Boho Chic βάπτιση με ψάθινη καρέκλα, μπαλόνια και αψίδα

Ονομάζεται “bohemian” ή “boho chic“. Το στυλ Boho είναι μια αισθητική με ελεύθερο πνεύμα που συνδυάζει διαφορετικούς πολιτισμούς και καλλιτεχνικές εκφράσεις σε ένα στυλ με έμφαση στα οργανικά στοιχεία και τη φύση. Είναι ένα υπέροχο θέμα για κάθε τύπο πάρτι, καθώς επιτρέπει έναν συνδυασμό φυσικών στοιχείων, μοτίβων και υφών για μια boho βάπτιση. Κύριος στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα κομψής χαλάρωσης.

Σε αυτό το άρθρο θα εξερευνήσουμε πως μπορείς να ενσωματώσεις το στύλ μπόχο

Μερικά από τα πιο κοινά χρώματα σε έναν χρωματικό συνδυασμό boho είναι το κίτρινο, το καφέ, το λευκό, το ανοιχτό γκρι, το μπλε και το κόκκινο, όλες οι παστέλ αποχρώσεις, παρόλα αυτά προτιμώνται οι ουδέτερες και τα ζεστά χρώματα σε ζωηρούς, αλλά γήινους τόνους. 

Ένας μποέμικός συνδυασμός αυτών των χρωμάτων μπορεί να είναι υπερβολικός οπτικά σε άλλα στυλ, αλλά το boho απλώς βρίσκει έναν τρόπο να τα κάνει να λειτουργούν και να δείχνουν αβίαστα συνεκτικά. Μεταλλικά στοιχεία, λινά υφάσματα και λουλούδια αποπερατώνουν αυτό το στυλ!

Boho βάπτιση: Πώς να διοργανώσετε ένα μοναδικό και chic event

WedMyWay και η οργάνωση του γάμου γίνεται παιχνίδι

Από τα πρωτότυπα και ευφάνταστα προσκλητήρια μας, μέχρι την επιλεγμένη μουσική βιβλιοθήκη γάμου, στο WedMyWay θα βρεις τα πιο ολοκληρωμένα, διασκεδαστικά, και δημιουργικά ψηφιακά εργαλεία, για να οργανώσεις, ΔΩΡΕΑΝ τον γάμο σου.

1. Boho βάπτιση: Προσκλητήρια με έμπνευση και bohemian στυλ

Όρισε ένα Bohemian Vibe με τις προσκλήσεις σου! Τα προσκλητήρια είναι η πρώτη σου ευκαιρία να εισαγάγεις το στυλ του boho chic στο πλάνο! Στο ίδιο θέμα είναι ευκαιρία να ζητήσεις από την ομάδα που θα αναλάβει την μακέτα για τα προσκλητήρια, έναν καμβά καλωσορίσματος, καθώς και ένα βιβλίο ευχών!

Διάβασε ακόμα: Baby Shower: Πώς να οργανώσεις το πιο παιχνιδιάρικο party

2. Boho Chic: Μπομπονιέρες που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας

Μην ξεχάσεις να στείλεις τους καλεσμένους σας στο σπίτι με το δωράκι τους! Λατρεύουμε τις μπομπονιέρες boho που είναι χρήσιμες και ουσιαστικές.

Τσάι, σαπουνάκια, παχύφυτα τα οποία είναι μικρά, όμορφα, εντός θέματος και θα εκτιμηθούν σίγουρα, αφού μπορούν να δημιουργήσουν και παράλληλα μια εκπληκτική διακόσμηση σπιτιού. Μπρελόκ, κυρίως macrame και σε διάφορα σχέδια.

Σαπουνάκι για βάπτιση
Baby Shower με θέμα ζούγκλα

Κεριά, σε μεταλλικό, γυάλινο ή και πήλινο κουτάκι, είναι κάποιες επιπλέον ιδέες. Οι καλεσμένοι σου θα τα λατρέψουν!

