Σύνολα για γάμο με παντελόνι

Πολλές φορές αυτό που με προβληματίζει και πιστεύω και εσένα είναι να επιλέξω το σύνολο που θα φορέσω σε ένα γάμο ως καλεσμένη, ειδικά αν είναι και της κολλητής μου. 

Αυτό που θα σου προτείνω είναι απόλυτα πρακτικό και κομψό και θα σου εξασφαλίσει την κομψότητα και την άνεση που θέλεις. 

Σύνολα για γάμο με παντελόνι. 

Το παντελόνι είναι σίγουρα ένα ρούχο που σκέφτεσαι σαν δεύτερη επιλογή για έναν γάμο, όμως με αυτά τα σύνολα που θα σου προτείνω θα γίνει σίγουρα η πρώτη σου επιλογή. 

Ωστόσο, το βασικό με το παντελόνι σαν ρούχο είναι να μπορείς να βρεις πολλές επιλογές και να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε σένα προσωπικά. Μην ανησυχείς όμως, σε αυτό είμαι εγώ εδώ να σε βοηθήσω να διαλέξεις το κατάλληλο σύνολο με παντελόνι

Πάμε να τα δούμε!

Τα καλύτερα σύνολα για γάμο με παντελόνι

wedmyway eshop

Ολόσωμη Φόρμα με Παντελόνα

Για γάμους που πραγματοποιούνται το φθινόπωρο και τον χειμώνα ένα τέτοιο σετ, σε αυτά τα χρώματα με αυτά τα μοτίβα, print είναι ένα ντύσιμο που σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. 

Αν ο γάμος είναι σε κλειστό χώρο ή είναι πολιτικός ένα τέτοιο σύνολο είναι απαραίτητο. Διάλεξε παντελόνα με ένα διαφορετικό μοτίβο και αμέσως θα ξεχωρίσεις.

Για καλοκαιρινό και ανοιξιάτικο γάμο σου προτείνω παστέλ και έντονα χρώματα. Αυτές οι δύο εποχές είναι αναμφισβήτητα κατάλληλες για ολόσωμες φόρμες με παντελόνα για να σε κάνει να εντυπωσιάσεις σαν καλεσμένη. 

Αν φυσικά, έχουν και κάποιο ιδιαίτερο κόψιμο, κάποιο περιεργό print τότε είναι το καταλληλό σύνολο ώστε να σε κάνουν να διαφέρεις.

Ανώνυμο σχέδιο 4WedMyWay Tip:

Πρόσεχε αρκετά το μήκος του παντελόνιου που θα επιλέξεις, να μην είναι υπερβολικά μακρύ και σε ενοχλεί στο περπάτημα.

Διάβασε ακόμη:16+ 1 Καλοκαιρινά αέρινα φορέματα για γάμο σε νησί

Δερμάτινo παντελόνι

Αν αγαπάς το χρώμα και το κάτι διαφορετικό, ενα παντελόνι σε απόχρωση ματζέντα με κάποιο σατεν πουκάμισο σε διάφορες αποχρώσεις και μοτίβα που μπορείς να συνδυάσεις είτε με κρουαζέ τοπ θα είναι η ιδανικότερη λύση

Παντελόνα μπεζ με κάποιο bodie σε μονοχρωμία είναι αναμφισβητητα ένα πολύ safe σύνολο που μπορεί να συνδυαστεί μεχρι και ανοιξη.

Παντελόνα ταμπά με κάποιο τοπ κυρίως για γάμο φθινόπωρο και χειμώνα. Χρώματα όπως ταμπά, σκουρό μπλε, μωβ και μπορντο ή κόκκινο φοριούνται κυρίως αυτούς τους μήνες.

MyWay Tip: Πάρε ένα ουδέτερο χρώμα για παντελόνα όπως μπεζ, γκρι ανοιχτό, κρεμ ή καμελ και συνδύασε το, με πιο εκκεντρικά αξεσουάρ.

Διάβασε ακόμη:Ντύσιμο για βάπτιση: 31 Στιλάτες επιλογές για καλεσμένες

Κοστούμι με Παντελόνα

Το κοστούμι είναι ένα κλασικό σύνολο που φοριέται σε όλες τις περιστάσεις. Το προτείνω σίγουρα για πολιτικό γάμο, ειδικά με ένα ιδιαίτερο κόψιμο ή μοτίβο θα του δώσει μια νεανικότητα που θα σε αναδείξει. 

Είναι ένα κλασικό και σύγχρονο ταύτοχρονα σύνολο. Μπορείς να βρεις σε πολλές αποχρώσεις και να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει ανάλογα με το στυλ σου.

MyWay Tip: Μια ζώνη είτε μικρή είτε μεγάλη είναι must και θα δώσει άλλον αέρα στο ντύσιμο για γάμο με παντελόνα.

Διάβασε ακόμη:Τι να φορέσω σε γάμο; 20 μοναδικά outfits για το 2023

Παντελόνα με Φλοράλ σχέδια 

Για καλοκαιρινούς γάμους κυρίως το προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι ένα ντύσιμο πολύ κομψό και του δίνει μια φρεσκάδα και έναν αέρα διαφορετικό. Μπορείς να το συνδυάσεις με κρουαζέ τοπ για να αναδείξεις και την μέση σου.

Διάβασε ακόμα: 16 Καλοκαιρινά παπούτσια για γάμο: Για μια κομψή καλεσμένη

Ψηλόμεσο παντελόνι

Είναι ένα σύνολο που θεώρω ότι μπορεί να το απογείωσεις με χρυσά κοσμήματα, μια ωραία τσάντα και τα καταλλήλα παπούτσια και να του δώσεις έναν διαφορετικό αέρα που θα απογειώσει το στυλ σου και το ντύσιμο σου για εκείνη την ήμερα.

Ανώνυμο σχέδιο 4 WedMyWay Tip:

Μην επιλέξεις να φορέσεις δερματίνη το καλοκαίρι. Είναι ένα ύφασμα που φοριέται άνετα τους χειμερινούς μήνες