Χρειάζεσαι βοήθεια;

< Όλα τα άρθρα

Πως να σχεδιάσω την τέλεια λίστα προσκεκλημένων γάμου

Νύφη, γαμπρός και καλεσμένοι σε γάμο τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους.

Τα πρώτα βήματα με το εργαλείο του WedMyWay

Η λίστα προσκεκλημένων γάμου, βρίσκεται εδώ στο WedMyWay σε ψηφιακή μορφή. Προσθέτωντας τους καλεσμένους σας, θα μπορείς να οργανώσεις, να ταξινομήσεις για  να έχεις τον πλήρη έλεγχο της λίστας. Ο διαχειριστής της λίστας λειτουργεί ως βάση δεδομένων όλων των πληροφοριών που χρειάζεσαι. Ρίξε μια πρώτη ματιά.

 • Για να μεταβείς στο εργαλείο, μπορείς να επιλέξεις “Λίστα καλεσμένων” από τον πίνακα ελέγχου σου.
 • Στην κορυφή θα δεις τρία εικονίδια. Λήψη, εκτύπωση και κέντρο βοήθειας. Μπορείς να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις την λίστα με τους επισκέπτες σας και να την παραδώσεις στον χώρο δεξίωσης η το catering.
 • Αμέσως μετά βρίσκεται  το κουμπί  “Όλα τα group” όπου μπορείς να προβάλεις την λίστα σου ανά κατηγορία
 • Στην συνέχεια θα δείς το κουμπί “Πρόσθεσε νέα καλεσμένο” με το οποίο μπορείς να προσθέτεις κάθε καλεσμένο του δικού σου γάμου.
 • Λίγο πιο κάτω βλέπεις ένα γραφικό στοιχείο, το οποίο σε ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο, για το σύνολο των καλεσμένων που έχεις δημιουργήσει, πόσοι απο αυτούς τελικά θα παρευρεθούν, πόσοι όχι, και πόσοι αναμένεται η απάντηση τους.
 • Αμέσως μετά θα δεις δυο menus. Το πρώτο “Προεπιλογή” σου δίνει την ευκαιρία να βλέπεις τους επισκέπτες σας, ανά κατηγορία, και το δεύτερο “Ψάξε τους καλεσμένους” να πληκτρολογείς ένα όνομα η επίθετο και να σου εμφανίζει τον κάθε καλεσμένο, σε περίπτωση που ξεχάσεις κάποιον.
 • Για το τέλος αφήσαμε την δική σου λίστα. Κάθε φορά που προσθέτεις ενα νεο καλεσμένο θα εμφανίζεται αυτόματα στην λίστα σου. Τέλειο;

MyWayTip: Για να ξεκινήσεις, σημείωσε κάθε όνομα που σου έρχεται στο μυαλό. Συνιστούμε να ρωτήσεις τις οικογένειές σας αν θα ήθελαν να προσθέσουν και αυτές κάποια ονόματα.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY
Διάβασε ακόμα:Πώς να οργανώσω τα τραπέζια του γάμου με το WedMyWay

Πως να προσθέσεις ένα νέο καλεσμένο στήν λίστα σας.

Για να προσθέσεις ένα καλεσμένο στην λίστα σας, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

 • Κάνε κλικ στο κουμπί “Πρόσθεσε καλεσμένο”
 • Στην συνέχεια θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τις παρακάτω πληροφορίες.

Όνομα

Επίθετο

Email

Τηλέφωνο

MyWay Tip: Θυμήσου ότι σε αυτό το στάδιο, η μόνη υποχρεωτική πληροφορία που πρέπει να συμπληρώσεις είναι το όνομα του καλεσμένου

 • Αμέσως μετά σου δίνεται η δυνατότητα να ομαδοποιήσεις τους καλεσμένους σου και να φτιάξεις τις παρέες σου, επιλέγοντας το κατάλληλο γκρούπ.  Όλες οι επιλογές βρίσκονται εδώ.

Νύφη

Γαμπρός

Οικογένεια Γαμπρού

Οικογένεια Νύφης

Φίλοι Γαμπρού

Φίλοι Νύφης

Κοινοί Φίλοι

Συνάδελφοί Γαμπρού

Συνάδελφοί Νύφης

 • Στο πεδίο “Κατάσταση” έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις αν ο καλεσμένος σου θα παρευρεθεί η όχι στον γάμο σου.

MyWay Tip: Σου προτείνουμε να προσθέσεις τους καλεσμένους σου, και στην πορεία, παρακολουθώντας την απάντηση τους να αλλάζεις την κατάσταση

 • Στο πεδίο “Άτομα” μπορείς να επιλέξεις τον αριθμό των ατόμων. Επέλεξε 2 άτομα αν τελικά ο φίλος σου ο Κώστας έρθει με την κοπέλα του.