Κεριά σε μεταλλικό κουτάκι
Μπομπονιέρες τσάι για boho βάπτιση
Διάβασε ακόμα: Πως να στολίσω μόνη μου, μια όμορφη βάπτιση like a pro

3. Μαρτυρικά με χειροποίητες λεπτομέρειες και natural vibes

Η καλύτερη συμβουλή και επιλογή είναι να παραμείνετε στο θέμα και όσον αφορά τα μαρτυρικά! Πανέμορφα boho μαρτυρικά βραχιολάκια, παραμάνες και μπρελόκ -αν δεν τα επιλέξεις για μπομπονιέρες-, είναι μερικές από τις εκατοντάδες επιλογές.

Μπορείς να τα στολίσεις με όμορφες μονόχρωμες και πολύχρωμες χάντρες, πέρλες, πον-πον και φουντίτσες. Είτε minimal, είτε extra, εύκολα θα μείνεις εντός θέματος!

Ροζ Μαρτυρικό Βραχιολάκι με Σταυρό
Μαρτυρικό Παραμάνα με Κωνσταντινάτο
Διάβασε ακόμα: 80 ξεχωριστές ευχές για βάπτιση αγοριού, κοριτσιού & διδύμων

4. Στολισμός εκκλησίας με bohemian στοιχεία και φυσικά υλικά

Οι ντάλιες, τα ηλιοτρόπια, τα αγριολούλουδα και οι μαργαρίτες και φυσικά τα τριαντάφυλλα είναι συνήθως δημοφιλείς επιλογές μποέμ λουλουδιών, ειδικά όταν συνδυάζονται με φυσικό πράσινο. Αλλά στην πραγματικότητα, κάθε είδος λουλουδιού μπορεί να γίνει για να δείχνει boho.

Οι μποέμ συνθέσεις λουλουδιών είναι ανάγλυφες και λιγότερο δομημένες. Με πράσινες πινελιές από ευκάλυπτο και συνδυασμό λουλουδιών που ταιριάζουν στην εποχή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αποξηραμένα άνθη, pampas grass, bunny tails και αποξηραμένη γυψοφύλλη.

Boho Chic στολισμός τούρτας
thesweetstuff.co.uk
Διάβασε ακόμη:26 μαγικές και ρομαντικές ιδέες για βάπτιση κοριτσιού

Βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του boho chic, είναι η πλέξη macrame. Σε μια boho βάπτιση θα το συναντήσεις, σε διάφορες πλέξεις, κρεμασμένο σαν διακοσμητικό στο candy bar ή -όπως είπαμε πιο πάνω- σε μπρελόκ-μπομπονιέρα.

Άλλοι τρόποι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το macrame είναι ως runner, στο τραπέζι με τα εδέσματα ή στα τραπέζια στο κτήμα ή στο εστιατόριο εάν επιλέξετε να το γιορτάσετε μετά το μυστήριο!

Boho Chic Runner
weddingchicks.com

Το να έχεις ένα τέλειο σημείο για να ποζάρετε είναι μια αναγκαιότητα αυτής της εποχής, αφού όλοι θέλουν να φωτογραφηθούν και να θυμούνται (πιθανότατα και να δημοσιεύσουν) αυτή τη μοναδική στιγμή.

Δώστε στους επισκέπτες μια ευκαιρία με φόντο έτοιμο για το Instagram.

Jessi Mallay Baptism Boho
jmalay.com
Διάβασε ακόμη:Η Βάπτιση της Αριέττας με θέμα το λουλούδι

Με αυτά στο μυαλό σου, φαντάσου μια επιβλητική, μεταλλική ή ξύλινη, γεωμετρική αψίδα η οποία θα αποτελέσει ένα πολύ ωραίο πλαίσιο για τις φωτογραφίες σας και στο ίδιο μοτίβο μεταλλικές, χρυσές ανθοστήλες, όπου χρειάζεται!

Τέλος, τις ανθοστήλες μπορούν να συμπληρώσουν και πλεκτά ψάθινα ή υφασμάτινα καλάθια που θα τοποθετηθούν μέσα συνθέσεις

Ένα ωραίο set up για φωτογραφίες θα ήταν επίσης, μια ψάθινη καρέκλα peacock με ένα τραπεζάκι σε ένα ωραίο background και επειδή η διακόσμηση αφορά την υφή και τα χαλιά με σχέδια, θυμήσου να στρώσεις και από αυτά!

