Ντύσιμο για βάπτιση. Στιλάτες επιλογές για την καλεσμένη

Η φράση «Δεν έχω τίποτα να φορέσω» είναι αρκετά κοινή, αλλά η εποχή του γάμου και των βαπτίσεων κάνει τους ανθρώπους να το φωνάζουν από τα μεγάφωνα. Εάν είσαι εκεί στα είκοσι ή στα τριάντα σου, τότε ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω, αφού μπορεί κάθε Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού να έχεις τουλάχιστον από μία τελετή. Στο παρακάτω άρθρο θα μιλήσουμε για το ντύσιμο για βάπτιση, και τις στιλιστικές επιλογές που έχεις ώστε να ξεχωρίσεις!!

Οι βαπτίσεις είναι χαρούμενες περιστάσεις, γι’ αυτό μην φοβάσαι να ντυθείς ανάλογα με τη διάθεση. Όσο μεγαλύτερη και φωτεινότερη είναι η εμφάνιση που επιλέγεις, τόσο το καλύτερο. Αυτή η σεζόν τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στα έντονα ρούχα!

Κατάλληλες επιλογές για μια καλεσμένη σε βάπτιση, είναι ένα κομψό φόρεμα με λαμπερά υφάσματα και χρωματικές αντανακλάσεις, μια σικάτη φούστα με μία λευκή μπλούζα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, ή ακόμα και ένα κομψό παντελόνι με ένα κομψό τοπ. Μην ξεχνάς να συνδυάσεις την εμφάνισή σου με κατάλληλα αξεσουάρ και ένα όμορφο χτένισμα για να ολοκληρωθείς.

Ντύσιμο για βάπτιση: 33 Στιλιστικές επιλογές για μια κομψή εμφάνιση

1. Ντύσιμο για βάπτιση με παντελόνι: Στιλιστικές επιλογές που ξεχωρίζουν!

Αν και δεν υπάρχουν αυστηροί και γρήγοροι νόμοι για το πως να ντυθείς για μια βάπτιση, τα μαύρα ή τα παντελόνια σε έντονα χρώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Δώσε χαρακτήρα στο look με μία μπλούζα σε διαφορετικό χρώμα, ή -αν είναι καλοκαιρινή βάπτιση, προτιμήστε ένα λινό- πουκάμισο ή απλό πουκάμισο με κουμπιά και ψηλά παπούτσια για μια επίσημη πινελιά. 

Αναζήτησε πολύχρωμους συνδυασμούς blazer και παντελονιού ή ανανέωσε πιο κλασικές, ήσυχες αποχρώσεις της ντουλάπας σου, τοποθετώντας μια μπλούζα σε έντονο χρώμα από πάνω. Τα φαρδιά παντελόνια ή οι culottes, όχι μόνο φαίνονται κομψά και θηλυκά, αλλά προσφέρουν επίσης άνεση, αποτελώντας παράλληλα μία από τις πολλές μεγάλες τάσεις της μόδας που προσφέρει το 2024.

Ντύσιμο για βάπτιση με παντελόνι και σακάκι σε κανελί χρώμα
Γυναικείο ντύσιμο για βάπτιση με πορτοκαλί παντελόνι
Γυναικείο κοστούμι σε κοραλί χρώμα
Outfit για βάπτιση με λινό κοστούμι σε ζεστό ροζ χρώμα
Δες περισσότερα παντελόνια & σύνολα για Γάμο & Βάπτιση >

2. Μοδάτα Outfits για βάπτιση: Εντυπωσίασε ως καλεσμένη με κομψά φορέματα!

Αυτή η σεζόν λατρεύει ιδιαίτερα τα έντονα χρώματα στα ρούχα, γι’ αυτό αγκάλιασε τις χρωματικές τάσεις της μόδας 2024, επιλέγοντας ένα εμπριμέ μίντι ή μίνι φόρεμα σε αποχρώσεις που τονώνουν τη διάθεση. Τα midi φορέματα για βάπτιση  προσφέρουν μέγιστο αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια.

Αμάνικο Floral Midi φόρεμα με όμορφο μπούστο
Εμπριμέ κρουαζέ φόρεμα για βάπτιση με ζώνη
Κοντό καλοκαιρινό φόρεμα σε σιέλ χρώμα
Καλοκαιρινό φόρεμα με μοτίβα Multicolor
Δες περισσότερα φορέματα για Γάμο & Βάπτιση >

3. Στυλάτη επιλογή: Ντύσου εντυπωσιακά με ολόσωμη φόρμα για τη βάπτιση!

Η βάπτιση συνήθως περιλαμβάνει τρέξιμο με μικρά παιδιά, οπότε μια κολακευτική ολόσωμη φόρμα είναι η τέλεια λύση όσον αφορά το τι να φορέσεις σε μια βάπτιση.

Επίλεξε αμάνικη, με έναν ώμο ή στράπλες ολόσωμη φόρμα για τις πολύ ζεστές μέρες. Δώσε στυλ με μερικές ουδέτερες γόβες ή με τα αγαπημένα σου φλατς.

Ολόσωμη Φόρμα για Γάμο Φαρδιά σε Μπλέ
Ολόσωμη Φόρμα με Έναν Ώμο και Φιόγκο
Ολόσωμη φόρμα με Βολάν και έναν Ώμο
Δες περισσότερες ολόσωμές φόρμες για Γάμο & Βάπτιση >

4. Ντύσιμο για βάπτιση το καλοκαίρι: Επιλογές για φρέσκο και κομψό look!

