Luxury Mens Clothes γαμπριάτικο κοστούμι

Ήρθε η ώρα να ντυθείς γαμπρός;

Μάθε πώς να επιλέξεις το ιδανικό γαμπριάτικο κοστούμι για την πιο ρομαντική στιγμή σου από το Luxury Mens Clothes by G. Dontas.

Το Luxury Mens Clothes με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της επώνυμης ανδρικής μόδας μας μιλάει για το πως θα γίνεις εσύ ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, δημιουργώντας ένα απαράμιλλο στυλ, με προτάσεις για γαμπριάτικα κοστούμια και αξεσουάρ που κολακεύουν τα χαρακτηριστικά σου και χαρίζουν αυτοπεποίθηση και άνεση.

Το κοστούμι είναι σύμβολο αρρενωπότητας, προσδίδει μια αίσθηση απλής και διαχρονικής κομψότητας και χαρίζει μία μοναδική γοητεία στο στυλ και στην ενέργεια σου, ιδανική για την ημέρα του γάμου σου.

Βρες το δικό σου στυλ και διάλεξε ανάμεσα στην ιδιαίτερη κομψότητα ή τη μοντέρνα ανεμελιά.

Κοστούμι γαμπρού

Ήρθε η στιγμή που οι γονείς σου περίμεναν με αγωνία, ήρθε η ώρα να σε καμαρώσουν γαμπρό και πρέπει να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους. Το γαμπριάτικο κοστούμι που θα επιλέξεις μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το ύφος του γάμου, την εποχή και φυσικά το νυφικό που έχει διαλέξει η «εκλεκτή» σου, για να είσαι δίπλα της ο ένας και μοναδικός, ο τέλειος γαμπρός (χωρίς τις συχνές συστάσεις και στυλιστικές παρεμβάσεις)!

Το παραδοσιακό

Κοστούμι σμόκιν Guy Laroche μαύρο
Διάβασε ακόμη:Ανδρικό ντύσιμο για γάμο: 25 μοναδικές ιδέες για κάθε στυλ

Αν είσαι ο σοβαρός elegant τύπος που ξεχωρίζει με το που μπαίνει στο δωμάτιο, ένα σμόκιν κοστούμι (tuxedo) σε ίσια γραμμή, με μικρές σατέν λεπτομέρειες στο γιακά, στα κουμπιά ή στη γραμμή του παντελονιού σας θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Τα tuxedo, συνήθως ακολουθούν μία πιο σοβαρή αισθητική, με μία σκουρόχρωμη απόχρωση, μαύρου ή σκούρου μπλε κοστουμιού και συνδυάζονται με λευκές χρωματικές επιλογές στο γαμπριάτικο πουκάμισο.

Το μοντέρνο

Κοστούμι Γάμου Guy Laroche στο χρώμα της μέντας fit line
Διάβασε ακόμη:Το ιδανικό ανδρικό ντύσιμο για Βάπτιση: Ντύσου με Στιλ!

Παρά όλα αυτά, αν θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, χωρίς να αλλάξετε τη στυλιστική σας υπογραφή, μπορείτε να παίξετε με απαλούς, σκούρους χρωματισμούς με ένα ανθρακί ή navy blue κοστούμι με ένα πιο ανοιχτό πουκάμισο που θα φέρει το look σε ισορροπία και ένα μαύρο loafer λουστρίνι ή δερμάτινο δετό μαύρο παπούτσι με μία δερμάτινη ζώνη με ή χωρίς μοτίβο.

Με το καλοκαίρι όμως να πλησιάζει όλο και περισσότερο, τη διάθεσή μας να προσανατολίζεται σε πιο casual & μοντέρνες εμφανίσεις και το παραθαλάσσιο τοπίο να πρωταγωνιστεί στους περισσότερους πλέον γάμους, ίσως προτιμήσετε μία semi – casual εμφάνιση με πιο σύγχρονη αισθητική από αυτή του μαύρου – σκουρόχρωμου κοστουμιού.

Χρώματα όπως σμαραγδί, πετρόλ ή μπορντό χαρίζουν ένα πιο εκκεντρικό αλλά ταυτόχρονα πιο ανέμελο στιλιστικό αποτέλεσμα. Ενώ ο συνδυασμός τους με μία γραβάτα, ένα σταυρωτό σακάκι ή ένα γιλέκο προσδίδουν μία μοντέρνα πινελιά σε ένα αυστηρά κλασικό look.

Για εσάς που δεν θέλετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη και προτιμάτε μία εμφάνιση, χαλαρή και άνετη για ένα πιο casual look, υπάρχουν πολλές επιλογές, για να νιώθετε πιο άνετοι την ημέρα του γάμου σας.

Το σάπιο μήλο, το πράσινο της μέντας, το μπεζ της άμμου, ή το ραφ θα χαρίσουν ένα δροσερό αέρα στην εμφάνισή σας διατηρώντας ακέραια την κομψότητα του look σας.