Μην ξεχάσεις να προσλάβεις έναν επαγγελματία φωτογράφο για να απαθανατίσει όλες αυτές τις χαρούμενες στιγμές μεταξύ φίλων και οικογένεια

ψάθινη καρέκλα peacock
caterinaphotography.com
Διάβασε ακόμη:Το ιδανικό ανδρικό ντύσιμο για Βάπτιση: Ντύσου με Στιλ!

Μεγάλες βελούδινες μαξιλάρες και πουφ σε μαροκινό στυλ και ζωηρές αποχρώσεις για να φωτογραφηθούν και εκεί οι καλεσμένοι και τα παιδιά, μπορούν να στολιστούν με κάθε τρόπο και σε κάθε γωνία επίσης, αλλά και να αντικαταστήσουν τις καρέκλες στο κτήμα ή το εστιατόριο, ανάλογα με την εποχή!

Μεγάλες βελούδινες μαξιλάρες και πουφ σε μαροκινό στυλ
100layercake.com
Διάβασε ακόμα: Ντύσιμο για βάπτιση: 31 Στιλάτες επιλογές για καλεσμένες

5. Boho βάπτιση: Διακόσμηση τραπεζιών και candy bars με vintage και bohemian ύφος

Κάθε boho βάπτιση χρειάζεται μια γλυκιά στιγμή — και το να έχεις μια όμορφη τούρτα και άλλες λιχουδιές είναι ένας τέλειος τρόπος για να γλυκάνεις τους καλεσμένους σου.

Μια απλή τούρτα ντυμένη με βουτυρόκρεμα και minimal διακόσμηση, θα ταιριάξει άψογα με όλους τους γήινους τόνους του θέματος και είναι ότι πρέπει για να τους δελεάσει. Cupcakes, cake pops, mini donuts, μπισκότα με ζαχαρόπαστα και macarons, μπορούν, από μόνα τους, να στολίσουν μοναδικά το candy bar της βάπτισης του μωρού σου.

Απλή τούρτα για βάπτιση τοποθετημένη σε ψάθινο τραπέζι
100layercake.com

Ένα ωραίο backdrop με παστέλ ματ μπαλόνια ή ένα κρεμαστό macrame μπορεί να αποτελέσει την πλάτη του candy bar.

Οι καλεσμένοι σου, πιθανότατα θα περάσουν αρκετό χρόνο στο τραπέζι τους, επομένως είναι ένα επιπλέον εξαιρετικό μέρος για στοιχεία bohemian. Περίτεχνα ή πολύχρωμα γυάλινα σκεύη σε διάφορα μήκη, όπου θα τοποθετήσεις άνθη της επιλογής σου, δροσερά μοτίβα από πορσελάνη και πλούσιο βελούδινο λινό.

Ψάθινα ή macrame σουπλά σαν διακοσμητικά ή κάτω από τα πιάτα συμπληρώνουν τη διακόσμηση.

Διακόσμηση τραπεζιού boho chic βάπτισης με ξύλο, μαξιλάρες και μπαλόνια
Florencia Serra Photography
Διάβασε ακόμη:Στολισμός Σπιτιού για Γάμο: Μοναδικές ιδέες για Διακόσμηση! 

Σου φαίνονται υπερβολικά; Κι όμως, η ανάμειξη vintage και glam λεπτομερειών θεωρείται η καρδιά του σύγχρονου μποέμ στυλ.

Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες από τις εκατοντάδες εκεί έξω, για μια όμορφη boho βάπτιση! 

Γράψε μου στα σχόλια τις δικές σου ιδέες και απορίες και πολύ πιθανόν να τις διαβάσεις σε επόμενο post!

Μην ξεχάσεις να δημιουργήσεις δωρεάν λογαριασμό και να σχεδιάσεις το γάμο ή και τη βάπτιση του μωρού σου, μαζί μας, σήμερα!

WedMyWay και η οργάνωση του γάμου γίνεται παιχνίδι

Διάβασε όλα τα τελευταία άρθρα και τις “Κορυφαίες συμβουλές από τους ειδικούς”.

Η πολύτιμη γνώση και η τεχνογνωσία μας θα σε γλιτώσουν από αρκετό πονοκέφαλο και άγχος! Καλή αρχή!