https://giphy.com/gifs/mafs-married-at-first-sight-marriedau-australia-DJbA6nt39Wzvz5WlKB

Μέλλουσες νύφες πάσης πόλης και παντός χωριού ενωθείτε. Έχω κάτι να σας πω. Την βλέπω την ανασφάλεια στο βλέμμα σας. Για αυτό μου ψάχνετε στο ιντερνέτ αν ξεχάσατε κάτι, τι να προσέξετε πριν το γάμο και διάφορα άλλα τέτοια. Ο μαγικός αλγόριθμος σας έφερε εδώ για καλό όλων. 

Inhale και exhale αργά και σταθερά φίλη μου. Για αυτές τις λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχεις σκεφτεί, οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά, είμαστε εμείς εδώ. Διότι στο σημερινό άρθρο σου υποσχόμαστε ότι θα σταματήσεις να ψάχνεις.

Στην τελική τζάμπα ξαγρυπνούσαμε στα γραφεία του wedmyway ;

Έλα και έχω χάσει Αγγελικώ Νικολούλη Friday night για την αφεντιά σου!

Θα σέβεσαι!

Προϊόντα Skin Care
Διάβασε ακόμα: 43 Εντυπωσιακές τούρτες γάμου | Όλα της πάστας…δύσκολα

1. Καινούργια skin care προϊόντα /θεραπείες/νέες γαστρονομικές γεύσεις etc.

Η influencer της καρδιάς σου , δίνει εκπτωτικό κωδικό για την πιο τέλεια μάσκα προσώπου που υπόσχεται να εξαφανίσει από πόρους μέχρι και «αμαρτίες αλλονών». Δεν χάνεις ευκαιρία, 30PANAGIOTA, καλαθάκι, αντικαταβολή και σε τρεις μέρες έξω από την πόρτα σου. So far so good. Αυτό όμως που σου προτείνουμε είναι δοκιμάσεις την μάσκα ΜΕΤΑ τον γάμο σου. Μετά ρε παιδί μου, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Και τα παράπονα σου στη διεύθυνση, αν τελικά η μάσκα αυτή ήταν ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει ποτέ στην επιδερμίδα σου και πόσο μετανιώνεις που δεν την ένταξες στην skin care routine σου Παρασκευή βράδυ πριν τον γάμο. 

Φίλη, εμείς προτείνουμε στις αγαπημένες μας νυφούλες, κάθε τι καινούργιο να το δοκιμάζετε τουλάχιστον δυο μήνες πριν. Και αυτό για να αποσοβήσεις κάθε πιθανή δυσάρεστη εξέλιξη. 

Το ίδιο ισχύει και για τη «Τυχερή Πινιάτα» του νέου εστιατορίου που άνοιξε μόλις στην περιοχή σου. Γιατί μπορεί να μην είναι τόσο τυχερή…

Λίγο πριν την γαμήλια τελετή
Διάβασε ακόμα: 4 οικονομικές και «γλυκές» ιδέες για μπομπονιέρες γάμου

2. Να περιμένεις ότι όλα θα πάνε τέλεια 

O προγραμματισμός όλων αυτών των μηνών θεωρείς ότι θα απαλλάξει τον γάμο σου από κάθε τι που μπορεί να μοιάσει με μικρή -but still- παραφωνία και κάπου εδώ περιμένεις ένα αλλά. 

Ποια είμαι εγώ που θα σου χαλάσω χατίρι ;           

ΑΛΛΑ, που λες, ενδέχεται να μην πάνε όλα τέλεια για λόγους που είναι πάνω από εμάς και το OCD μας.

Ποτήρια σαμπάνια για γάμο με background καλεσμένους

Σταματάει ξαφνικά η μουσική, το κρέας στο κυρίως πιάτο σαν να μην είναι πολύ μαλακό, και έμεινε σχεδόν ανέγγιχτο σε όλα τα πιάτα, με τον μόνο άνθρωπο που να χαίρεται με αυτό να είναι η vegan η ξαδέρφη σου- παρεμπιπτόντως ούτε ένα πράσινο φύλλο δεν έφερε για δώρο που είναι και eco friendly

