Τα ωραιότερα δημαρχεία για πολιτικό γάμο

Αν αναζητάτε τον τέλειο τόπο για να παντρευτείτε τον σύντροφό σας με πολιτικό γάμο και θέλετε να προσθέσετε μια δόση πολυτέλειας και διασκέδασης σε αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα, τότε η Αττική είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς!

Η Αττική κρύβει μερικά από τα ωραιότερα δημαρχεία για πολιτικό γάμο. Από ιστορικά κτίρια με περίτεχνη αρχιτεκτονική έως μοντέρνους χώρους με κομψά σχέδια, υπάρχει κάτι εδώ για κάθε ζευγάρι που θέλει να δεσμευτεί με στυλ.

Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα 10 πιο όμορφα δημαρχεία στα οποία μπορείτε να κάνετε τον πολιτικό σας γάμο. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας, ανακαλύψαμε μερικά ενδιαφέροντα θέματα που μας απασχόλησαν, όπως ποια δημαρχεία πραγματοποιούν γάμους το Σάββατο, ποιο είναι το κόστος για κάθε δήμο και πώς μπορούμε να κάνουμε την ημέρα μας ακόμη πιο ξεχωριστή.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις λεπτομέρειες  και ας συνεχίσουμε με χαρούμενη διάθεση!

WedMyWay και η οργάνωση του γάμου γίνεται παιχνίδι

Από τα πρωτότυπα και ευφάνταστα προσκλητήρια μας, μέχρι την επιλεγμένη μουσική βιβλιοθήκη γάμου, στο WedMyWay θα βρεις τα πιο ολοκληρωμένα, διασκεδαστικά, και δημιουργικά ψηφιακά εργαλεία, για να οργανώσεις, ΔΩΡΕΑΝ τον γάμο σου.

Ανακαλύψτε τα ωραιότερα δημαρχεία για πολιτικό γάμο.

1. Δήμος Αθηναίων

Η Αθήνα, η πρωτεύουσα της Ελλάδας, αποτελεί έναν εκπληκτικό προορισμό για τον πολιτικό γάμο σας. Ο δήμος Αθηναίων πραγματοποιεί πολιτικούς γάμους κάθε Τετάρτη, προσδίδοντας μια ξεχωριστή αίγλη στην τελετή σας. Επιπλέον, το κόστος για την τελετή ανέρχεται στα 100 ευρώ. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη τελετή στην όμορφη Αθήνα!

Δημαρχείο Αθηναίων

Πληροφορίες

Τηλέφωνα: 2103722167, 2103722095
Κόστος πολιτικού γάμου: 100€
Ημέρες γάμου: Τετάρτη 
Διάβασε ακόμη:Δικαιολογητικά πολιτικού γάμου: Ο οδηγός για την έκδοση

2. Δήμος Γλυφάδας

Ο δήμος Γλυφάδας, μια όμορφη παραθαλάσσια περιοχή στην Αττική, προσφέρει μια μοναδική επιλογή για τον πολιτικό γάμο σας. Εδώ, μπορείτε να ενώστε τα δεσμά της αγάπης σας κάθε Παρασκευή, προσφέροντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην ημέρα σας. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία με θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου στη Γλυφάδα!

Δημαρχείο Γλυφάδας

Πληροφορίες

Τηλέφωνα: 2132025246, 2132025244
Κόστος πολιτικού γάμου: Δωρεάν
Ημέρες γάμου: Παρασκευή 
Διάβασε ακόμη:Τα 10 ωραιότερα ξωκλήσια για ένα μαγικό γάμο στην Αττική

3. Δήμος Περιστερίου

Ο δήμος Περιστερίου προσφέρει μια ξεχωριστή επιλογή για τον πολιτικό γάμο σας. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε και το Σάββατο για την τελετή σας, κατόπιν συνεννόησης,  και το κόστος μόνο 30 ευρώ, εξασφαλίζοντας έναν οικονομικά προσιτό γάμο. Ανακαλύψτε τα γραφικό δημαρχείο του Περιστερίου και ετοιμαστείτε για μια μαγευτική τελετή πολιτικού γάμου γεμάτη αγάπη και ευτυχία.

Πολιτικός γάμος στον δήμο Περιστερίου
πολιτικός γάμος στο Περιστέρι: fthis.gr

Πληροφορίες

Τηλέφωνα: 2105701066, 2105701067
Κόστος πολιτικού γάμου: 30€
Ημέρες γάμου: Δευτέρα – Παρασκευή, Σάββατο
Διάβασε ακόμη:Πως να οργανώσεις τον δικό σου οικονομικό γάμο με 6.000€

4. Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας

Ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς για τον πολιτικό γάμο σας. Εδώ, μπορείτε να ανταλλάξετε τους όρκους σας κάθε Παρασκευή, δημιουργώντας μια αξέχαστη ατμόσφαιρα για την ειδική αυτή μέρα. Το κόστος κυμαίνεται από 100 έως 150 ευρώ, προσφέροντας σας επιλογές για κάθε προϋπολογισμό. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ρομαντική τελετή γάμου σε μια από τις πιο γοητευτικές τοποθεσίες της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας

Πληροφορίες

Τηλέφωνα: 213 2049000, 2132049003, 2132049004
Κόστος πολιτικού γάμου: 12:00 – 14:00 κόστος 100€, 17:00 – 19:00 κόστος 150€
Ημέρες γάμου: Παρασκευή
Διάβασε ακόμη:Η απόλυτη λίστα για οργάνωση γάμου: Τα απαραίτητα βήματα!

