Ντύσιμο για Γάμο

Θα μου πεις, ο χειμώνας καλά κρατεί, από τώρα θα σκεφτώ τι ντύσιμο για γάμο θα επιλέξω το καλοκαίρι; Υπάρχει μια γνωστή παροιμία που λέει “Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”. Με λίγα λόγια… ναι! Προτιμάς να τρέχεις τελευταία στιγμή;

Τα καλά νέα είναι πως οι επιλογές που έχεις είναι κυριολεκτικά άφθονες. Τα κακά είναι πως ίσως δυσκολευτείς να διαλέξεις, γι’ αυτό είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να είσαι μια κομψή καλεσμένη, που θα λάμπει κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο! Ας δούμε λοιπόν τι επιλογές έχεις για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό καλοκαιρινό outfit για γάμο, που θα προκαλέσει εντυπώσεις και θα σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδική!

1. Επίσημο Ντύσιμο για Γάμο

Το επίσημο ντύσιμο για γάμο είναι από τις πρώτες επιλογές κάθε καλεσμένης, ανάλογα βέβαια και τη σχέση που έχεις με τους μελλόνυμφους. Τι περιλαμβάνει λοιπόν ένα “καλό” ντύσιμο; Αέρινα φορέματα, διακριτικά κοψίματα και πιο… κλασικές επιλογές, όπως ολόσωμες φόρμες σε απλή γραμμή.

Υφάσματα όπως το σατέν είναι ιδανικά για τέτοια ντυσίματα, καθώς είναι ελαφριά, δροσερά και σου χαρίζουν την κομψότητα που χρειάζεσαι! Τώρα αν μιλάμε για φορέματα, τότε θα σου πω πως τα maxi τείνουν να φαίνονται πιο κομψά, χωρίς να σημαίνει πως ένα κοντό φόρεμα είναι λάθος επιλογή.

Βρες το τέλειο φόρεμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στον γάμο των φίλων σου!

Δες την συλλογή μας

Μην ξεχνάς επίσης πως το χρώμα μπορεί να κάνει τη διαφορά! Απαλά ή και γήινα χρώματα είναι ιδανικά, καθώς αποπνέουν ιδιαίτερη κομψότητα και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με κοσμήματα ή άλλα αξεσουάρ. Επέλεξε τόνους του μπεζ και του ροζ και είσαι totally safe!

Αν ωστόσο θέλεις το ντύσιμό σου να είναι κλασικό αλλά να έχει χρώμα, τότε το μπλε, το πράσινο και το μωβ αποτελούν ιδανικές επιλογές, καθώς δημιουργούν “επιβλητικά” σύνολα!

Διάβασε ακόμη:Τι να φορέσω σε γάμο; 30 μοναδικά outfits για το 2024

2. Νεανικό Ντύσιμο για Γάμο

Για εσένα που θέλεις ένα πιο νεανικό ντύσιμο για γάμο, το οποίο θα είναι γεμάτο ζωντάνια και φρεσκάδα, σου έχω τις καλύτερες επιλογές!

Θέλεις να εκφράσεις την έντονη προσωπικότητά σου, τη νεανική σου ενέργεια και ταυτόχρονα να ανταποκρίνεσαι στην κομψότητα της περίστασης; Τότε τα ρούχα σε ζωηρά χρώματα αλλά και με εντυπωσιακά μοτίβα είναι η λύση που ψάχνεις! Τα φλοράλ, οι έντονες γεωμετρικές γραμμές αλλά και τα σωστά μήκη μπορούν να προσθέσουν μια τρομερά νεανική αύρα στην εμφάνισή σου!

Βρες την τέλεια ολόσωμη φόρμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να εντυπωσιάσεις

Επισκέψου το e-shop μας

Επέλεξε ελαφριές υφές που ταιριάζουν με την εποχή και τονίζουν την νεανικότητα. Χρώματα όπως το ροζ, το κίτρινο, το πράσινο αλλά και το μωβ κυριαρχούν όχι μόνο για γάμο το καλοκαίρι αλλά και για άνοιξη ή φθινόπωρο.

Επίσης, αν θέλεις το ντύσιμό σου να είναι νεανικό και ταυτόχρονα ρομαντικό, μπορείς να επιλέξεις φορέματα με τούλι (άχαστη επιλογή), σε απαλές αποχρώσεις, τα οποία θα συνδυάσεις με extra διακριτικά κοσμήματα.

Τα σύνολα αυτά αναβαθμίζονται ακόμα περισσότερο με εντυπωσιακά ψηλά πέδιλα ή και flat σανδάλια αν θέλεις να είσαι άνετη ή σε περίπτωση που ο γάμος είναι σε νησί.

