Καλοκαιρινά παπούτσια για γάμο για μια κομψή καλεσμένη

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έμαθα στη ζωή μου ως γυναίκα είναι να περπαταω με ψηλοτάκουνα και να φοράω άβολα παπούτσια.

Παρ’ όλα αυτά, η αγάπη που τους έχω νομίζω ότι δεν μπορεί να σταματήσει. Συχνά προτιμώ να θυσιάσω την άνεσή μου και να φορέσω ένα θεσπέσιο ζευγάρι πέδιλα, παρόλο που μετά από δύο ώρες και παραπάνω θα το μετανιώσω. Αλλά η αγάπη μου γι’ αυτά είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να τα αγοράσω.

Ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη γυναίκα που αντιμετωπίζει αυτήν την κατάσταση, και ελπίζω να έχω τη συμπαράστασή σου, αγαπητή μου φίλη. Ελπίζω, καθώς διαβάζεις αυτό το κείμενο, να με καταλαβαίνεις και να γελάς, γιατί θυμάσαι όλες εκείνες τις φορές που είχες πει κάτι παρόμοιο μέσα σου. Η ζωή μας έχει διδάξει να περπατάμε στα δικά μας πόδια, και εμείς, οι γυναίκες, του προσδίδουμε μια όμορφη πινελιά. Πιστεύω ότι τα ρούχα και τα παπούτσια που φοράμε μας δίνουν ενέργεια, αγάπη, στυλ και αντλούν στοιχεία από την προσωπικότητά μας.

Φέτος το καλοκαίρι, φαντάζομαι ότι και εσύ έχεις πολλούς γάμους στην ατζέντα σου, όπως και εγώ. Έτσι, αν αντιμετωπίζεις δυσκολία να επιλέξεις τα κατάλληλα παπούτσια για γάμο, ως καλεσμένη, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να βγεις από αυτήν τη δύσκολη θέση. Θα σου προτείνω εκείνα που ταιριάζουν αποκλειστικά στο στυλ σου και θα λάμψεις με την προσωπικότητά σου

Πάμε λοιπόν να τα δούμε παρέα:

Καλοκαιρινά παπούτσια για γάμο, ιδανικά για την καλεσμένη

Διάβασε ακόμη:Ντύσιμο για καλεσμένη: 5 top σύνολα για το καλοκαιράκι!

1. Τα καλύτερα καλοκαιρινά πέδιλα για γάμο: Στυλ και Άνεση σε κάθε βήμα

Τα χαμηλά πέδιλα και γενικά αυτά με λίγο ύψος είναι ιδανικά και ταιριάζουν στις περισσότερες από εμάς. Μπορείς να βρεις ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, ανεξάρτητα από το προσωπικό στυλ σου, και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά ρούχα. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο άρθρο μου για τα ρούχα ως καλεσμένη, για να βρεις ακριβώς το ταιριαστό outfit με πέδιλα.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα συνιστούσα πιο έντονα χρώματα, αφού θα είσαι και μαυρισμένη. Επιπλέον, τα παστέλ, οι χρυσές, και ή ασημί αποχρώσεις είναι ιδανικές για γάμους ως καλεσμένη. Αποφεύγουμε το μαύρο ή το μπεζ χρώμα στα πέδιλα, καθώς μπορεί να μειώσουν την εμφάνιση του ποδιού σου. Τέλος τα πέδιλα με φιάπα είναι πάλι στη μόδα και βοηθούν να μην κουράζεται το πόδι σου, προσφέροντας ύψος στο πέλμα.

Διάβασε ακόμη:Τι να φορέσω σε γάμο; 20 μοναδικά outfits για το 2023

2. Mules για γάμο: Υπέροχη επιλογή για την κομψή καλεσμένη

Ένα από τα αγαπημένα μου είδη παπουτσιών είναι τα mules, καθώς μπορούν να είναι χαμηλά, ανατομικά και να φορεθούν κατάλληλα σε γάμους και πάρτι, εάν τα συνδυάσεις σωστά.

Τα mules ταιριάζουν κυρίως με oversized παντελόνια, φαρδιές παντελόνες ή ¾ παντελόνες, είτε σε γραμμή Α. Φυσικά, μπορούν να συνδυαστούν και με φορέματα, αλλά θεωρώ ότι το παντελόνι θα αναβαθμίσει το στυλ με αυτά τα συγκεκριμένα ζευγάρια παπούτσια και θα αναδείξει την γυναικεία φύση σας.

Διάβασε ακόμη:Σανδάλια για Γάμο σε Νησί: Το Απόλυτο Καλοκαιρινό Στυλ

3. Χαμηλά παπούτσια για γάμο. Άνεση και κομψότητα

Ένα από τα must-have που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα είναι τα χαμηλά παπούτσια για γάμο. Κατανοώ ότι ορισμένες από εσάς δεν τις θεωρούν συμβατές με το στυλ και τα ρούχα τους, αλλά παπούτσια όπως οι μπαλαρίνες και τα σανδάλια είναι ένα κομμάτι μόδας που είναι γυναικείο, στιλάτο και άνετο ταυτόχρονα.

Διάβασε ακόμη:Ψάχνεις άνετα παπούτσια για γάμο; 16 μοναδικές προτάσεις

4. Πλατφόρμες για γάμο. Υψηλή μόδα για καλεσμένη

Οι πλατφόρμες αποτελούν το ιδανικό παπούτσι για το καλοκαίρι και για γάμους σε νησιά, καθώς συνδυάζουν άνεση, στυλ και μια αίσθηση ελαφρότητας, που είναι ιδανικά χαρακτηριστικά για την εποχή. Ιδιαίτερα οι πλατφόρμες με ψάθινη βάση είναι απόλυτα απαραίτητες για καλοκαιρινά γυναικεία παπούτσια σε γάμους ως καλεσμένη. Ταιριάζουν εξίσου ωραία με φορέματα, αέρινες φούστες αλλά και παντελόνες

Διάβασε ακόμη:16+ 1 Καλοκαιρινά αέρινα φορέματα για γάμο σε νησί

Για να μην μείνεις χωρίς ιδέες, θα ήθελα να σου προτείνω μερικές εναλλακτικές που αποτελούν τάσεις της μόδας και είναι ιδανικές για να φορεθούν σε γάμους ως καλεσμένη.

  • Αν ψάχνεις για άνετα και χαμηλά παπούτσια που θα προσθέσουν στυλ και μια γυναικεία πινελιά στο ντύσιμό σου, σίγουρα θα σου πρότεινα τα slippers loafers.
  • Αν ψάχνεις μια εναλλακτική με πέδιλο που έχει πολύ χαμηλό τακούνι και δημιουργεί μια vintage αίσθηση με έμπνευση από τα 90s, μπορείς να επιλέξεις τα kitten heels, τα οποία θα συμπληρώσουν το outfit σου με στυλ.
  • Αν σου αρέσουν τα mules και θες να φορέσεις κάτι που συνδυάζεται με παντελόνι, σίγουρα θα σου πρότεινα τα cowboy mules. Είναι κομψά και άνετα και μπορούν να φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις ένα πιθανό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει την ημέρα του γάμου, το οποίο είναι οι καιρικές συνθήκες και το μέρος όπου θα γίνει ο γάμος, σου προτείνω να είσαι έξυπνη και να έχεις μαζί σου δύο ζευγάρια παπούτσια. Μπορείς να φοράς ανοιχτά παπούτσια και να έχεις ένα κλειστό ζευγάρι μπροστά σε περίπτωση βροχής.