Σικ Βραδινό ντύσιμο: 23 Υπέροχες Επιλογές για ποτό ή φαγητό

Σε όλες μας αρέσει να ντυνόμαστε όμορφα και να είμαστε εντυπωσιακές στις βραδινές μας εξόδους. Όμως, όταν ετοιμαζόμαστε, το ερώτημα «τι να φορέσω;» παραμένει ένα διαχρονικό δίλημμα. Ποιο σύνολο θα επιλέξουμε;

Το βασικό ερώτημα είναι πώς να επιλέξουμε το κατάλληλο βραδινό ντύσιμο για κάθε περίσταση. Οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες. Θα σε βοηθήσω να βρεις το ιδανικό outfit που θα ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ, τις ανάγκες σου και την εκάστοτε εκδήλωση, ανεξαρτήτως εποχής.

Έτσι, θα είσαι έτοιμη γρήγορα και εύκολα.

Που λες φιλενάδα μου σε μια βραδινή έξοδο απαιτεί να είσαι λαμπερή, εντυπωσιακή και σέξι, πάντα ανάλογα με την περίσταση. Στόχος σου είναι να δημιουργήσεις ένα σικ βραδινό ντύσιμο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.Δεν ντυνόμαστε το ίδιο για ένα ποτό, ένα δείπνο ή ένα club. Σε μια χαλαρή έξοδο, δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε. 

Το ντύσιμο πρέπει να είναι προσαρμοσμένο τόσο στην περίσταση όσο και στο προσωπικό μας στυλ. Κάθε περίσταση έχει τις δικές της λεπτομέρειες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό βραδινό σύνολο.

Ας δούμε αναλυτικά πώς να ντυθούμε για κάθε περίσταση…

Διάβασε ακόμη: Συνδυασμοί με μαύρο σακάκι: Όταν το Στυλ γίνεται Παιχνίδι

1. Σικ Βραδινό ντύσιμο για ποτό

Τι καλύτερο από το να πάρεις τις κολλητές και να πάτε μια Τετάρτη βράδυ για girls night out για ποτό-εγώ προτιμώ να βγαίνω μέσα στην εβδομάδα, περνάς πιο ωραία-, θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο για την αυτοπεποίθηση σου και για να αποφορτιστείς από την δουλειά και τις υποχρεώσεις, ώστε να λάμψεις και να αναδείξεις τον μοναδικό σου εαυτό.

Φυσικά, αυτό συνοδεύεται και από ένα κατάλληλο outfit που είμαι εγώ εδώ φιλενάδα να σου προτείνω μερικά μοναδικά σύνολα. Είτε είναι χειμώνας, είτε είναι καλοκαίρι.

Μπορείς να συνδυάσεις τα παντελόνια με ένα ωραίο τοπ

Διάβασε ακόμη: 14 Σύνολα για γάμο με παντελόνι. Ευκολία και στυλ σε Ένα!

2. Βραδινό ντύσιμο για φαγητό

Η έξοδος για φαγητό σε κάποιο εστιατόριο είναι από τις ωραίες εξόδους και προϋποθέτει το σύνολο που θα διαλέξεις, να είναι κάτι πιο κλασσικό και σικ αλλά συνάμα να είναι ένα άνετο σύνολο. Επειδή όταν πας για φαγητό θέλεις να φας και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, παρά να νιώθεις μαγκωμένη μέσα στα ρούχα που φοράς, αλλά να απολαμβάνεις την στιγμή.

Γι’ αυτό τον λόγο θα σου δείξω μερικά γυναικεία ρούχα που θα ταιριάζουν τέλεια για την περίσταση.

Mπορείς να συνδυάσεις με ένα δαντελένιο πουκάμισο

Διάβασε ακόμη: Ντύσιμο για γάμο το καλοκαίρι: 40 Ιδέες για κάθε γούστο!

3. Βραδινό ντύσιμο για μπουζούκια

Σέξι, εντυπωσιακή και λαμπερή είναι μερικά από τα επίθετα που πρέπει να έχει αυτή η έξοδος αν θέλεις να λάμπεις. Συνήθως τα μπουζούκια είναι ανοιχτά τον χειμώνα, όποτε και τα σύνολα που θα σου δείξω θα προσπαθήσω να είναι πιο χειμωνιάτικα.

Είναι μια ιδιαίτερη περίσταση που θέλει και τα ανάλογα κοσμήματα και το ανάλογο ντύσιμο. Αφού, θέλουμε να δώσουμε μια έξτρα πινελιά στο ντύσιμο σου, ώστε να λάμπεις!

Mπορείς να συνδυάσεις την παντελόνα με το τοπ

Διάβασε ακόμη: 72 Εντυπωσιακά χτενίσματα για γάμο που θα λατρέψεις!

4. Βραδινό ντύσιμο για μπαρ/κλαμπ

Η έξοδος σε μπαρ/κλαμπ είναι μια πολύ ωραία περίσταση για όμορφο, σέξι αλλά και άνετο ντύσιμο για να μπορείς να χορέψεις με τις φίλες σου και να διασκεδάσεις. Συνήθως, στα κλαμπ πάμε για να χορέψουμε και να βγάλουμε όλες τις χορευτικές φιγούρες που κρατάμε μέσα μας και της βλέπει μόνο ο καθρέπτης στο μπάνιο μας.

Τι καλύτερο λοιπόν, από το να βάλεις κάτι ανάλαφρο και σέξι ταυτόχρονα για να πάρεις τις κολλητές και να δείξεις και αυτή την πλευρά σου. Παρακάτω, θα σου δείξω μερικά σύνολα να πάρεις ιδέες.

Mπορείς να το συνδυάσεις με το τοπ του αντίστοιχα

Wedmyway Tip: Aν θέλεις μπορείς να συνδυάσεις τα σύνολα σου και χωρίς τακούνια
για να το ευχαριστηθείς πιο πολύ και να χορέψεις με την ψυχή σου.

5. Βραδινό ντύσιμο για φαγητό σε ταβέρνα

Η έξοδος σε μια ταβέρνα για φαγητό είναι μια καλή ευκαιρία όπου μπορείς να δείξεις τον πιο cozy και χαλαρό εαυτό σου, να πιείς τα ουζάκια σου και να φας τα μεζεδάκια σου με τους φίλους σου με ένα ανάλαφρο και όμορφο, απλό βραδινό ντύσιμο που θα σε κάνει να αφεθείς και να απολαύσεις την βραδιά.

Φυσικά, μπορείς να βάλεις και κάτι λίγο πιο σικ για να σου δώσει ένα boost αυτοπεποίθησης.

Συνδύασε το με ενα πλεκτό τοπ

Πολλές φορές δεν είναι το σύνολο που σε κάνει να ξεχωρίσεις, αλλά η προσωπικότητα σου και η αυτοπεποίθηση που βγάζεις μέσα από κάποια ρούχα. Να βρίσκεις μέσα από αυτά τα outfit, αυτό που χρειάζεσαι για να νιώθεις μοναδική και να λάμπεις!

Άλλωστε, δεν βγήκε τυχαία ότι το ρούχο πρέπει να το φοράμε και όχι να μας φοράει. Γι’ αυτό επίλεξε αυτό το σικ βραδινό ντύσιμο που ταιριάζει σε εσένα και στην κάθε περίσταση ξεχωριστά και πέρνα καλά!

Πιες ένα ποτό και για μένα φιλενάδα!! Have fun.🙂