Νυφικά Χτενίσματα για Κοντά Μαλλιά -- WedMyWay

Ποιος είπε ότι για να είσαι εντυπωσιακή νύφη πρέπει ντε και καλά να έχεις μακριά μαλλιά; Κάθε άλλο αγαπημένη μου φιλενάδα. Αν ο γάμος σου πλησιάζει αλλά η χαίτη σου δεν είναι και τόσο …πλούσια δεν χρειάζεται ούτε να αγχώνεσαι ούτε να ψάχνεις extensions. Γιατί, πολύ απλά, το WedMyWay έχει λύσεις (και) για την γαμήλια κόμη σου. Ω ναι!

Στις γραμμές που ακολουθούν θα βρεις τις καλύτερες ιδέες για νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά έτσι ώστε να καταπλήξεις τους καλεσμένους με την κουπ σου στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σου!

Ας δούμε όμως τις προτάσεις αναλυτικά. 

1. Νυφικά Χτενίσματα για Πολύ Κοντά Μαλλιά

Το κοντό μαλλί εκτός του ότι είναι σέξι είναι και πολύ πιο εύκολο να το «δουλέψεις». Αν μάλιστα ο γάμος σου γίνεται καλοκαίρι έχεις ένα ακόμα αβαντάζ γιατί γλιτώνεις το πιστολάκι και φυσικά τον ανεπιθύμητο ιδρώτα.

Pixie Χτένισμα

Μια πολύ ωραία λύση είναι το χτένισμα για κούρεμα pixie. Πρόκειται για την απόλυτη τάση στα κοντά μαλλιά όπου πίσω και στο πλάι είναι πολύ κοντά ενώ στην κορυφή πιο μακριά που καταλήγουν σε έντονες αφέλειες. Ένα χτένισμα που θα δίνει όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου θα σου δώσει εκτός από έξτρα πόντους σε ύψος και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ειδικά αν τονίσεις τα μαλλιά σου με ανταύγειες.

Pixie χτένισμα για νύφη
www.loveyouwedding.com
Υπέροχη νύφη με pixie χτένισμα
www.loveyouwedding.com
Διάβασε ακόμη:Νυφικά χτενίσματα: Οι Κορυφαίες τάσεις για το 2024!

Vintage Finger Waves

Αν το μαλλί σου είναι λίγο πιο μακρύ, μια κομψή και classy ιδέα είναι να κάνεις χτένισμα με vintage finger waves σε σχήμα S. Με τα κατάλληλα προϊόντα styling και λίγη …γλυπτική, η hair stylist σου μπορεί να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ρετρό κόμη που θα κάνει κυριολεκτικά θραύση.

Classy Vintage Κούρεμα για Νύφη με κοντά μαλλιά
www.bridalguide.com
Vintage Finger Waves
www.bridalguide.com
Vintage κούρεμα για Νύφη με Κοντά Μαλλιά
www.womangettingmarried.com
Διάβασε ακόμη:72 Εντυπωσιακά χτενίσματα για γάμο που θα λατρέψεις! 

2. Νυφικά Χτενίσματα για Καρέ Μαλλιά

Το καρέ πάντα αποτελούσε μια ασφαλή επιλογή που ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα. Άνετα λοιπόν μπορεί να υποστηρίξει και ένα γαμήλιο χτένισμα.

Χτένισμα με χαλαρό σινιόν

Ένα χαλαρό σινιόν αποτελεί διαχρονική επιλογή. Ειδικά αν το διακοσμήσεις με λευκά ανθάκια, τσιμπιδάκια με πέρλες ή στερεώσεις σε αυτό το νυφικό σου πέπλο.

Κούρεμα Κότσος Χαλαρό Σινιόν
www.weddingforward.com
Χαλαρό Σινιόν για όμορφη Νύφη
www.bridalguide.com
Χτένισμα Σινιόν για Ξανθά Μαλλιά
Διάβασε ακόμη:Νυφικά Χτενίσματα με πέπλο: Η βασιλική χάρη της Νύφης!

Μαλλιά πιασμένα μισά πάνω μισά κάτω

Μια άλλη επιλογή είναι να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου πάνω και τα υπόλοιπα να τα αφήσεις κάτω. Το πιάσιμο μπορεί να γίνει με ένα διακοσμημένο κοκαλάκι ή με το ίδιο το μαλλί σου και 3-4 φουρκέτες. Αν πάλι είσαι πιο δημιουργική μπορείς να τα πιάσεις σε κοτσιδάκια δημιουργώντας έτσι ένα πιο περίτεχνο χτένισμα.

