Ιδέες για Αγίου Βαλεντίνου

Αχ, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ή αλλιώς, η ημέρα που η πίεση της τελειότητας ανεβαίνει στα ύψη. Τι κάνεις; Ρομαντικό δείπνο; Συνταγές για σοκολατένιες καρδούλες; Αρωματικά κεριά; Πάμε να είμαστε πιο πρωτότυποι φέτος!

Ιδέες για Αγίου Βαλεντίνου

Καταρχάς, προσπάθησε να δώσεις έμφαση στην εμπειρία. Σκέψου κάτι που θα εκπλήξει ευχάριστα τον άλλον και θα δημιουργήσει ξεχωριστές στιγμές. Ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα αγαπημένο εστιατόριο ή ένα υπαίθριο πικνίκ μπορούν να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Κάρτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Διάβασε ακόμη:8+1 πρωτότυπες & ρομαντικές ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Επιπλέον, μην ξεχνάς να αφιερώσετε χρόνο για να μιλήσετε και να γελάσετε. Ένα απλό παιχνίδι επιτραπέζιων παιχνιδιών ή ένα βραδινό περίπατο σε ένα όμορφο μέρος μπορούν να δημιουργήσουν χαλαρές και αξέχαστες στιγμές.

Τέλος, δοκίμασε κάτι νέο και διαφορετικό. Ένα μάθημα χορού, μαγειρικής ή ακόμη και μια κοινή δραστηριότητα που ποτέ δεν έχετε δοκιμάσει μαζί μπορεί να φέρει φρεσκάδα και διασκέδαση στη σχέση σας.

Κράτησε τον έρωτα ζωντανό και δημιούργησε μοναδικές στιγμές που θα θυμάστε για πάντα! Εδώ είναι μερικές προτάσεις που θα κάνουν το αγιοβαλεντίνικο χαμόγελο σου πιο λαμπερό

Ρομαντικές Και Δημιουργικές Ιδέες για Αγίου Βαλεντίνου

1. Ρομαντικό Δείπνο

 Ένα ρομαντικό δείπνο είναι πάντα μια όμορφη άλλα συνηθισμένη λύση, πώς μπορούμε να την κάνουμε πιο ενδιαφέρουσα; Νομίζω η αναπαράσταση του πρώτου ραντεβού μπορεί να αναζωπυρώσει τη σχέση. 

Διακόσμησε τον χώρο με φωτογραφίες,, και δημιούργησε ένα μενού με τα αγαπημένα φαγητά από το πρώτο σας ραντεβού. Αυτή η ρομαντική αναδρομή μπορεί να φέρει έναν ανανεωμένο αέρα στη σχέση, που θα θυμάστε για καιρό.

Ρομαντικό δείπνο για ζευγάρι
Διάβασε ακόμη:Ευχές Αγίου Βαλεντίνου: Ρομαντικά Λόγια για Αγάπη και Χαρά!

2. Νύχτα Κινηματογράφου

Διοργανώστε μια νύχτα σινεμά στο σπίτι σας. Επιλέξτε αγαπημένες σας ταινίες, φτιάξτε ποπ κόρν, ανάψτε αρωματικά κεριά και αφήστε τον έρωτα να κυριαρχήσει. Ανακαλύψτε ξανά τη χαρά του να μοιράζεστε αυτές τις ταινίες με τον αγαπημένο σας, συζητώντας για τις σκηνές που σας συγκίνησαν ή που σας έκαναν να γελάσετε.

Χαλαρό ζευγάρι τρώει ποπ κόρν και βλέπει τηλεόραση
Ανακαλύψτε τα πιο πρωτότυπα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

3. Ρομαντική Κουζίνα στον Καναπέ

Προσπάθησε να μαγειρέψεις μαζί με το άλλο σου μισό, αλλά χωρίς τον επικίνδυνο κίνδυνο των μαχαιριών. Μια πίτσα σε σχήμα καρδιάς είναι πάντα ένα πλάνο B.Με ανοιχτό μυαλό, αγάπη, και πολύ γέλιο, η εμπειρία αυτή θα είναι ασφαλώς αξέχαστη και γεμάτη ευτυχία.

