Ιδέες για γενέθλια

Υπάρχει άραγε καλύτερη γιορτή σε ολόκληρο το εορτολόγιο από τα γενέθλια σου;  Μάλλον όχι, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς.

Ακόμα και αν τα χρόνια περνούν και ο ενθουσιασμός του να γιορτάζεις κάθε χρόνο τον ερχομό σου σε τούτο τον μάταιο κόσμο λιγοστεύει, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η ημέρα αυτή είναι μια ξεχωριστή ημέρα που αξίζει να την γιορτάζεις κάθε φορά μέχρι τα βαθιά σου γεράματα!

Και αν έχεις ξεμείνει από ιδέες για γενέθλια, μην ανησυχείς. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τις καλύτερες προτάσεις να τα γιορτάσεις εντός ή εκτός σπιτιού! 

Ξεκινάμε!

Ιδέες για Γενέθλια: Αν Θέλεις Να Γιορτάσεις Στο Σπίτι

Αν έχεις βαρεθεί τα ξέφρενα πάρτυ μέχρι πρωίας τότε μπορείς κάλλιστα να μείνεις σπίτι. Και αν αναρωτιέσαι “τι να κάνω” στο σπίτι, σου έχουμε μια λίστα από εναλλακτικές για κατ’ οίκον γενέθλια ενηλίκων:

1. Πιτζάμα πάρτυ

Κάλεσε τις κολλητές σου και ζήστε ξανά εφηβικές ανέμελες στιγμές με κους κους, μουσική και αλκοόλ. Απλά αντί για ψηλοτάκουνα θα φοράτε τις πιτζάμες σας.

Πιτζάμα πάρτι
Διάβασε ακόμη:200 Ευχές για γενέθλια: Ξεχωρίστε με τις ευχές σας!

2. Βραδιά καραόκε

Με ελάχιστο εξοπλισμό αλλά πολύ κέφι, οργάνωσε μια βραδιά καραόκε και θα περάσεις αξέχαστα τα γενέθλια σου! Εννοείται θα τραβήξεις με την κάμερα όλη την παρέα να τραγουδά!

3. Θεματικό πάρτυ

Αν τώρα είσαι ολίγον τι party animal αλλά δεν μπορείς και να στριμώχνεσαι στα κλαμπς, ένα θεματικό πάρτυ γενεθλίων είναι η ιδανική λύση για εσένα.

Για παράδειγμα ένα 80’ς πάρτυ με την κατάλληλη  μουσική να παίζει και τους καλεσμένους σου ντυμένους ανάλογα θα σας μείνει αξέχαστο. Α, και  μην ξεχάσεις να βάλεις και μια ντισκομπάλα.

Πάρτι Γενεθλίων
Διάβασε ακόμη:200 Ευχές για Ονομαστική Γιορτή: Χαρίστε λόγια και χαρά!

4. Μαραθώνιος πίτσας και επιτραπέζιων

Μια πιο απλή προσέγγιση – αλλά με σίγουρη επιτυχία – είναι η γιορτή με πίτσα και επιτραπέζια. Παράγγειλε πίτσες και αφεθείτε με τους φίλους σου στο σασπένς και το ανταγωνιστικό πνεύμα που δημιουργούν τα επιτραπέζια.

Ιδέες για Γενέθλια: Αν Θέλεις Να Γιορτάσεις Έξω

Αν τώρα πάλι έχεις βαρεθεί να κάθεσαι σπίτι και θέλεις να βγεις να ξεσκάσεις αλλά αναρωτιέσαι τι να κάνω στα γενέθλια μου, ορίστε μερικές ιδέες για γενέθλια εκτός σπιτιού:

5. Δείπνο σε καλό εστιατόριο

Διαχρονική και safe επιλογή. Κλείσε ένα τραπέζι με τον δεσμό σου σε ένα ακριβό εστιατόριο για fine dining και gourmet απολαύσεις.

Fine Dining
Διάβασε ακόμη:Τα 10 καλύτερα δώρα που θα τρελάνουν την κολλητή σου!

6. Πάρτυ σε μαγαζί

Αν τα οικονομικά σου στο επιτρέπουν, μπορείς να διοργανώσεις ένα πάρτυ καλώντας την παρέα σου για ποτό και ξενύχτι. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που μπορούν να αναλάβουν την διοργάνωση πάρτυ ενηλίκων αρκεί όμως να ειδοποιήσεις εγκαίρως.

Και αν ακόμα σκέφτεσαι “που να κάνω τα γενέθλια μου” έχουμε μια σένα special μαγαζιά για γενέθλια.

