Ανδρικό ντύσιμο για γάμο

Ακούστε, κύριοι – ήρθε η ώρα να διοχετεύσετε τον εσωτερικό σας fashionista γιατί η σεζόν των καλοκαιρινών γάμων είναι προ των πυλών!

Αν λοιπόν, παντρεύονται οι φίλοι σου και εσύ αναρωτιέσαι  «Τι στο καλό να φορέσω;» και ποιο είναι το πιο κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για γάμο, μην φοβού καθόλου φίλε μου. Σε αυτό το άρθρο σου έχουμε μερικές διασκεδαστικές και κομψές προτάσεις για να βεβαιωθούμε ότι θα είσαι o πιο καλοντυμένος καλεσμένος 

Από κλασικά σακάκια μέχρι πολύχρωμα casual ρούχα, υπάρχει κάτι για κάθε στυλ και περίσταση. Και μην ξεχνάς τα αξεσουάρ – ένα κομψό ρολόι, η ένα παπιγιόν  μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά κομψότητας στο ντύσιμο σου.

Ετοιμάσου λοιπόν, να εντυπωσιάσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα αυτής της χαριτωμένης ελεύθερης φίλης της νύφης, που γλυκοκοιτάς εδώ και καιρό.

Μοντέρνες προτάσεις για το καλοκαίρι 2023

1. Μοντέρνο ανδρικό ντύσιμο με σακάκι

Τέρμα τα βαρετά σακάκια και κοστούμια. Η σημερινή ανδρική μόδα συνδυάζει έντονα μοτίβα και υφές μέχρι ασύμμετρα κοψίματα και εκπληκτικές λεπτομέρειες. Τα μοντέρνα σακάκια μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητα σου και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι νέο, και να εκπλήξεις τον εαυτό σου, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

WedMyTip: Ανεξάρτητα από το στυλ που θα επιλέξεις, φρόντισε να ταιριάζει καλά πάνω σου.Τα ρούχα που δεν εφαρμόζουν μπορεί να φαίνονται ατημέλητα και μη κολακευτικά, γι’ αυτό σκεψου να προσαρμόσεις το ντύσιμο σου, για να εξασφαλίσεις μια τέλεια εφαρμογή.

Διάβασε ακόμη:Το ιδανικό ανδρικό ντύσιμο για Βάπτιση: Ντύσου με Στιλ!

2. Casual ανδρικό ντύσιμο για γάμο

Ποιος σου είπε ότι πρέπει να ντυθείς επίσημα για να παρευρεθείς σε έναν γάμο; Μερικές φορές, το καλύτερο ανδρικό ντύσιμο για γάμο, είναι το πιο άνετο και χαλαρό. 

Τα casual ανδρικό ντύσιμο είναι στη μόδα αυτές τις μέρες και είναι η καλύτερη επιλογή αν είσαι καλεσμένος σε ένα κτήμα, κάπου στο Κορωπί. Ξέχνα λοιπόν, φίλε μου τα επίσημα κοστούμια, και παπούτσια, και φόρεσε ένα άνετο καλοκαιρινό πουκάμισο και τα λευκά σου sneakers!

WedMyTip: Τα αξεσουάρ μπορούν να φτιάξουν ή να καταστρέψουν ένα ντύσιμο, γι’ αυτό επιλέξε τα προσεκτικά. Μια γραβάτα ή ένα παπιγιόν μπορεί να προσθέσει μια τσαχπινιά ή προσωπικότητα στην εμφάνισή σου

Διάβασε ακόμη:Τι να φορέσω σε γάμο; 20 μοναδικά outfits για το 2023

3. Ανδρικό ντύσιμο για γάμο με γιλέκο

Τα γιλέκα ταιριάζουν καλύτερα σε πιο επίσημους γάμους, μπορούν όμως να λειτουργήσουν καλά και σε γάμους με ρουστίκ, boho ή vintage θέμα

Ένα ανδρικό ντύσιμο για γάμο με γιλέκο, μπορεί να προσθέσει μια νότα γοητείας και κομψότητας και να ανεβάσει το ντύσιμο σου στο επόμενο επίπεδο. Και μην ξεχνάς τα αξεσουάρ. Μια κομψή γραβάτα, μανικετόκουμπα και ένα κομψό ρολόι θα το απογειώσουν!