Διάβασε ακόμη:16 Καλοκαιρινά παπούτσια για γάμο: Για μια κομψή καλεσμένη

Φρόντισε να μη στυλιζάρεις πολύ το μαλλί σου και το μακιγιάζ να είναι ανάλαφρο, δίνοντας περισσότερη ένταση στα χείλη.

Έτσι, θα έχεις ένα outfit γεμάτο χρώμα αλλά ταυτόχρονα ισορροπημένο!

3. Ντύσιμο για Γάμο το καλοκαίρι

Αν τώρα δεν σε ενδιαφέρει το ντύσιμό σου να είναι extra επίσημο ή super νεανικό και απλώς θέλεις ένα όμορφο outfit βρε αδερφέ για να πας στο γάμο, τότε τι κάνεις;

Ψάχνεις για… δροσερές (μην ξεχνάμε τις θερμοκρασίες της Ελλάδας το καλοκαίρι), αλλά ταυτόχρονα κομψές επιλογές.

Οι φούστες είναι η top επιλογή για καλοκαιρινό ντύσιμο για γάμο μετά τα φορέματα. Ναι, οι μακριές έχουν την τιμητική τους, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η silk φούστες σε στενή γραμμή και ασύμμετρα κοψίματα, ανεβαίνουν στην κορυφή!

Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου με τις πιο μοδάτες φούστες, χωρίς να ξοδευτείς

Ανακάλυψε την Συλλογή μας

Τα χρώματα δεν παύουν να είναι αρκετά γήινα ή αρκετά έντονα (ή του ύψους ή του βάθους σα να λέμε), ενώ τα crop tops αποτελούν τον τέλειο σύμμαχο για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης.

Φυσικά, τα κορμάκια είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλή, καθώς αγκαλιάζουν το σώμα και ταιριάζουν τέλεια με κάθε φούστα ή και παντελόνι.

Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου με βραδινές μπλούζες που ταιριάζουν στο στύλ σου

Τσέκαρε στο e-shop μας

Αν από την άλλη θέλεις να κρατήσεις πιο… χαμηλό προφίλ, μπορείς απλώς να επιλέξεις μια ολόσωμη κοντή φόρμα, σε ιδιαίτερο χρώμα, όπως το μπλε, το μωβ ή το πράσινο, την οποία θα συνδυάσεις με κομψά πέδιλα (γιατί η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά)

Διάβασε ακόμη:Ντύσιμο για βάπτιση: 31 Στιλάτες επιλογές για καλεσμένες

4. Ασπρόμαυρο Ντύσιμο για Γάμο

Γνωρίζεις ότι το total white look είναι κόκκινο πανί σε γάμο, εκτός φυσικά αν είσαι η νύφη! Ξέρω ότι σου κοστίζει (σε όλες μας), καθώς πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει τέλεια στο ελληνικό καλοκαίρι!

Τα καλά νέα είναι πως αν το φορέσεις με άλλα χρώματα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα, οι ασπρόμαυροι συνδυασμοί αποτελούν αγαπημένη επιλογή για γάμο, καθώς είναι κομψοί και σικάτοι, αλλά και safe.

Αν δεν είσαι των χρωμάτων, ή των πολύ εκκεντρικών γραμμών, τότε ένα ασπρόμαυρο σύνολο είναι ό,τι πρέπει για εσένα!

Επέλεξε φούστα κοντή, midi ή και maxi, την οποία θα συνδυάσεις με λευκό top (ιδανικά crop). Επιμένω στο να επιλέξεις λευκό top, καθώς μια λευκή φούστα ή παντελόνι είναι πιθανό να καλύψει το σύνολο κάτι που δεν θέλεις (για χάρη της νύφης φυσικά!)

Επιλογές σε φούστες

Μερικές επιλογές σε top

Διάβασε ακόμη:Ανδρικό ντύσιμο για γάμο: 25 μοναδικές ιδέες για κάθε στυλ

Η επιλογή των σωστών αξεσουάρ, όπως διακριτικά κοσμήματα, κομψές τσάντες και παπούτσια, θα ολοκληρώσουν τέλεια την εμφάνισή σου!

5. Ντύσιμο για Γάμο με παντελόνι

Το ντύσιμο για γάμο με παντελόνι αποτελεί επίσης αγαπημένη επιλογή, ειδικά για τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται super άνετα και να αποπνέουν δυναμισμό.

Το παντελόνι προσδίδει ένα πιο αυστηρό χαρακτήρα στη συνολική εμφάνιση, ανάλογα πάντα τις επιλογές. Παντελόνια σε πιο ελεύθερη γραμμή και έντονα χρώματα, είναι σύγχρονα, μοντέρνα και υψηλά στις τάσεις της μόδας. Ωστόσο και οι κλασικές επιλογές “μετράνε”, όπως ένα μπεζ ή μαύρο παντελόνι και ίσια γραμμή.