7. Απόδραση από Escape room

Κλείσε ένα δωμάτιο διαφυγής και ψάξε με την παρέα σου τον δολοφόνο ή τρόπους να βγείτε από τον λαβύρινθο. Στο τέλος μπορείτε να κόψετε και την τούρτα σου εκεί ως έπαθλο!

Χαρούμενα Γενέθλια
Διάβασε ακόμη:Τα Καλύτερα Δώρα Για Επέτειο Σχέσης. Για Πάντα Μαζί!

8. Έξοδος σε Event

Κάνε την διαφορά προσκαλώντας τους φίλους σου σε ένα event. “Κέρασε τους” τα εισιτήρια και πηγαίνετε σε μια θεατρική παράσταση, μια συναυλία ή ακόμα και σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα αν συμπίπτουν οι ημερομηνίες με τα γενέθλια σου.

Θέλει λίγη προετοιμασία αυτό αλλά αξίζει τον κόπο!

Μερικές Ιδέες για Έκπληξη Γενεθλίων

Τα καλύτερα γενέθλια συνήθως είναι αυτά που είναι έκπληξη. Ποιες όμως θα μπορούσαν να είναι καλές ιδέες για έκπληξη γενεθλίων; 

Ορίστε μερικές:

9. Μια ημέρα στο Σπα!

Κλείσε μια all-day ομαδική θεραπεία με τις κολλητές, για ομορφιά και αναζωόγόνηση και δώσε έτσι την δική σου απάντηση στον χρόνο που περνάε

Spa με τις φίλες
Διάβασε ακόμη:Επέτειος γάμου: 9 ιδέες για να γιορτάσετε την αγάπη σας

10. Μίνι εξόρμηση

Μια εξόρμηση για πεζοπορία στην Πάρνηθα, μια επίσκεψη σε έναν οινοποιείο για οινογευσία ή ακόμα και ένα πικ-νικ στην εξοχή αποτελούν ξεχωριστές προτάσεις ειδικά αν ο χειμώνας είναι η εποχή των γενεθλίων σου.

Για Πιο Μοναχικές Kαταστάσεις

Αν δεν είσαι και τόσο σε φάση να δεις κόσμο και να κάνεις τζέρτζελο, αλλά  αναζητάς πιο ιδιωτικές στιγμές, τότε οι παρακάτω προτάσεις είναι για σένα:

11. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου

Απλά βγες στα μαγαζιά και κάνε την υπέρβαση. Αγόρασε εκείνο το ζευγάρι σκουλαρίκια ή εκείνο το gadget που έχεις λιμπιστεί εδώ και καιρό. Η ζωή είναι μικρή για να μην είσαι προτεραιότητα.

12. Ραντεβού στο κομμωτήριο

Ανανέωσε την κουπ σου ή άλλαξε χρώμα για να υποδεχτείς το νέο γενέθλιο έτος. Ακόμα και ένα χτένισμα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Κομμώτρια περιποιόταν πελάτισσα
Διάβασε ακόμη:Ρομαντικό δείπνο για επέτειο γάμου: Σπίτι ή έξω;

13. Διήμερη απόδραση

Αν το budjet σου το επιτρέπει και νιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις απ΄ όλους και όλα, τότε μια διήμερη απόδραση είναι για σένα η απάντηση στο ερώτημα “τι να κάνω στα γενέθλιά μου”. Οργάνωσε ένα city break στο εξωτερικό ή ένα ΣουΚου κοντά στην θάλασσα και νιώσε ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που έχεις περάσει πάνω στην γη.

14. Επίσκεψη στο μουσείο

Η επίσκεψη σε ένα μουσείο, μια πινακοθήκη ή έναν αρχαιολογικό χώρο είναι μια εξαιρετική ιδέα για χαλάρωση, περισυλλογή αλλά και γνωριμία με τον πολιτισμό μας. Σκέψου το

Μουσείο της Ακρόπολης
Διάβασε ακόμη:12 Ρομαντικοί χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα για ζευγάρια

Happy Birthday To You…

Με όλες αυτές τις ιδέες για γενέθλια σίγουρα θα έχεις βρει αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη φάση που βρίσκεσαι και στη διάθεση σου. Γιατί πως να το κάνουμε; Το WedMyWay φροντίζει και για τα γενέθλιά σου! 

Μην τα αφήσεις λοιπόν να περάσουν σαν μια άλλη, συνηθισμένη μέρα. Άδραξε την μέρα και από εμάς … να τα χιλιάσεις!!!