Ποτήρια με σαμπάνια, στο στυλ του bachelorette party της νύφης.

Γειά σου και πάλι αγαπημένη μου φίλη και bride-to-be! Για να βρίσκεσαι εδώ εν μέσω της φρενίτιδας των ετοιμασιών του γάμου, υποψιάζομαι πως το bachelorette party σου είναι μάλλον προ των πυλών και εσύ ακόμα ψάχνεις ιδέες για bachelor που θα μείνουν σε όλες αξέχαστες! 

Σου προτείνω λοιπόν να συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο καθώς όχι μόνο είναι κομμένο και ραμμένο για εσένα αλλά σου υπόσχεται να σπάσει και το ρεκόρ των story views και των likes που είχες μέχρι τώρα στο Instagram.

Καταρχήν, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει έστω και μια φορά στη ζωή του το ξεφάντωμα ενός bachelor πάρτι.

Ας ξεκινήσουμε ωστόσο με τα βασικά

Τι σημαίνει Bachelorette party

Παραδοσιακά λοιπόν, συνήθως λίγες εβδομάδες ή και ημέρες πριν από τη μεγάλη μέρα, αυτή του γάμου, κουμπάρα και κολλητές καλούνται να αφιερώσουν μια ξεχωριστή βραδιά στη νύφη-ναι σε εσένα!- και να γιορτάσουν μαζί της σε ένα πάρτυ που είναι… καθαρά γυναικεία υπόθεση!

Όπως για κάθε μελλόνυμφη έτσι φυσικά και για σένα, αυτό το πάρτι πρέπει να αποτελεί τον πιο όμορφο τρόπο με τον οποίο κλείνεις ένα κεφάλαιο ζωής, καθώς μη ξεχνάς πως αποχαιρετάς μια για πάντα την εργένικη ζωή σου και προετοιμάζεσαι να ανοίξεις μια νέα σελίδα πολύ πιο σημαντική, αυτή της κοινής οικογενειακής ζωής με το μέλλοντα σύζυγό σου.

Επιστρέφοντας λοιπόν στο ψητό και πριν μου φορέσεις το bridal crown, σου έχω τα Do’s για να οργανώσεις το πιο τέλειο bachelor party νύφης ever!

Ποτήρια με ροζ σαμπάνια σε ένα bachelorette party.
Διάβασε ακόμα:Η απόλυτη λίστα για οργάνωση γάμου: Τα απαραίτητα βήματα!

Φανταστικές ιδέες για Bachelor που θα σε ενθουσιάσουν

1) Spa Bachelorette Party

Θυμάσαι ποιά ήταν η τελευταία φορά που έδειξες στις φίλες σου πόσο σημαντικές είναι για σένα; Τα spa parties είναι απο τις πιο τέλειες ιδέες για bachelor, για να χαρείς μαζί με τις αγαπημένες σου φίλες και να μοιραστείτε στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και περιποίησης.

Απολαμβάνοντας υπηρεσίας spa, όπως ένα υδρομασάζ σε μια πισίνα ή ένα hammam με πήλινγκ, μπορείτε να διασκεδάσετε και να γιορτάσετε πίνοντας κρασί, σαμπάνια και κοκτέιλ. Ο ποιοτικός χρόνος και οι μοναδικές στιγμές που θα περάσετε παρέα θα σας συντροφεύουν για μια ζωή. 

Από την άλλη, λίγες μέρες πριν το γάμο μια θεραπεία ομορφιάς και αναζωογόνησης είναι ότι καλύτερο για να έχεις μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα την ημέρα του γάμου σου! 

Κορίτσια που βρίσκονται ανάποδα και δείχνουν τα πόδια τους
Κορίτσια στο σπα, γιορτάζουν bachelorette party με μάσκα προσώπου
Χαρούμενες νεαρές γυναίκες κατά τη διάρκεια bachelor πάρτι στο σπίτι
Η νύφη και οι φίλες της γιορτάζουν bachelorette πάρτι σε πισίνα

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

Η πρόταση που σου έχω είναι το MF DAY SPA, ένα σύγχρονο καταφύγιο χαλάρωσης και ινστιτούτο αισθητικής το οποίο βρίσκεται και σχετικά κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

2) Προορισμοί για Bachelor party. Απόδραση σε νησί ή βουνό

Πως θα σου ακουγόταν ένα ταξιδάκι αναψυχής σε κάποιο νησί ή βουνό;  Σκοπός αυτής της διήμερης απόδρασης είναι να ξανακάνετε μαζί κάτι διασκεδαστικό, να θυμηθείτε τα φοιτητικά σας χρόνια ή ακόμα και τις εργένικες διακοπές σας. 

Βέβαια τι καλύτερο από το να συνδυάσετε την εκδρομή αυτή και με άλλες δραστηριότητες, ιδίως αν είστε φαν των extreme σπορ όπως είναι το bungee jumping, η ορειβασία, το σκι ή τα θαλάσσια σπορ (αναλόγως την εποχή). 

Δες λοιπόν το bachelorette πάρτι σου σαν μια ευκαιρία για να δοκιμάσεις κάτι καινούριο και να επισκεφτείς μέρη που θα σε ενθουσιάσουν!

Νεαρές φίλες αγκαλιασμένες, παρατηρούν τα βουνά
Νεαρά κορίτσια διασχίζουν τον δρόμο με τζίπ
Ιδέες για bachelor party. Η νύφη και οι φίλες της διασκεδάζουν σε πλοίο
Διάβασε ακόμα:9 πρωτότυπες ιδέες για είσοδο γάμου που θα ενθουσιαστείς

3) Παιχνίδια για Bachelor party. Βραδιά καραόκε

Αρχικά οι φίλες μεταξύ σας επιλέγετε σε ποιο σπίτι θα γίνει το πάρτι. Ιδανικά όταν ανοίγει ο καιρός ένα σπίτι με κήπο ή ταράτσα με θέα είναι το τέλειο μέρος. Αν πάλι θέλετε κάτι διαφορετικό, μπορείτε να κλείσετε ένα ολόκληρο κατάλυμα για ένα βράδυ και ανάλογα την εποχή, επιλέγετε τζάκι ή πισίνα για να απογειώσετε το πάρτι.