5. Δήμος Νέας Σμύρνης

Ο δήμος Νέας Σμύρνης είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για πραγματοποιήσετε τον γάμο σας. Εδώ, μπορείτε να παντρευτείτε κάθε Πέμπτη. Αυτός ο δήμος προσφέρει την ευκαιρία για μια όμορφη τελετή γάμου, χωρίς κόστος. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τον γάμο σας σε έναν ειδυλλιακό χώρο, χωρίς να ανησυχείτε για τον προϋπολογισμό σας. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία γάμου σε ένα από τα ωραιότερα δημαρχεία για πολιτικό γάμο

Δήμος Νέας Σμύρνης Πολιτικός γάμος

Πληροφορίες

Τηλέφωνα 213 2008073
Κόστος πολιτικού γάμου:  Δωρεάν
Ημέρες γάμου: Πέμπτη
Διάβασε ακόμη:Έξοδα κουμπάρου και υποχρεώσεις; Ιδού η αιώνια απορία

6. Δήμος Πειραιά

Ο δήμος Πειραιά είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για τον πολιτικό γάμο σας. Ανακαλύψτε τη μαγευτική ατμόσφαιρα του Πειραιά και ανταλλάξτε τους όρκους σας κάθε ημέρα της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων. Ο δήμος Πειραιά χρεώνει ένα κόστος περίπου 150 ευρώ, προσφέροντας ένα εκπληκτικό περιβάλλον σε παραθαλάσσιο τοπίο.

Πολιτικός γάμος στον δήμο Πειραιά
πολιτικός γάμος στον δήμο Πειραιά: piraeuspress.gr

Πληροφορίες

Τηλέφωνα: 214 4053336
Κόστος πολιτικού γάμου:  150€
Ημέρες γάμου: Δευτέρα – Σάββατο
Διάβασε ακόμη:18 Μαγικές ιδέες για έναν εντυπωσιακό χειμωνιάτικο γάμο!

7. Δήμος Κηφισιάς

Ο δήμος Κηφισιάς είναι ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς για τον πολιτικό σας γάμο. Εδώ, μπορείτε να παντρευτείτε κάθε Παρασκευή. Ο δήμος Κηφισιάς χρεώνει ένα οικονομικό ποσό περίπου 50 ευρώ. Απολαύστε την πανέμορφη ατμόσφαιρα και την ηρεμία του τοπίου, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

Δημαρχείο Κηφησιάς

Πληροφορίες

Τηλέφωνα 213 2007199, 2132007197 
Κόστος πολιτικού γάμου:  50€
Ημέρες γάμου: Παρασκευή
Διάβασε ακόμη:Ποιος πληρώνει τι στον γάμο; -The top 2024 edition-

8. Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Ο δήμος Παλαιού Φαλήρου είναι ένας πανέμορφος προορισμός για τον πολιτικό σας γάμο. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις κατά την τελετή σας, καθώς ο δήμος προσφέρει τη δυνατότητα να παντρευτείτε Τρίτη, Πέμπτη, η Παρασκευή. Το κόστος για τους δημότες ανέρχεται σε περίπου 50 ευρώ, ενώ για τους μη δημότες το κόστος είναι 100 ευρώ.

Πολιτικός γάμος στον Δήμο Γλυφάδας
φωτογραφία: ignatios kourouvassilis

Πληροφορίες

Τηλέφωνα: 213 2020277
Κόστος πολιτικού γάμου:  50€ – 100€
Ημέρες γάμου: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
Διάβασε ακόμη:7+1 αστεία προσκλητήρια γάμου για ζευγάρια με πολύ χιούμορ!

9. Δήμος Χαλανδρίου

Ο δήμος Χαλανδρίου είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για τον πολιτικό σας γάμο. Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε την τελετή σας με στυλ και κομψότητα. Ο δήμος προσφέρει τη δυνατότητα να παντρευτείτε κάθε μέρα εκτός από τα Σάββατα. Το καλύτερο, το κόστος για την τελετή γάμου είναι δωρεάν. Απολαύστε τη μαγευτική ατμόσφαιρα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας του γάμου σας στον δήμο Χαλανδρίου.

Πολιτικός γάμος δημαρχεία

Πληροφορίες

Τηλέφωνα: 213 2023811
Κόστος πολιτικού γάμου:  δωρεάν 
Ημέρες γάμου: Δευτέρα – Παρασκευή
Διάβασε ακόμη:Οι πιο οικονομικές και «γλυκές» ιδέες για μπομπονιέρες γάμου

10. Δήμος Ηλιούπολης

Ο δήμος Ηλιούπολης σας προσφέρει την ιδανική τοποθεσία για τον πολιτικό σας γάμο. Μπορείτε να παντρευτείτε  κάθε Τετάρτη, ενώ τα Σάββατα είναι διαθέσιμα μόνο για τους δημότες. Ακόμη καλύτερα, η τελετή γάμου δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος. Απολαύστε την υπέροχη ατμόσφαιρα σε ένα από τα ωραιότερα δημαρχεία για πολιτικό γάμο.

Δημαρχείο Ηλιούπολης

Πληροφορίες

Τηλέφωνα: 2109970028
Κόστος πολιτικού γάμου:  δωρεάν 
Ημέρες γάμου: Τετάρτη, Σάββατο (μόνο για δημότες)