Νυφικά χτενίσματα 2024

Οι τάσεις στα μαλλιά έρχονται και ναι, γνωρίζουμε ήδη ποια νυφικά χτενίσματα θα είναι στη μόδα το 2024! 

Ανεξάρτητα από το τι φοράς, ξέρεις ότι το νυφικό χτένισμα που θα επιλέξεις για τη μεγάλη σου μέρα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις μοναδική και ξεχωριστή, καθώς και πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητά σου! Τέλος, πρέπει να νιώθεις άνετα «φορώντας» το.

Από την άλλη, κατά την επιλογή του χτενίσματος σου, πρέπει επίσης να φροντίσεις να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, με το φόρεμά και με το στυλ που πρόκειται να έχει ο γάμος σου!

Αν λοιπόν παντρεύεσαι το 2024, θα σου δείξω τις τάσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων, ώστε να εμπνευστείς και να επιλέξεις το νυφικό χτένισμα που σου ταιριάζει καλύτερα.

1. Νυφικοί Κότσοι. Επιμελώς ατημέλητοι κότσοι και αλογοουρές

Το 2024, τα updo’s που θα κυριαρχήσουν στα νυφικά χτενίσματα, θα είναι οι αλογοουρές, οι πλεξούδες, οι παραδοσιακές αλλά και οι χαμηλές, χαλαρές αλογοουρές! Εντάξει, αυτό το λες και all time classic. Αφού δεν έχει φύγει ποτέ από τη μόδα!

Νυφικό χτένισμα με χαμηλό σινιόν κότσο
Josephina
Νυφικό χτένισμα με παραδοσιακή πλεξούδα
melbourneweddinghair.com

Δώσε βάση στον χαλαρό αλλά παράλληλα κομψό κότσο σινιόν, αφού αυτό το κλασικό και συνάμα απλό και γλυκό χτένισμα, είναι αυτό που ταιριάζει στις περισσότερες δομές προσώπου και φαίνεται υπέροχο σε κάθε νύφη. Το σινιόν είναι ρομαντικό και απλό ταυτόχρονα. Όλα είναι παράλληλα casual και με φυσική εμφάνιση!

Χαμήλη, χαλαρή αλογοουρά σε νύφη
matrimonio.com
Χτένισμα για νύφη με ένα κομψό κότσο σινιόν και πέπλο

Οι νυφικοί κότσοι είναι μια πολύ μεγάλη ενότητα, οπότε γράψε μου στα σχόλια, αν θα ήθελες ξεχωριστό άρθρο αποκλειστικά για κότσους!

Νύφη με υπέροχη πλάτη και χτένισμα κότσο
Διάβασε ακόμα:72 Εντυπωσιακά χτενίσματα για γάμο που θα λατρέψεις! 

2. Νυφικά χτενίσματα με κάτω τα μαλλιά

Τα νυφικά χτενίσματα με κάτω τα μαλλιά αποτελούν μια εκπληκτική επιλογή για τις μέλλουσες νύφες το 2024. Αυτή η τάση είναι γνωστή για την φυσική και αέρινη ομορφιά της, προσφέροντας μια αίσθηση απλότητας και ρομαντισμού.

Χαμογελαστή Νύφη με μακριά μαύρα μαλλιά και λουλούδια
lovehairstyles.com
Νυφικό χτένισμα με κάτω τα μαλλιά
www.taniamaras.com

Έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις την υφή και τη φυσική λάμψη των μαλλιών σου. Πρόσθεσε μια λεπτή πλεξούδα ή απαλό όγκο στη ρίζα για μια επιπλέον δόση ρομαντισμού. Αυτό το νυφικό χτένισμα θα δώσει έμφαση στην ομορφιά σου και είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια αξέχαστη εμφάνιση.

Νυφικά χτενίσματα με κάτω τα μαλλιά
Νύφη γέρνει ευτυχισμένη στον ώμο του γαμπρού
www.stylemepretty.com
Διάβασε ακόμα:Νυφικό Μακιγιάζ: 20 Λαμπερές Ιδέες για Κάθε Τύπο Μαλλιών

3. Τελικά, μαλλιά πάνω ή κάτω;

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να αποφασίσεις αν τα μαλλιά σου πρέπει να είναι πάνω ή κάτω, έγκειται στη λαιμόκοψη του νυφικού σου. Αν φοράς στράπλες φόρεμα, τα μαλλιά θα πρέπει να είναι είτε κάτω, είτε τα μισά πάνω, τα μισά κάτω, έτσι θα φαίνονται όμορφα και θηλυκά ενώ θα αναδεικνύουν και τη λαιμόκοψη!

