Εξαιρετική συλλογή απο νυφικά παπούτσια του Jimmy Choo

Υπάρχει κάτι πιο μαγευτικό από το να φορέσεις ένα ζευγάρι από αυτές τις πολυτελείς δημιουργίες τη μεγάλη σου μέρα; Νομίζω πως όχι!.

Ο Jimmy Choo είναι γνωστός για την εξαιρετική δεξιοτεχνία και την προσοχή στη λεπτομέρεια, και τα νυφικά παπούτσια Jimmy Choo δεν αποτελούν εξαίρεση. Απο την στιγμή που θα τα φορέσεις, θα νιώσεις σαν την ίδια την Σταχτοπούτα

Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζει τα νυφικά παπούτσια Jimmy Choo είναι η γκάμα των στυλ που προσφέρουν. Κλασσικές γόβες, διακοσμημένα σανδάλια με κρύσταλλα και πέρλες ή κάτι λίγο πιο τολμηρό, σίγουρα θα βρεις το ζευγάρι που θα συμπληρώνει τέλεια το φόρεμά σου.

Jimmy Choo νυφικά παπούτσια
Διάβασε ακόμη:Σανδάλια για Γάμο σε Νησί: Το Απόλυτο Καλοκαιρινό Στυλ

Παρουσιάζοντας τον Jimmy Choo: Ο σχεδιαστής πίσω απο τα φανταστικά παπούτσια

Ο Jimmy Choo γεννήθηκε στη Μαλαισία τη δεκαετία του 1960 και μεγάλωσε μαθαίνοντας την τέχνη της υποδηματοποιίας από τον πατέρα του. Μετακόμισε στην Αγγλία τη δεκαετία του 1980 και άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στο Hackney του Λονδίνου.

Το ταλέντο του Jimmy Choo  στην κατασκευή υποδημάτων τράβηξε γρήγορα την προσοχή της ελίτ της μόδας και σύντομα δημιουργούσε παπούτσια για την ίδια την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Aκόμη και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν μπορούσαν να αντισταθούν στη γοητεία των δημιουργιών του Jimmy Choo.

NΝύφη φοράει δημιουργίες του Jimmy Choo
Διάβασε ακόμη:Alexis Georgio: Η ελληνική ιδιοφυΐα των νυφικών φορεμάτων

Καθώς η δημοτικότητά του μεγάλωνε, ο Jimmy Choo επέκτεινε την επιχείρησή του και άρχισε να συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια μόδας Tamara Mellon για να δημιουργήσει το εμπορικό σήμα Jimmy Choo που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, πούλησε το μερίδιό του στην εταιρεία και χώρισε τους δρόμους του με την Tamara Mellon. Συνέχισε να δημιουργεί όμορφα παπούτσια με τη δική του ετικέτα και το 2011, του απονεμήθηκε ένα OBE (Order of the British Empire) για τις υπηρεσίες του στη βιομηχανία της μόδας.

Νυφικά παπούτσια Jimmy Choo: Η τέλεια τελική πινελιά στη νυφική σου εμφάνιση.

Jimmy Choo
photography by ignatios kourouvasillis
Διάβασε ακόμη:Ψάχνεις άνετα παπούτσια για γάμο; 16 μοναδικές προτάσεις

Όταν πρόκειται για την εμφάνιση σου, όλοι συμφωνούμε ότι κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική. Απο τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου έως τα νυφικά παπούτσια, όλα πρέπει να είναι τέλεια! Και τα νυφικά παπούτσια του Jimmy Choo είναι η απόλυτη τελική πινελιά για μια πλήρη και κομψή εμφάνιση. 

Απο διακριτικά ζευγάρια με λεπτά τακούνια μέχρι πιο τολμηρά σχέδια με αστραφτερά κρυστάλλινα διακοσμητικά, τα νυφικά παπούτσια του Jimmy Choo δεν θα σε αφήσουν αδιάφορη. 

Τα νυφικά παπούτσια του Jimmy Choo είναι επίσης γνωστά για την άνεση που προσφέρουν, καθώς κατασκευάζονται με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και τεχνολογιών που διασφαλίζουν την άνετη εφαρμογή και την ελαστικότητα τους. 

Επιπλέον, η ποικιλία των σχεδίων και των χρωμάτων που προσφέρονται, σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεις το απόλυτο ζευγάρι που αντικατοπτρίζει το στυλ σου και την προσωπικότητά σου.

Νυφικά παπούτσια Jimmy Choo Ari κατασκευασμένα από λευκό σατέν ύφασμα και διακοσμημένα με λαμπερά κρύσταλλα Swarovski
Νυφικά παπούτσια Jimmy Choo MEIRA σε latte nappa με διακοσμητικά κρύσταλλα φύλλων σε λευκό φόντο
Νυφικά παπούτσια Jimmy Choo AVELINE: Λευκά πέδιλα με δύο μεγάλους φιόγκους από λευκό grosgrain υλικό.
Νυφικά παπούτσια Jimmy Choo AVELINE: Η ασύμμετρη λάμψη των φιόγκων
Νυφικά παπούτσια Jimmy Choo AURELLIE σε μπλε σατέν ύφασμα με λεπτομέρειες από κρυστάλλους
Νυφικά σανδάλια Josephine διακοσμημένα με λαμπερά κρυσταλλικά βραχιόλια
Διάβασε ακόμηΤι τσάντα να κρατήσω σε γάμο; Συμβουλές και προτάσεις

Νυφικά παπούτσια Jimmy Choo: Η τιμή της πολυτέλειας

Τώρα, μπορείς να σκεφτείς ότι τα νυφικά παπούτσια Jimmy Choo είναι λίγο ακριβά. Ναι, συμφωνούμε αλλά μην ανησυχείς, αξίζουν κάθε ευρώ! Οι τιμές ξεκινούν από 700 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 3500 ευρώ για τα πιο πολυτελή. Οκ, μπορεί να είναι λίγο τσουχτερές, αλλά σκέψου ότι θα τα φορέσεις την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σου. Είναι αυτό που λέμε, μια αξέχαστη εμπειρία μωρέ! 

Νυφικά παπούτσια Jimmy Choo SAEDA σε εκρού σατέν διακοσμημένα με κρυστάλλους
Νυφικά παπούτσια Jimmy Choo SACORA σε λευκό δαντελωτό σχέδιο με λεπτομέρειες από δέρμα σε nude απόχρωση
Πλατινέ παπούτσια με σκόνη glitter, με κρυστάλλους και μαργαριτάρια στη λεπτομέρεια.
Παπούτσια Jimmy Choo ROMY με κρύσταλλα σε χρυσαφί χρώμα.
Διάβασε ακόμη:16 Καλοκαιρινά παπούτσια για γάμο: Για μια κομψή καλεσμένη

Πού να αγοράσετε τα παπούτσια του Jimmy Choo στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, υπάρχουν διάφορα επίσημα καταστήματα που διαθέτουν τη συλλογή παπουτσιών του Jimmy Choo. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τα καταστήματα Καλογήρου και το Harrods στο Golden Hall, στην περιοχή του Αμαρουσίου

Επιπλέον, μπορείς να αγοράσεις online τα παπούτσια της εταιρείας από την επίσημη ιστοσελίδα της, αλλά και από άλλες ηλεκτρονικές πλατφόρμες που διαθέτουν τη συλλογή του Jimmy Choo. Επιλέγοντας να αγοράσεις από ένα επίσημο κατάστημα ή από την ιστοσελίδα της εταιρείας, να είσαι σίγουρη ότι αγοράζεις αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.