Ο Γιάννης ο σερβιτόρος, πρώτη μέρα στη δουλειά, έφερε τον δίσκο καπέλο στην κουνιάδα – μα και αυτός ο συφοριασμένος αυτή βρήκε από όλους τους καλεσμένους  – και η λίστα δεν έχει σταματημό. Ξαφνικές αλλαγές καιρού, μιλιούνια απρόσκλητοι φτερωτοί επισκέπτες, ο γαμπρός που έχει γίνει λούτσα από τον ιδρώτα κλπ κλπ

Γαμήλιο πέτο σε γαμπρό

Ε και φίλη μου;

Μην εστιάζεις στο δέντρο και χάσεις το δάσος. Αυτό που μετράει είναι που είστε μαζί. Σκάσε ένα φιλί στον γαμπρό, βγάλε τα παπούτσια σου και ζήτα από το DJ το Μαγικό Χαλί από Locomondo! Αντιπερισπασμός τώρα!

Πανέμορφες παράνυφες σε γάμο με λουλούδια στα χέρια
Διάβασε ακόμα: 7+1 αστεία προσκλητήρια γάμου για ζευγάρια με πολύ χιούμορ!

3. Να έχεις προσδοκίες από τους καλεσμένους σου

Μεγάλη και σοβαρή η ακόλουθη συμβουλή. Εδώ ο κίνδυνος να πέσεις κατά πολύ έξω στις προβλέψεις σου για το guest list μεγαλώνει κατακόρυφα, αν ο γάμος σου είναι μεγάλος. Και μπορεί να έχεις κλείσει και ξενοδοχείο για τα πρόσωπα αυτά και εκεί που ήταν όλα κανονισμένα, μια μέρα πριν, να πέσει η βόμβα. 

Δεν θέλω να σου χαϊδέψω τα αυτιά, αλλά δεν χαίρονται όλοι το ίδιο με την χαρά σας. Και αυτό, όμως, είναι ok. Δεν γίνεται για τους άλλους ο γάμος, γίνεται για εσένα και τον σύντροφό σου. Είναι το party της ζωής σας, που θα είναι το αποκούμπι σας στα δύσκολα που θα έρθουν στο μέλλον. Μια στιγμή κοινή στο παρελθόν σας που είχε πολλή συγκίνηση, χορό, γέλιο, ομορφιά και ένα βαλς.

Αλήθεια, πόσο πιθανό είναι να ξαναχορέψετε στο μέλλον βαλς ;

Εντυπωσιακός βάλς χορός του γάμου
Διάβασε ακόμα: 4+1 φανταστικές ιδέες για το απόλυτο Bachelorette Party

4. Το έθιμο του κρεβατιού

Εδώ στο meeting στα κεντρικά του Wedmyway τα χαλάσαμε. Οι απόψεις διίστανται. Υπάρχει η μία πλευρά που υποστηρίζει τη διατήρηση κάποιων εθίμων και υπάρχει και μία Δέσποινα που πάει να μιλήσει για τον εαυτό της στο γ’ ενικό και θα την σταματήσω τώρα αμέσως. 

Το γυρνάω σε α’ ενικό και δηλώνω χωρίς φόβο και πάθος, γράφοντας τα κατωτέρω σε πλήρη νηφαλιότητα και ψυχική ηρεμία, ότι διαφωνώ με την διαιώνιση αυτού του εθίμου. Σταυρώστε με !

Το στρώσιμο του νυφικού κρεββατιού

Νιώθω ότι λίγο «κλωτσάει» με την εποχή, δεν αναγνωρίζω την «χαριτωμενιά» του, και κρατηθείτε γιατί θα το ξεστομίσω δεν μπορώ: γίνεται μόνο για τα λεφτά. Και δεν το σκέφτομαι μόνο εγώ, αλλά όλοι. 

Κλείνοντας, εγώ και η ομάδα μου σας περιμένουμε στα σχόλια σας μετά το rant μου για το «κρεβάτι». 

Στην τελική όπως έχω ξαναπεί δικός μας είναι ο γάμος ό,τι θέλουμε κάνουμε.

Μη σου κάνει, όμως, εντύπωση αν εγώ η ανάποδη κάνω ξανά μόδα τον Γιούκο!

αϊλιλιλι αϊλιλιλι….

Νίοπαντρο διασκεδαστικό ζευγάρι χορεύει στα σκαλιά

ΥΓ: Η μάσκα που παρήγγειλες ποια είναι ;