Νυφικό χτένισμα με μισά πάνω τα μαλλιά και λουλούδια
Χαμογελαστή νύφη με υπέροχο νυφικό φόρεμα και ανθοδέσμη στο χέρι
Διάβασε ακόμα:28 αέρινα νυφικά για νησί που θα κλέψουν την παράσταση

4. Χτενίσματα για Νύφες με Μακριά Μαλλιά

Τα χτενίσματα για νύφες με μακριά μαλλιά αποτελούν μια απίστευτα ενδιαφέρουσα επιλογή.  Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ισιωμένα μαλλιά με κυματιστές άκρες για μια κομψή εμφάνιση ή funky κυματιστά μαλλιά για προσωπικότητα!

Και γιατί όχι, μπορείς να πειραματιστείς με μια χαμηλή πλεξούδα ή ένα χαλαρό νυφικό χτένισμα που αναδεικνύει τον φυσικό όγκο. Ανυπομονούμε να βρούμε το απόλυτο χτένισμα που ταιριάζει στο στιλ σου και να το φτιάξουμε όπως το ονειρεύεσαι.

Νύφη με μακριά ξανθά μαλλιά και λουλούδια
Νυφικό χτένισμα για γυναίκα μα μακριά μαλλιά
carriemcguire.com
Διάβασε ακόμα:Μακιγιάζ για γάμο: 26 απλές ιδέες για ένα τέλειο αποτέλεσμα

5. Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά με μπούκλες

Φίλη νύφη με τα μακριά μαλλιά, ας μιλήσουμε για τις μπούκλες! Οι μπούκλες είναι η μυστική συνταγή για να αναδείξεις ένα πιο φιλικό, φρέσκο και διασκεδαστικό νυφικό χτένισμα.

Είτε προτιμάς μεγάλες και αέρινες μπούκλες για ένα ανέμελο look, είτε πιο σφιχτές για ένα κλασικό ρομαντικό ύφος, οι επιλογές είναι πολλές. Και το καλύτερο; Μπορείς να προσθέσεις λαμπερά αξεσουάρ μαλλιών για λίγη λάμψη!

Νυφικό χτένισμα με μπούκλες
www.women.com
Όμορφη Νύφη με μπούκλες
www.elegantweddinginvites.com
Διάβασε ακόμα:Boho Νυφικά: 21 μαγευτικές προτάσεις που θα ανατριχιάσεις!

6.Μοντέρνα χτενίσματα για κυματιστά ανάλαφρα μαλλιά

Τα κυματιστά, λαμπερά, ανάλαφρα μαλλιά θα είναι πιο δημοφιλή από ποτέ! Το καλύτερο είναι ότι ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών και το καλοκαίρι θα γίνουν ανάρπαστα! 

Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά ή ακόμα κοντά, τα τότε αυτό το νυφικό χτένισμα είναι για σένα! Φαίνονται δροσερά χαλαρά ή μισά -πάνω μισά -κάτω. Το καλό είναι ότι, με το τελευταίο, θα δημιουργηθεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα όγκου και μήκους. 

Οι χαλαροί κυματισμοί ή οι μπούκλες στα μαλλιά προσδίδουν μια πιο νεανική όψη, ενώ τα ίσια μαλλιά μπορεί να σε μεγαλώνουν.

Kυματιστά, λαμπερά, ανάλαφρα μαλλιά για νύφη
laavoo.net
Νυφικό χτένισμα για κυματιστά κοντά μαλλιά
100layercake.com
Δροσερό, χαλαρό νυφικό χτένισμα με τα μαλλιά μισά πάνω και μισά κάτω
elegantweddinginvites.com
Διάβασε ακόμα:18 Νυφικά Χτενίσματα για κοντά μαλλιά που θα σε μαγέψουν

7. Ρομαντικά νυφικά μαλλιά με τιάρα

Η τιάρα έχει τις ρίζες της στην κλασική αρχαιότητα και θεωρήθηκε ως έμβλημα της απώλειας της αθωότητας στο επιστέγασμα της αγάπης. Οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να φορέσει μία, αλλά μια αρχαία παράδοση λέει ότι πρέπει να είναι νύφη ή ήδη παντρεμένη. Σε ένα γάμο μπορεί να φοράει μόνο η νύφη! Είναι ίσως η νούμερο ένα τάση στα νυφικά χτενίσματα για το 2024.

Ενώ, ανέκαθεν αποτελούσε ένα πριγκιπικό κόσμημα! Μη και δω γάμο χωρίς τιάρα φέτος.. αλίμονο σας!!😊

Νυφικά χτενίσματα με τιάρα. Νούμερο ένα τάση για το 2023
taniamaras.com
Μοντέρνο χτένισμα νύφης με τιάρα
idiva.com
Διάβασε ακόμα:Υπέροχα Νυφικά για πολιτικό γάμο: Επιλέξτε το απόλυτο στυλ!

