωτιστικό Led Puzzle

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

Εντάξει, φίλη, ξέρω τον αγαπάς, αλλά μην το παρακάνεις με τις γούτσου γούτσου αφιερώσεις και τις καρδούλες. Keep it simple! 

Πρωτότυπα Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Αυτή η κατηγορία είναι αμφίδρομη, που σημαίνει ότι ισχύει και για τους δύο σας! 

6) Γιατί όχι δύο εισιτήρια για ένα ρομαντικό ταξίδι – έκπληξη; 

Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, µια µίνι απόδραση µακριά από όλους και όλα είναι – αν µε ρωτάς – ένας από τους πλέον πρωτότυπους τρόπους για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο και γιατί όχι έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος (ή και πρώτο αν δεν καταφέρατε ακόμα να πάτε!). Μην το πολυσκέφτεσαι, τα καλύτερα εξάλλου είναι τα αυθόρμητα! 

Κλείσε εισιτήρια, τώρα εσωτερικό ή εξωτερικό θα κριθεί από το διαθέσιμο budget, πάρε τον/την Βαλεντίνο-α σου και…adios!

Ζευγάρι σε road trip
Διάβασε ακόμη:Τα 10 καλύτερα δώρα που θα τρελάνουν την κολλητή σου!

7) Μια γαστρονομική ξενάγηση

Αρχικά, φύγε από τα τετριµµένα, τα κλασικά µεν, γλυκανάλατα δε, δώρα. Δεν λέω,  καλά τα αρκουδάκια, ακόμα καλύτερα τα σοκολατάκια LACTA αλλά ενδείκνυνται για άλλες ηλικίες. Για εσένα, λοιπόν, που ο/η σύντροφος σου εκτιμά το καλό κρασί, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα δώρο που θα του/της μείνει αξέχαστο.

Οι γευστικές δοκιμές,  η περιήγηση στους αμπελώνες και τους χώρους παραγωγής και εμφιάλωσης θα του/της χαρίσουν µια πραγματικά μοναδική εμπειρία, αλλιώτικη από τις άλλες.

Χέρια με ποτήρια σαμπάνιας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
WedMyWay small logo WedMyWay Προτάσεις
Οινοποιείο Νικολού – Νικολαόυ Ντούνη 8, Κορωπί 19441
Οινοποιείο Παπαγιαννάκος – Πούσι-Καλογέρι, Μαρκόπουλος

Προτεινόμενα Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

8) Τούρτα με ένα twist 

Από τις επικρατέστερες προτάσεις µας είναι µια τούρτα σε σχήμα καρδιάς, 3D ή στο σχήμα της αγαπημένης µας σοκολάτας και – brand ambassador θα έλεγα –  LACTA. Ένα κλασικό, γλυκό και ρομαντικό δώρο Αγίου Βαλεντίνου που ποτέ δεν απογοητεύει, ειδικά αν η καλή σου είναι γλυκαντζού!  

Ιδέες και έμπνευση µπορείς να αντλήσεις από εδώ: 

Τούρτα Lacta για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
lateau.gr
Διάβασε ακόμη:7+1 ιδέες για ένα μοναδικό δώρο επετείου για γυναίκα!

9) Spa για ζευγάρια

Τι καλύτερο από ένα χαλαρωτικό μασάζ που θα απογειώσει συναισθήματα και αισθήσεις; Για εσένα, που θες να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας µε το το άλλο σου µισό, σου το προτείνω µε τα µάτια ερμητικά κλειστά.  

Κλείσε ένα ραντεβού σε ένα spa ή κέντρο ευεξίας, για ένα πακέτο µε χαµάµ,  υδρομασάζ σε πισίνα µε ιαματικό νερό, σάουνα και µμασάζ. Ένα υπέροχος τρόπος να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο, που θα σας χαρίσει απόλυτη ευεξία,  αναζωογόνηση και ψυχοσωματική αναγέννηση.  

Spa για ερωτευμένο ζευγάρι
WedMyWay small logo WedMyWay Προτάσεις
Ινστιτούτο αισθητικής Mf Day Spa
Kurland Spa – Day Spa στο Χαλάνδρι

Κλείνοντας… 

Πριν σε αποχαιρετήσω, θα ήθελα ΕΣΥ που το διαβάζεις αυτό τώρα να ΜΗΝ ξεχνάς πως… ναι µεν αυτές οι έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες δώρων θα βοηθήσουν να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου µια αξέχαστη εμπειρία, ωστόσο, οι ανθρώπινες – και πόσο µάλλον οι συντροφικές – σχέσεις, για να κρατήσουν θέλουν 3 απλά πράγματα: φροντίδα, κοινά βιώματα και αμοιβαία αγάπη!