Ζευγάρι μαγειρεύει μαζί

4. Πικνίκ στο σπίτι ή έξω

Είσαι σπιτόγατος ή ο καιρός απλά δεν συνεργάζεται; Φτιάξε ένα ρομαντικό πικνίκ στο σαλόνι. Καλά, ίσως χρειαστείς να καθαρίσεις μετά, αλλά τι σημασία έχει; Βέβαια, μπορείς να το μεταφέρεις και σε ένα ρομαντικό τοπίο αν έχεις βαρεθεί τους τέσσερις τοίχους.

Πικνίκ για ζευγάρι στην φύση
Διάβασε ακόμη:Επέτειος γάμου: 9 ιδέες για να γιορτάσετε την αγάπη σας

5. Σπα για Δύο

Κλείσε ραντεβού για μασάζ. Τα φυσικά αρώματα, και τα λάδια θα σας χαλαρώσουν από το άγχος της καθημερινότητας, και θα δημιουργήσουν  έναν ειδικό χώρο για εσάς και τον αγαπημένο σας, χωρίς περιττές πιέσεις.Α! Απόφυγε τα “χιουμοριστικά” περιοδικά στην αίθουσα αναμονή – δε θέλουμε περισσότερη πίεση από τον κόσμο της μόδας.

Ερωτευμένο ζευγάρι σε σπά με σαμπάνια
Διάβασε ακόμη:5+1 κορυφαίες επιλογές για δώρο επετείου γάμου για άντρα

6. Χορός στην Κουζίνα

Πάρτε ένα μάθημα μαγειρικής με τον αγαπημένο σας. Μια βραδιά γεμάτη γέλιο, αποτυχίες και λαχταριστά αποτελέσματα είναι πάντα εγγυημένη, μαζί με χορό θα δημιουργήσετε ένα χορευτικό πάρτι στην κουζίνα. Σίγουρα θα διασκεδάσετε! Μια από τις ομορφότερες ιδέες για Αγίου Βαλεντίνου!

Ζευγάρι χορεύει στην κουζίνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Διάβασε ακόμη:7+1 μοναδικές ιδέες για δώρο επετείου γάμου για γυναίκα!

7. Σκάψτε τον Θησαυρό του Έρωτα

Είστε έτοιμοι για μια ρομαντική εξερεύνηση; Διοργανώστε ένα “Κυνήγι του Θησαυρού του Έρωτα” σε διάφορα μέρη που σας έχουν σημαδέψει ως ζευγάρι. Προσθέστε μικρές νότες με υποδείξεις και προσδιορίστε τον “θησαυρό” στο τέλος.

Ήρεμο ζευγάρι απολαμβάνει θέα από το βουνό
Διάβασε ακόμη:Τα 10 καλύτερα δώρα που θα τρελάνουν την κολλητή σου!

Ιδέες για Δώρα Αγίου Βαλεντίνου: Πρωτότυπες προτάσεις

Πώς ολοκληρώνουμε αυτές τι ιδέες για του Αγίου Βαλεντίνου; 

Με δώρα φυσικά! Μπορούμε να βρούμε κάτι πιο πρωτότυπο από ένα κλασικό μπουκέτο. Ευτυχώς, είμαι εδώ για να σας σώσω από τη βαρεμάρα των συνηθισμένων δώρων. 

Ποιος χρειάζεται λουλούδια όταν έχει… σνακς; Φτιάξτε ένα βαζάκι με τα αγαπημένα σας σνακ και προσθέστε μια ετικέτα “Ειδική Άδεια για Σνακς – Ισχύει για Πάντα.”

My Ikona - Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Εάν ο έρωτάς σας είναι στο στομάχι, δώσε στον άνθρωπό σου ένα βιβλίο με χιουμοριστικές συνταγές. Όχι, δεν περιμένουμε να γίνετε master chef, αλλά τουλάχιστον θα περάσετε χρόνο μαζί γελώντας και τρώγοντας! 

Επιλέξατε ένα βράδυ με ταινίες; Διάλεξε ένα σύνολο πιτζαμών που γράφει “Τον/την λατρεύω, ακόμη κι όταν κοιμάται!” ή ίδια σετ.

Memory Box - Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Πάντως το πιο βασικό από όλα είναι πως ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις, η σημαντικότερη πτυχή είναι η ειλικρίνεια και η αφοσίωση. Το κυριότερο είναι να περνάς χρόνο με τον άνθρωπό σου και να απολαμβάνεις τη συντροφιά του.