8. Νυφικά χτενίσματα με πέπλο η βέλο

Τα νυφικά χτενίσματα με πέπλο συνεχίζουν να είναι ένα μεγάλο φαβορί. Αναμφίβολα, το 2024 τα κοντά πέπλα θα είναι άχαστη τάση. Δεν χρειάζεται πλέον να φορέσεις ένα μακρύ πέπλο που θα σέρνεις! Το 2024, είναι η χρονιά για κοντά πέπλα, και σε οποιοδήποτε στυλ! Με κέντημα, τούλι, όγκο, στάμπες, στρας… αφήστε τη φαντασία σου να οργιάσει!

Νυφικό χτένισμα με μακρύ πέπλο
Νύφη με κοντό πέπλο στα μαλλιά, και λουλούδια στα χέρια
Λαμπερή νύφη με λευκό σακάκι και κοντό πέπλο
Εντυπωσιακό νυφικό χτένισμα με πέπλο και στρας
leblogdemadamec.fr

Το βέλο το 2024 θα χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει το look. Μπορεί να σταθεί, μαζί με καπέλο, στέκα ή τιάρα και ταιριάζει με κάθε είδους νυφικό χτένισμα και σε κάθε είδος προσώπου. Είναι ιδανικό για πιο τολμηρές νύφες που θέλουν να προσθέσουν ένα πέπλο μυστηρίου.

Γνωρίζατε ότι αυτό το αξεσουάρ είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των βασιλιάδων και των διασημοτήτων;

Τολμηρή νύφη με βέλο στα μαλλιά
allaboutromance.com.au
Διάβασε ακόμα:Νυφικά Χτενίσματα με πέπλο: Η βασιλική χάρη της Νύφης!

9. Νυφικό χτένισμα με κοσμήματα και αξεσουάρ

Οι σχεδιαστές κοσμημάτων έχουν αρχίσει να εργάζονται για να προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία από αυτά τα αξεσουάρ, με στυλ που περιλαμβάνουν κυρίως κοσμήματα και πολύτιμους λίθους, παρόμοια με εκείνα που φορούν οι βασίλισσες, οι πριγκίπισσες και οι βασιλιάδες.

Κοσμήματα για τα μαλλιά της νύφης κομψά στρας και κρύσταλλα.
Νυφικό χτένισμα με extensions μαλλιών και αξεσουάρ
sittingprettyhalohair.com

Τα νυφικά χτενίσματα με κοσμήματα, είναι κατάλληλα, για πολύ κομψούς, παραδοσιακούς και ρομαντικούς γάμους, καθώς ένα πολύ ευέλικτο αξεσουάρ συνδυάζεται με άπειρα χτενίσματα, με ή χωρίς πέπλο, με πάνω, μισά πάνω-μισά κάτω ή ακόμα και με τελείως κάτω μαλλιά.

Νυφικό χτένισμα για κομψό, παραδοσιακό και ρομαντικό γάμο
munaluchibridal.com
Προετοιμασία νύφης στον καθρέφτη φορώντας νυφικά εσώρουχα και πέπλο
melindanitaphotography.com
Διάβασε ακόμα:Τι κοσμήματα φοράει η νύφη; Η λεπτομέρεια που εντυπωσιάζει

10. Ένα δεύτερο χτένισμα

Ένα δεύτερο χτένισμα, ναι, αν πολλές νύφες έχουν δεύτερο φόρεμα, γιατί να μην έχουν και δεύτερο χτένισμα; Μια άλλη τάση γάμου για το 2024 θα είναι ότι η νύφη εμφανίζεται με δεύτερο χτένισμα για το dancefloor!

Και είναι τόσο απλό, απλά κατεβάζεις την πλεξούδα, την αλογοουρά ή πιάνεις το μισό μαλλί πάνω και να δίνεις τη θέση του νυφικού χτενίσματος σε ένα δεύτερο, λίγο πιο χαλαρό χτένισμα που σου επιτρέπει να χορεύεις ξέφρενα όλη τη νύχτα.

Νυφικό χαλαρό χτένσμα για ξανθά μαλλιά για το 2023
weddingforward.com
Νυφικό χτένισμα για μακριά μαλλιά για το 2023

Στο Wedmyway, σου συνιστούμε να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις το χτένισμα του γάμου σου, το συντομότερο δυνατό γιατί, όπως και το φόρεμα των ονείρων σου, τα όμορφα παπούτσια και τα κοσμήματά σου, το μαλλί είναι εξίσου πολύ σημαντικό! 

Ξέρεις πολύ καλά σε ποια ηλεκτρονική δωρεάν ατζέντα να μπεις και να το προγραμματίσεις.. έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! Αυτό το δωρεάν εργαλείο θα είναι το δεξί σου χέρι στο ταξίδι αυτό και εμείς εδώ στο blog θα είμαστε το αριστερό!!

Αν θέλεις να δεις τη νυφική φωτογραφία σου στο feed του Wedmyway στο Facebook και το Instagram κάνε μας tag, στείλε μας μήνυμα ή και mail ή χρησιμοποίησε το hashtag μας #wedmywaygr.❤️