Γυναίκα με sneakers και κολάν στην θάλασσα

Ναι, η αλήθεια είναι πως αποτελούν “σταθερή αξία”, αφού είναι άνετα και ιδανικά για κάθε εποχή αλλά και για κάθε περίσταση. Από τις πρώτες πρωινές ώρες, έως τις βραδινές εξόδους, μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή, να συνδυαστούν με οποιοδήποτε ρούχο και αξεσουάρ και να δημιουργήσουν outfit που ούτε εσύ θα πιστεύεις!

Είχες συνηθίσει να φοράς τα κολάν μόνο με τα sneakers σου και μόνο την ημέρα; Τώρα θα τα φοράς και με τακούνια τη νύχτα, αφού μιλάμε πλέον για το πιο ευέλικτο κομμάτι που θα απογειώσει κάθε εμφάνισή σου. Θέλεις να μάθεις το πώς;

Κολάν με sneakers για απόλυτη άνεση

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, χρειάζεσαι κάτι άνετο, συμφωνώ! Είτε τρέχεις να κάνεις εξωτερικές εργασίες, είτε πας μια βόλτα με την κολλητή, είτε οργανώνεις… το γάμο ή το πάρτι των γενεθλίων σου, ο συνδυασμός κολάν – sneakers είναι άχαστος!

Μπορείς να επιλέξεις ένα ψηλόμεσο, ελαστικό κολάν, μαζί με ένα oversized T-shirt ή μια casual μπλούζα για ένα look στιλάτο, κομψό, αλλά και άνετο! Το μαύρο χρώμα σίγουρα κυριαρχεί και είναι και safe, αλλά μπορείς να επιλέξεις και άλλες αποχρώσεις, έτσι για την αλλαγή!

Όσον αφορά τα sneakers, μπορείς να φορέσεις το κλασικό λευκό που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ, αλλά αν θέλεις οι εμφανίσεις σου να είναι πιο εκκεντρικές, τότε μπορείς να επιλέξεις sneakers με πιο ιδιαίτερες λεπτομέρειες!

Φυσικά μπορείς να συνδυάσεις και αξεσουάρ, όπως ένα backpack, ώστε να έχεις όλα τα αξεσουάρ σου σε ένα σημείο.

Διάβασε ακόμη:Συνδυασμοί με μαύρο σακάκι: Όταν το Στυλ γίνεται Παιχνίδι

Τακούνια για εντυπωσιακές νυχτερινές εμφανίσεις

Αν ο παραπάνω συνδυασμός σου φαίνεται κάπως οικείος, τώρα έρχεται αυτό που περίμενες! Κολάν με τακούνια! Ναι, το ξέρω πως έχεις συνδυάσει το συγκεκριμένο ρούχο με πιο casual εμφανίσεις, όμως ποτέ δεν είναι αργά να ακολουθήσεις τις τάσεις, να δοκιμάσεις και να κάνεις τη διαφορά!

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εμφάνιση, είναι αυτή με κολάν αθλητικό και ψηλοτάκουνα παπούτσια (ξέρεις, όπως το έχουν φορέσει πολλές αγαπημένες του Hollywood), με απλό T-shirt. Από την άλλη, αν θέλεις κάτι λιγότερο εκκεντρικό, τότε μπορείς να δοκιμάσεις κολάν σε απομίμηση δέρματος (το δερματίνη που λέμε), το οποίο μπορείς να φορέσεις με όποια μπλούζα θέλεις, ακόμα και πουκάμισο ή crop top!

Κι αν δεν με πιστεύεις, μπορείς να τσεκάρεις τις επιλογές που έχει το Bolf.gr σε γυναικεία κολάν, για να δεις ότι οι επιλογές σου είναι όντως πολλές! Μένει να βάλεις φαντασία και δημιουργικότητα και τότε σίγουρα θα φτιάξεις ένα μοναδικό outfit!

Extra tip

Προτίμησε μονόχρωμα κολάν, ώστε να διατηρήσεις μια ισορροπία στο σύνολό σου. Αν επιλέξεις δερματίνη, τότε οι αποχρώσεις του καφέ είναι top για φέτος!

Επιλέγοντας το κολάν που σου ταιριάζει

Σου φαίνεται βουνό να επιλέξεις το σωστό κολάν; Πίστεψέ με δεν είναι τόσο! Διάλεξε κολάν με άνετη εφαρμογή για την ημέρα και τόλμησε να δοκιμάσεις πιο ιδιαίτερες υφές και λεπτομέρειες για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Τέλος, μην ξεχάσεις να προσθέσεις τα σωστά αξεσουάρ, αφού ξέρεις πως έχουν τη δύναμη να αλλάξουν εντελώς το look σου! Καπέλα, γυαλιά ηλίου, κολιέ και λοιπά κοσμήματα θα κάνουν τη διαφορά!

Όταν μιλάμε για μόδα άλλωστε, οι συνδυασμοί είναι ατέλειωτοι! Δοκιμάζοντας σιγά σιγά διαφορετικά στυλ, π.χ. ένα κολάν με πλεκτή μπλούζα και sneakers ή τακούνια, θα δεις πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Έχεις την ευκαιρία να φορέσεις ό,τι θέλεις και όπως θέλεις, αρκεί να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου! Γιατί να μην το εκμεταλλευτείς στο έπακρο;