Ο γάμος είναι μία ανάμνηση, μία εμπειρία, όπου μοιράζεστε την αγάπη, τα συναισθήματα σας και γιορτάζετε τη μέχρι τώρα πορεία σας και τις ιστορίες που θα δημιουργήσετε από εδώ και πέρα. Είστε ο πρωταγωνιστής στην καρδιά του δικού σας ανθρώπου αλλά και όσων έχουν έρθει να σας τιμήσουν με την παρουσία τους και το χαμόγελό τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή σας. Επομένως ότι και να επιλέξετε φροντίστε να ταιριάζει με την αισθητική σας και να σας γεμίζει γοητεία και αυτοπεποίθηση.

Κοστούμι κουμπάρου

Κοστούμι Γάμου Guy Laroche μπλε ρουά fit line
Διάβασε ακόμη:Δώρο κουμπάρου: 15 αξέχαστα δώρα για τον καλύτερο σου φίλο

Ναι είσαι ο ήρωας, ναι τους έχεις φτάσει ένα βήμα πριν την τελική ευθεία και είναι και η δική σου μέρα. Ο κουμπάρος πέρα από την αγάπη του, το μεγαλοπρεπές δώρο του και μία αποκαλυπτική πρόποση πρέπει να διατηρεί και μία απαλή κομψότητα.

Το ξέρουμε ότι θα μιλήσεις μπροστά σε κόσμο, αλλά μην ξεχνάς ότι σήμερα τα φώτα πέφτουν στο ζευγάρι. Φρόντισε λοιπόν να επιλέξεις ένα κοστούμι με μία απλή “πολυτέλεια”, και σε αρμονία με το γαμπρό και τη νύφη.

Ένα χαλαρό & άνετο κοστούμι με navy blue η μπεζ απόχρωση προσδίδει την κομψότητα που αρμόζει στο “πόστο” σου χωρίς να απομακρύνει τα βλέμματα από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές.

Η ίσια γραμμή δίνει μία επιπλέον απλότητα σε ένα απόλυτα ισορροπημένο και δροσερό look, όπως πρέπει να είναι αυτό του κουμπάρου που καλείται να είναι η ψυχή της παρέας για όλη τη βραδιά, δίνοντας χώρο στο ζευγάρι να απολαύσει κάθε στιγμή.

Και για ένα αρμονικά τέλειο αποτέλεσμα, ένα casual, απαλό, taba παπούτσι είναι ο ιδανικός συνδυασμός για το μπεζ κοστούμι σας, ενώ μία navy blue επιλογή κουστουμιού σίγουρα θα απογειωθεί με ένα δερμάτινο καφέ παπούτσι που θα σου χαρίσει την ένταση που χρειάζεσαι.

Κοστούμι για τον πατέρα της νύφης

Κοστούμι Guy Laroche γκρι fit line
Διάβασε ακόμη:Τι να φορέσω σε γάμο; 30 μοναδικά outfits για το 2024

Αν ο κουμπάρος λοιπόν έπρεπε να κάνει ένα βήμα πίσω, για να μην επισκιάσει το γαμπρό, ο πεθερός πρέπει να κάνει πολλά παραπάνω. Ο πεθερός πρέπει να συμφωνεί με το γαμπρό του, και να μην τον επισκιάζει με την αρχοντιά του.

Επομένως, όσο και αν σας αρέσουν τα εκκεντρικά χρώματα και οι έντονες γραμμές, κάντε λίγο υπομονή μέχρι τη βάφτιση, όπου ο παππούς και η γιαγιά έχουν την τιμητική τους.

Στο κοστούμι λοιπόν για τον μπαμπά της νύφης μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πιο “συντηρητικές” χρωματικά επιλογές, με ένα απαλό γκρι κοστούμι ή ένα πιο σκούρο μπεζ που δημιουργεί μία αίσθηση σιγουριάς και διαχρονικής κομψότητας.

Ένα γιλέκο σε fit γραμμή καθώς και μία λεπτομέρεια με μεταλλικά μανικετόκουμπα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εικόνα σας.

Κοστούμι για καλεσμένους σε γάμο

Κοστούμι Guy Laroche μπλε ρουά καρώ fit line
Διάβασε ακόμη:Η απόλυτη λίστα για οργάνωση γάμου: Τα απαραίτητα βήματα!

Για όλους εσάς, τους καλεσμένους, τα πράγματα είναι πιο άνετα, πιο ήρεμα, πιο διασκεδαστικά. Το κοστούμι σας δεν χρειάζεται να έχει κανόνες παρά μόνο τους δικούς σας, που ταιριάζουν στη διάθεση, την ενέργεια και το σωματότυπό σας.

Διαλέξτε το χρώμα και τη γραμμή που σας κολακεύει περισσότερο και παίξτε με απαλά υφάσματα που σας χαρίζουν ελευθερία κινήσεων και δροσιά, ιδιαίτερα τους μήνες του καλοκαιριού.

Η regular γραμμή διατηρεί μία πιο ίσια εφαρμογή χωρίς όμως να παραμορφώνει το σωματότυπό σας, θεωρείται πιο κλασική και τη συναντάμε περισσότερο σε διαχρονικά looks και χρώματα όπως το μαύρο και το μπλε.

Αντίθετα η slim fit γραμμή εφαρμόζει καλύτερα στα μανίκια, στη μέση και στο παντελόνι του κοστουμιού και είναι μία από τις πιο μοντέρνες επιλογές καθώς μπορείς να τη βρεις σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.