Στο μεταξύ εσύ κάνεις μια λίστα με τα αγαπημένα σου τραγούδια -γιατί κακά τα ψέματα σε εσένα είναι αφιερωμένη η βραδιά-  και οι κολλητές φροντίζουν τα υπόλοιπα. 

Λοιπόν κάπου εδώ τώρα αν με ακούει η κουμπάρα, σειρά σου να αναλάβεις τα αξεσουάρ για τη διακόσμηση του πάρτι! Μικρόφωνα,  τούρτα, στέμμα για την bride-to-be και φυσικά κορδέλες για εσένα και όλες τις υπόλοιπες. Φυσικά, κάθε bachelor πάρτι που σέβεται το θεσμό πρέπει να διαθέτει και άφθονο αλκοόλ χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι πρέπει να πιείτε μέχρι τελικής πτώσης.

Ιδέες για bachelor. Ομορφες γυναίκες τραγουδάνε σε καραόκε βραδιά
Διάβασε ακόμα:80 μοντέρνα τραγούδια γάμου για να φτιάξετε τη διάθεση!

4) Πρωτότυπες ιδέες για Bachelor Party. Σύντομο μάθημα γευσιγνωσίας κρασιών

Μια απο τις πολλές πρωτότυπες ιδέες για bachelor πάρτι, είναι να κλείσεις ένα μάθημα γευσιγνωσίας για εσένα και τις αγαπημένες σου φίλες. Με αυτό το σύντομο αλλά περιεκτικό μάθημα, θα εντρυφήσετε στην τέχνη της γευσιγνωσίας και θα ανακαλύψετε τα μυστικά του καλού κρασιού, δοκιμάζοντας φρέσκο και παλαιωμένο κρασί. 

Φυσικά εσύ σαν μελλοντική οικοδέσποινα, εκμεταλλεύσου αυτή τη μοναδική εμπειρία όχι μόνο για να περάσεις όμορφα με τις κολλητές σου αλλά και για να μάθεις να επιλέγεις το καταλληλότερο κρασί για κάθε περίσταση. Πίστεψέ με, θα σου χρειαστεί λίαν συντόμως! 

Ποτήρια με λευκό και κόκκινο κρασί τοποθετημένα σε ξύλινο τραπέζι στην φύση

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

Τώρα αν ρωτάς τη γνώμη μου, εγώ αν ήμουν στη θέση σου πιθανότατα να επέλεγα ένα οινοποιείο όπως το AFIANES Wines που βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Ικαρίας και υπόσχεται να προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι γευσιγνωσίας και ξενάγησης.

5) Φωτογράφιση για bachelor party. Ομαδικό Photo Shoot

Για σένα που είσαι Instagram lover και δε περνάει μέρα που δεν ανεβάζεις story, σου έχω μια ιδιαίτερη πρόταση. Διάλεξε μια όμορφη υπαίθρια τοποθεσία ή έναν αγαπημένο σου προορισμό και απαθανάτισε αυτό το επικό γεγονός με ένα ομαδικό photo shoot. Αν είσαι glamour diva και θες οι φωτογραφίες να θυμίζουν editorial γυναικείου περιοδικού τότε μάλλον θα πρέπει να προσλάβεις και έναν επαγγελματία φωτογράφο.

Από την άλλη, αν είσαι πιο ρομαντική και αυθόρμητη, μια καλή εναλλακτική είναι να αγοράσεις μια κάμερα polaroid -και ένα ring light αν αποφασίσετε να φωτογραφηθείτε σε εσωτερικό χώρο- και να αυτοσχεδιασετε όλες μαζί εκείνη τη στιγμή! 

Στο τέλος της ομαδικής φωτογράφησης, η αγαπημένη σου κουμπάρα θα αναλάβει να εκτυπώσει τις φωτογραφίες και να φτιάξει ένα άλμπουμ για τη καθεμία σας. Έτσι, όλες σας θα κρατήσετε ζωντανές τις στιγμές που κατάφερε να αιχμαλωτίσει ο φωτογραφικός φακός.

Ομάδα φίλων γυναικών ποζάρουν στον φακό κρατώντας ροζ μπαλόνια
Διάβασε ακόμα:7+1 αστεία προσκλητήρια γάμου για ζευγάρια με πολύ χιούμορ!

Κάπου εδώ κλείνοντας, ανεξάρτητα από το πως θα αποφασίσεις να περάσεις τελικά το bachelorette party σου, το πιο σημαντικό είναι να μη ξεχάσεις να διασκεδάσεις και να το απολαύσεις στο έπακρο! 

Το δικό μου tip είναι να διαλέξεις μια δραστηριότητα που αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα σου και που είναι πιο κοντά σε εσένα! Στη τελική όπως κι αν περάσετε αυτή τη μέρα, το σίγουρο είναι πως όλες θα την αναπολείτε και θα τη θυμάστε για πάντα με πολλή αγάπη αλλά και με μια δόση νοσταλγίας. 

Η ευτυχία εξάλλου δεν είναι τίποτα άλλο από στιγμές…μικρές, ασήμαντες, αδιόρατες!

Συγκέντρωση νεαρών γυναικών που απλώνουν τα χέρια τους μπροστά
Boho Bachelorette party στην φύση