Εξαιρετικές επιλογές για μια βάπτιση το καλοκαίρι, είναι τα φορέματα μήκους μίντι ή μάξι με σχέδια όπως μοτίβα μικρών λουλουδιών ή πουά. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με κομψά παπούτσια και τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Όσον αφορά την επιλογή σιλουέτας, προτιμήστε πιο άνετο στυλ αντί για bodycon – ένα φόρεμα σε άλφα γραμμή είναι εξαιρετική επιλογή. Strapless και φορέματα με halter λαιμόκοψη είναι επίσης μια σοφή επιλογή!

Φόρεμα για Βάπτιση
Φόρεμα για Βάπτιση
Φόρεμα Για Βάπτιση
Ρουχα για πρωινή βάπτιση με αφηρημένο σχέδιο
Ντύσιμο για βάπτιση το μεσημέρι με φλοράλ μάξι φόρεμα
Διάβασε ακόμη:Ντύσιμο για γάμο το καλοκαίρι: 40 Ιδέες για κάθε γούστο!

5.Ντύσιμο για βάπτιση τον χειμώνα: Επιλογές για πρωί και μεσημέρι!

Σκέψου την ώρα της ημέρας που γίνεται η βάπτιση. Αν είναι πρωί ή μεσημέρι, πιθανότατα θα θέλεις να ντυθείς πιο ανοιχτόχρωμα. Ένα ωραίο παντελόνι ή μια φούστα με μια μπλούζα θα είναι ότι πρέπει. Αν η βάπτιση γίνεται πιο αργά, ίσως θελήσεις να ντυθείς λίγο πιο επίσημα. Ένα ωραίο φόρεμα ή κοστούμι θα ήταν κατάλληλο.

Λινό κοστούμι σε λευκό χρώμα, ιδανικό για πρωινή βάπτιση
Παντελόνι για καλεσμένη σε πρωινή βάπτιση σε μαύρο χρώμα
Μίντι πενσίλ φούστα με παγιέτες σε σκούρο ασημί χρώμα
Μακρυμάνικο μάξι φόρεμα για βραδινή χειμωνιάτικη βάπτιση
Δες περισσότερα γυναικεία κοστούμια για Γάμο και Βάπτιση >

6. Φθινοπωρινό ντύσιμο για βάπτιση: Εμπνευσμένες ιδέες για καλεσμένες!

Επίλεξε ένα ρούχο που είναι εμπνευσμένο από χρώματα του φθινοπώρου, όπως αποχρώσεις του βαθύ μωβ, του καμένου πορτοκαλί και του κόκκινου, ζεστά πράσινα, χρυσοκίτρινα και πολλά χρυσοκαφέ. Τα χρώματα είναι πυκνά, πλούσια και ζεστά. 

Αναζήτα υφάσματα που είναι κατάλληλα για αυτόν τον καιρό όπως αυτά με δαντέλα και πλεκτά. Εάν η ο τύπος της βάπτισης απαιτεί επίσημη ένδυση, μπορείς να επιλέξεις ένα maxi φόρεμα. Όχι μόνο ένα μακρυμάνικο μίντι ή μάξι φόρεμα θα σε κρατήσει ζεστή και κομψή, αλλά μπορεί να φορεθεί και με μπότες όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Φόρεμα για εγκυμοσύνη σε καμένο πορτοκαλί χρώμα
Outfit για βάπτιση με κουμπιά στη μέση σε έντονο κόκκινο χρώμα
Μίντι φόρεμα για φθινοπωρινή βάπτιση σε ζεστό πράσινο χρώμα
Ντύσιμο για βάπτιση μεσημέρι φθινόπωρο με χρυσοκίτρινο χρώμα
Μακρυμάνικο midi φόρεμα για βάπτιση το φθινόπωρο
Διάβασε ακόμη:16+ 1 Καλοκαιρινά αέρινα φορέματα για γάμο σε νησί

7. Ντύσιμο για βάπτιση την άνοιξη: Φρεσκάδα και χαρούμενο Στυλ!

Κίτρινα, ροζ και πράσινα φορέματα είναι όλα υπέροχες επιλογές για να φορέσετε. Φορέματα με μοτίβα και φλοράλ σχέδια θα ήταν επίσης μια καλή επιλογή για την ανοιξιάτικη σεζόν!
Αυτές είναι οι επιλογές μας για φορέματα και στυλ, σε μια ανοιξιάτική βάπτιση για την τρέχουσα σεζόν.

Εντυπωσιακό ροζ μάξι φόρεμα με ανοιχτό μπούστο για βάπτιση
Μινι φόρεμα για βάπτιση την άνοιξη σε ρόζ χρώμα
Φλοράλ Μίντι φόρεμα με βολάν για καλεσμένη σε βάπτιση την άνοιξη
Δες περισσότερα mini φορέματα για Γάμο & Βάπτιση >

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

Τα μίνι φορέματα είναι κατάλληλα για casual και ημι-επίσημες/ χαλαρές βαπτίσεις.

Αν και πάντα θα θέλεις να ξεχωρίζεις σε κάθε εμφάνισή σου, θα πρέπει επίσης να αποφύγεις -άθελα σου- να ανταγωνιστείς το ζευγάρι. Η πιο ασφαλής επιλογή σου είναι να ντυθείς ανάλαφρα και λαμπερά!

Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι η τοποθεσία, την οποία πρέπει πάντα να λαμβάνεις υπόψη σου! Τέλος, είναι ζωτικής σημασίας να υπολογίζεις πάντα τον καιρό!