Νυφικό χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω
www.perfectlocks.com
Χτένισμα Μισά Πάνω Μισά Κάτω με Στεφάνι
www.hitched.co.uk
Χτένισμα Μισά Πάνω Μισά Κάτω με Λουλούδι
www.hitched.co.uk
Διάβασε ακόμη:Νυφικό Μακιγιάζ: 20 Λαμπερές Ιδέες για Κάθε Τύπο Μαλλιών

3. Νυφικά Χτενίσματα για Κοντά Μαλλιά – Μπούκλες

Οι μπούκλες είναι σχεδόν ταυτισμένες με τα χτενίσματα για γάμο για τα μακριά μαλλιά. Μπορούν όμως κάλλιστα να αναδείξουν και τα κοντά μαλλιά και μάλιστα σε διάφορες «εκδόσεις».

Μπούκλες αλά Merilyn Monroe

Αν είσαι ξανθιά με έντονη θηλυκότητα, τότε εκείνες οι σφικτές, στυλιζαρισμένες «Merilyn» μπούκλες θα γίνουν το απόλυτο γαμήλιο χτένισμα για σένα. Ειδικά αν έχεις επιλέξει ένα σατέν νυφικό σε «γοργονέ» γραμμή. Φυσικά μπορείς να ολοκληρώσεις το look με ένα κατακόκκινο κραγιόν και να γίνεις μια sex symbol νύφη!

Νύφη σε Στυλ Merilyn Monroe
www.confettidaydreams.com
Κούρεμα Νύφης Merilyn Monroe
www.confettidaydreams.com
Διάβασε ακόμη:Τι κοσμήματα φοράει η νύφη; Η λεπτομέρεια που εντυπωσιάζει

Ανάλαφρες boho μπούκλες

Αν πάλι θέλεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, τότε οι χαλαρές μπούκλες, τύπου beach waves είναι για σένα. Ειδικά αν σκοπεύεις να παντρευτείς σε ένα ξωκλήσι δίπλα στην θάλασσα ή στο Δημαρχείο που συνήθως όλα είναι πιο απλά και λιτά. Εναλλακτικά μπορείς να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου από τη μία πλευρά με ένα ιδιαίτερο τσιμπιδάκι και να δώσεις μια άλλη νότα.

Βοho χτένισμα με ανάλαφρες μπούκλες
www.theknot.com
Διάβασε ακόμη:Μακιγιάζ για γάμο: 26 απλές ιδέες για ένα τέλειο αποτέλεσμα

4. Νυφικά Χτενίσματα για Κοντά Μαλλιά –  Ίσια

Αντίθετα, αν έχεις κοντά ίσια μαλλιά μπορείς να δοκιμάσεις άλλα στυλ χτενίσματος όπως: 

Mid Bun

Πρόκειται για τον κότσο στη μέση του κεφαλιού. Ίσως η ιδανική λύση για τα κοντά ίσια μαλλιά γιατί μπορείς να τα πιάσεις όλα χωρίς να σου ξεφύγουν ούτε τα κάτω ούτε τα μπροστινά. Από κει και μετά μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα αυστηρό sleek πιάσιμο ή ένα πιο χαλαρό που θα αφήνει 1-2 τουφίτσες να πέφτουν ανάλαφρα στα πλαϊνά του προσώπου σου.

Mid Bun κούρεμα για Νύφη
beyondtheponytail.com
Mid Bun χτένισμα για Νύφη με κοντά μαλλιά
lovehairstyles.com
Διάβασε ακόμη:28 αέρινα νυφικά για νησί που θα κλέψουν την παράσταση

Εντυπωσιακά Αξεσουάρ

Αν πάλι το μαλλί σου δεν επιτρέπει πολλά χτενίσματα τότε η λύση βρίσκεται στα κατάλληλα αξεσουάρ. Εντυπωσιακά τσιμπιδάκια, λαμπερές καρφίτσες σε σχήμα λουλουδιών ή ένα δαντελένιο κεφαλόδεσμο μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου και να απογειώσουν την νυφική σου εμφάνιση.

Καρέ μαλλί με πέπλο
www.perfectlocks.com
Κοντό ξανθό καρέ μαλλί για νύφη
www.weddingforward.com
Διάβασε ακόμη:Υπέροχα Νυφικά για πολιτικό γάμο: Επιλέξτε το απόλυτο στυλ!

Με Κοντό Μαλλί στην Γαμήλια Τελετή!

Τι κι αν ετοιμάζεσαι να χορέψεις τον Ησαΐα λοιπόν χωρίς πλούσια χαίτη;  Με τις ιδέες που πήρες εδώ για τα κοντά σου μαλλιά ένα είναι σίγουρο: το γαμήλιο χτένισμά σου θα είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό. 

Κλείσε λοιπόν το δοκιμαστικό ραντεβού με την ή τον hair stylist σου και άσε το WedMyWay να αναλάβει όλα τα υπόλοιπα για τον γάμο σου. 

Ανυπομονούμε να σε δούμε νυφούλα!