Είσοδος ζευγαριού με παιδιά σε γαμήλια δεξίωση με τεχνητό χιόνι. Πρωτότυπες ιδέες για είσοδο γάμου
paunveiled.com

Αν ψάχνεις  για τις πιο πρωτότυπες ιδέες για είσοδο γάμου, βρίσκεσε στο σωστό μέρος, και είμαι έτοιμος να σε βοηθήσω.

Το μυστήριο τελείωσε, βγάλατε τις πρώτες φωτογραφίες, και φτάσατε επιτέλους στον χώρο που θα γίνει το party. Το άγχος αρχίζει να απομακρύνεται σιγά σιγά, και είστε έτοιμοι να κάνετε την μεγάλη σας είσοδο. 

Είτε ο γάμος σας είναι πιο επίσημος, είται πιο διασκεδαστικός το τραγούδι της εισόδου,  είναι αυτό που θα ξεκινήσει το μεγαλύτερο party της ζωής σας. Πάντα να το θυμάσαι! 

Είναι η μεγάλη σας ημέρα, άλλωστε, οπότε η είσοδος πρέπει να αντιπροσωπεύει εσένα και τον σύντροφό σου. Γιατί να μην την κάνουμε ξεχωριστη;

Το μόνο που έχω να σου πώ, είναι οτι η είσοδος θα πρέπει να σας ταιριάζει. Αν είστε ενα Fun ζευγάρι, μπορείτε να κάνετε δυναμική και θεαματική είσοδο, αν πάλι είστε ζευγάρι χαμηλών τόνων, κάντε μια ρομαντική είσοδο. Και οι δύο περιπτώσεις είναι υπέροχες. 

Πάμε να τις δούμε τις πιο πρώτότυπες ιδέες για είσοδο γάμου:

Πρωτότυπες ιδέες για είσοδο γάμου. Κάντε το με στύλ

1. Εντυπωσιάστε με τα ταλέντα σας!

Γιατί να μην εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με κάποιο από τα ταλέντα σας; Από το να χορέψετε όπως ποτέ ξανά, μέχρι το να προσθέσετε πινελιές προσωπικής αισθητικής στη διακόσμηση… όλα είναι μέρος της μαγείας του γάμου σας!

2. Παίξτε με τον φωτισμό.

Αν η διάθεση σας για χρώμα δε σταματάει στον στολισμό του χώρου, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επιλέξετε ρομποτικές κεφαλές που θα δώσουν μια άλλη διάσταση. Μη ξεχάσετε να ζητήσετε από τον DJ να φτιάξει ένα πρόγραμμα, ειδικά για τη δική σας είσοδο.

Νιόπαντρο ζευγάσρι περπατάει κρατώντας καπνογόνα
inspiredbythis.com
Διάβασε ακόμα:10+1 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις σε έναν Dj γάμου

3. Να είστε ο εαυτός σας!

Κάθε μέρα ζευγάρια προετοιμάζουν την ημέρα του γάμου τους. Ποιο είναι το μυστικό για την απόλυτη επιτυχία;.. Απλώς, το να είστε ο εαυτός σας!

4. Επιλέξτε 2 ή 3 αντιπροσωπευτικά τραγούδια

Να, ένα παράδειγμα για μια διαφορετική προσέγγιση… των νεόνυμφων: Η νύφη, κάνει την εντυπωσιακή είσοδό της από ένα προκαθορισμένο σημείο με το δικό της τραγούδι εισόδου, ο γαμπρός από ένα διαφορετικό σημείο, με το δικό του και η στιγμή της συνάντησής τους συνοδεύεται με ένα τρίτο που δένει αρμονικά με τα άλλα δύο.Απο τις πιο ενναλακτικές και πρωτότυπες ιδέες για είσοδο γάμου

Είσοδος ζευγαριού σε γάμο με πυροτεχνήματα
stylemepretty.com
Διάβασε ακόμα:10 γλυκά τραγούδια για πατέρα και κόρη που συγκινούν!

5. Χρησιμοποιήστε πυροτεχνήματα

Τα πυροτεχνήματα πάντα ξεσηκώνουν τους καλεσμένους. Είναι μια έξυπνη και κυρίως εντυπωσιακή ιδέα καθώς θα προσδώσουν ιδιαίτερη λάμψη στο γεγονός.

6. Διαβάστε τους στίχους

Όσο κι αν σας αρέσει το τραγούδι σας, μην αμελήσετε να το ακούσετε προσεκτικά και να δώσετε σημασία στους στίχους. Θα έφερνε τουλάχιστον αμηχανία να αντιληφθείτε εκείνη την ώρα ότι αναφέρεται σε χωρισμό.

Είσοδος ζευγαριού σε γάμο με μπαλόνια
ifyousayido.com
Διάβασε ακόμα:Δεξίωση γάμου: Πώς να επιλέξω σωστά την ιδανική αίθουσα

7. Ρομαντική είσοδος

Στολίστε τον χώρο που θα κάνετε την είσοδο με μια ρομαντική διάθεση: τα κεριά και τα λουλούδια είναι πάντα καλές λύσεις.

8. Θέμα γάμου

Διαλέξτε ένα κυρίαρχο θέμα στο γάμο και τη δεξίωση και προσπαθήστε να έχετε μια είσοδο που να ταιριάζει. Θα έχετε ένα αποτέλεσμα που πραγματικά αξίζει!

Νίοπαντρο ζευγάρι φιλιέται και οι καλεσμένοι κρατούν δάδες
intimateweddings.com
Διάβασε ακόμα:80 μοντέρνα τραγούδια γάμου για να φτιάξετε τη διάθεση!

8. Κάντε είσοδο με στυλ

Χειροκροτήστε, χορέψτε, γελάστε, προσκαλέστε τους φίλους σας να χορέψετε όλοι μαζί. Πάνω από όλα να είστε χαλαροί. Η καλή σας διάθεση θα μεταδοθεί αμέσως και στους καλεσμένους σας.

9. Προβολή video

Αν επιλέξετε να δείξετε κάποιο video στους καλεσμένους σας, όπως για παράδειγμα κοινές στιγμές του ζευγαριού, καλό θα ήταν, πριν την είσοδο σας να «παγώσει» η τελευταία εικόνα, ώστε τίποτα να μην τραβάει την προσοχή από πάνω σας. Εξάλλου, αυτή την είσοδο την περιμένατε και την προετοιμάζατε εδώ και καιρό!