Ανδρικό ντύσιμο για γάμο με γιλέκο
Casual ανδρικό ντύσιμο για γάμο

WedMyTip: Βεβαιωσου ότι είσαι ντυμένος κατάλληλα για την περίσταση. Εάν το προσκλητήριο καθορίζει έναν συγκεκριμένο dress code, είναι σημαντικό να το ακολουθήσεις.

Διάβασε ακόμη:14 Σύνολα για γάμο με παντελόνι. Ευκολία και στυλ σε Ένα!

4. Ανδρικό ντύσιμο για γάμο χωρίς σακάκι

Το να πας χωρίς σακάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή για γάμους σε εξωτερικούς χώρους κυρίως το καλοκαίρι. ή για σένα που θέλεις μια πιο χαλαρή, casual εμφάνιση. 

Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να θυσιάσεις το στυλ σου. Σημαίνει ότι έχεις περισσότερη ελευθερία να παίξεις με χρώματα, σχέδια και αξεσουάρ, ώστε να μπορείς να κάνεις πραγματικά το ντύσιμό δικό σου.

Casual ανδρικό ντύσιμο για γάμο
Άνδρας με καφέ παντελόνι και λευκό πουκάμισο
Ανδρικό ντύσιμο για καλεσμένο σε γάμο
Σπόρ ανδρικό ντύσιμο με γκρί παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο

WedMyTip: Ταίριαξε τα παπούτσια, με το ντύσιμό σου. Για μια παραδοσιακή εμφάνιση, τα μαύρα ή καφέ δερμάτινα παπούτσια είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή, αλλά για ένα casual ανδρικό ντύσιμο για γάμο, συνδύασε το με ένα τολμηρό χρώμα ή σχέδιο παπουτσιών για να προσθέσεις λίγη προσωπικότητα.

Διάβασε ακόμη:16 Καλοκαιρινά παπούτσια για γάμο: Για μια κομψή καλεσμένη

5. Καλοκαιρινό ντύσιμο για καλεσμένο σε νησί

Εάν έχεις προσκληθεί σε γάμο σε ένα ελληνικό νησί, ήρθε η ώρα να πετάξεις το κοστούμι και τη γραβάτα και να αγκαλιάσεις το χαλαρό σκηνικό του νησιού.

Ένας νησιώτικος γάμος απαιτεί συχνά έναν πιο χαλαρό και casual ενδυματολογικό κώδικα, με τα ελαφριά υφάσματα και τα τροπικά χρώματα να αποτελούν δημοφιλείς επιλογές.

Επέλεξε λοιπόν, να φορέσεις ένα λινό ή βαμβακερό πουκάμισο σε ανοιχτό χρώμα, σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ παντελόνι ή βερμούδα και μερικά παιχνιδιάρικα αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου ή ένα ψάθινο καπέλο.

Ανδρικό σπορ ντύσιμο για νησί
Καλεσμένος σε γάμο με λευκό παντελόνι και ροζ πουκάμισο
Άνδρας με βερμούδα, σαγιονάρες και λευκό πουκάμισο
Casual ντύσιμο με μαύρο παντελόνι
Διάβασε ακόμη:Ντύσιμο για γάμο το καλοκαίρι: 40 Ιδέες για κάθε γούστο!

WedMyTip: Το μαύρο, το μπλε και το γκρι είναι κλασικά και ευέλικτα χρώματα. Για έναν ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο, όμως τα παστέλ, τα floral prints, ακόμα και τα tropical prints μπορούν να προσθέσουν μια διασκεδαστική πινελιά στο ντύσιμό σου.