Επιλογές σε παντελόνια

Βρες την ιδανική παντελόνα που θα σε συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ

Πήγαινε στο e-shop μας

Επιλογές σε top

Πέρα από το παντελόνι, το top μπορεί να κάνει όντως τη διαφορά! Μπορείς να επιλέξεις έντονα χρώματα σε top, τα οποία θα συνδυάσεις με γήινες αποχρώσεις παντελονιών και το αντίστροφο!

Διάβασε ακόμη:Τι τσάντα να κρατήσω σε γάμο; Συμβουλές και προτάσεις

Τι αυτό ήτανε; Όχι βέβαια, δεν τελειώσαμε ακόμα! Θα δούμε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σου, ώστε μετά το τέλος του άρθρου να γνωρίζεις ακριβώς τι είναι για εσένα!

Τι να βάλω σε γάμο το καλοκαίρι;

Οι επιλογές που έχεις για ντύσιμο γάμου το καλοκαίρι είναι πολλές! (Ξεκινάω με αυτό για να μην αγχώνεσαι). Ναι, καλά φαντάζεσαι, το φόρεμα αποτελεί Νο1 επιλογή, χωρίς να σημαίνει πως φούστες, παντελόνια και ολόσωμες φόρμες δεν έχουν την τιμητική τους.

Επέλεξε χρώματα και γραμμές που σου ταιριάζουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετη αλλά και κομψή! Δώσε σημασία στα παπούτσια, τα λοιπά αξεσουάρ, όπως τσάντες και κοσμήματα και είσαι έτοιμη!

Καλεσμένη σε γάμο την άνοιξη

Οι γάμοι την άνοιξη είναι επίσης συνηθισμένο φαινόμενο, αν και όταν λέμε άνοιξη εννοούμε συνήθως από το Μάιο και μετά, γεγονός που σημαίνει πως στην Ελλάδα έχει μπει για τα καλά το καλοκαίρι!

Αν ωστόσο δεν θέλεις οι επιλογές σου να είναι φουλ καλοκαιρινές τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο ρομαντικό ή πιο επίσημο, που θα αποπνέει κομψότητα και θα ταιριάζει με τα χρώματα της εποχής.

Οι maxi φούστες, σε συνδυασμό με αμπιγέ, ή ρομαντικά crop top, αποτελούν την τέλεια επιλογή!

Διάβασε ακόμη:Ντύσιμο για καλεσμένη: 5 top σύνολα για το καλοκαιράκι!

Καλεσμένη σε πολιτικό γάμο

Αν με ρωτάς πως φαντάζομαι τους καλεσμένους σε πολιτικό γάμο (τουλάχιστον αν ήταν ο δικός μου), θα ήθελα κομψά και σύγχρονα κοστούμια!

Το κοστούμι είναι ένα αρκετά παρεξηγημένο θα λέγαμε ρούχο για γάμο. Κακώς βέβαια, καθώς είναι εξαιρετικά κομψό και αποπνέει δυναμισμό όσο κανένα άλλο ρούχο!

Μπορείς να επιλέξεις κοστούμια σε κλασικά γήινα χρώματα, αλλά και πιο έντονα, αν θέλεις η εμφάνισή σου να είναι ακόμα και σύγχρονη και εκκεντρική.

Ανακάλυψε κοστούμια που συνδυάζουν άνεση και στυλ στις καλύτερες τιμές

Επισκέψου το e-shop μας

Πάρε και μερικές ιδέες για… killer παπούτσια!

Βρες το ζευγάρι παπουτσιών που θα συμπληρώσει άψογα το φόρεμά σου

Ανακάλυψε την Συλλογή μας

Τι πανωφόρι να βάλω σε γάμο;

Ναι, το πανωφόρι χρειάζεται καμιά φορά, ακόμα και το καλοκαίρι! Όχι μόνο θα σε προστατεύσει από την καλοκαιρινή βραδινή δροσιά, αλλά θα σου χαρίσει και απίστευτο στυλ! Οι επιλογές ποικίλλουν, από τουνίκ και μαύρο σακάκι, έως κιμονό, μπορείς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο ντύσιμο που έχεις επιλέξει

WedMyWay small logo WedMyWay Tip

Τα σακάκια δίνουν έξτρα elegance, ωστόσο θα έλεγα πως είναι κατάλληλα περισσότερο για άνοιξη. Για καλοκαίρι, μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο ανάλαφρο.

Μερικές επιλογές σε πανωφόρια:

Μην περιμένεις να φτάσει η τελευταία στιγμή! Αν έχεις ήδη το προσκλητήριο στα χέρια σου, ξεκίνα το ψάξιμο!