MyWay Tip: Στο πεδίο “Άτομα” θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις ένα άτομο, αλλιώς ο καλεσμένος δεν θα περάσει αυτόματα στην λίστα σας

 • Στο πεδίο “Τραπέζι” επέλεξε σε ποιο τραπέζι θα κάτσει ο καλεσμένος σου.

MyWay Tip: Αν δεν έχεις ορίσει το νούμερο των τραπεζιών μέσα απο το εργαλείο “Πλάνο τραπεζιών” η συγκεκριμένη επιλογή δεν θα εμφανίζεται. Μπορείς όμως να το κάνεις και αργότερα

 • Για το τέλος, αφήσαμε τις δικές σου σημειώσεις. Η οικογένεια “Θεοδωράκη” έχουν ενα παιδικό καρότσι. Σημείωσε το για να έχεις τον πλήρη έλεγχο.
Animated GIF - Find & Share on GIPHY
Διάβασε ακόμα:Πως να οργανώσω τα βασικά έξοδα γάμου με το WedMyWay

Πως να επεξεργαστείς την λίστα με τους καλεσμένους σας

Κάθε φορά που θέλεις να αλλάξεις καποιο στοιχείο απο τους καλεσμένους σου, μπορείς να κάνεις κλικ πάνω στο όνομα του καλεσμένου και να αλλάξεις τα στοιχεία. 

Εαν σου έδωσε το πολυπόθητο οκ, και θα παρευρεθεί τελικά στον γάμο σου, κάνε κλικ στο κουμπί “Κατάσταση” και άλλαξε το σε “Θα παρευρεθεί¨

Εάν τελικά θα είναι 4 άτομα, κάνε κλικ στο κουμπί “Άτομα” και βάλε τον σωστό αριθμό. 
Στόχος μας  είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σου και η οργάνωση του γάμου σου  να αποτελέσει μια αξιομνημόνευτη εμπειρία.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Πως να παρακολουθείς την λίστα προσκεκλημένων γάμου

Ένας άλλος καλός τρόπος για να παρακολουθείς την λίστα σου είναι να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία κατηγορίας, όπου οι καλεσμένοι σου ταξινομούνται αυτόματα ανα group και ανα κατάσταση.  

Για να το κάνεις θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

 • Πάτα στο κουμπί “‘Όλα τα group
 • Επέλεξε to group καλεσμένων που θέλεις να δεις.
 • Πάτα στο κουμπί “Προεπιλογή
 • Επέλεξε την κατάσταση των καλεσμένων που θέλεις να δείς
Διάβασε ακόμα:Πως να διαχειριστώ το ψηφιακό σημειωματάριο γάμου

Πως να διαγράψεις ενα καλεσμένο απο την λίστα σας

Εάν για κάποιο δικό σου λόγο θέλεις να διαγράψεις ενα καλεσμένο, μπορείς να το κάνεις με πολύ εύκολο τρόπο.

 • Κάνε κλικ στο όνομα του καλεσμένου που θές να διαγράψεις.
 • Επέλεξε το κουμπί “Διαγραφή¨.

Προγραμματισμός. Πως να ψάξεις τους καλεσμένους σας

Οταν έχεις μια μεγάλη λίστα καλεσμένων, είναι πολύ πιθανό να χαθείς μέσα σε αυτή, ακόμα και να ξεχάσεις κάποιον συγκεκριμένο καλεσμένο. Το Wedmyway σου δίνει και εδώ την λύση. 

Ξεκίνα να πληκτρολογείς στην μπάρα αναζήτησης, το όνομα η το επίθετο του καλεσμένου που θες, και το εργαλείο μας θα στον εντοπίσει. Παιχνιδάκι!

Πως να κατεβάσεις και να εκτυπώνεις την λίστα προσκεκλημένων γάμου

Εάν χρειαστεί να κατεβάσεις  τη λίστα με τους καλεσμένους σου ως έγγραφο PDF , το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις κλικ στον σύνδεσμο “Λήψη” που θα σου δώσει το αρχείο. 


Είναι γνωστό ότι το catering η ο χώρος που θα φιλοξενήσει το γαμήλιο πάρτι σου, θα σου ζητήσει την λίστα αλφαβητικά. Το γνωρίζουμε και έχουμε προνοήσει για αυτό. Xρησιμοποιώντας τη λειτουργία “Εκτύπωση” θα έχεις ένα αντίγραφο της δικής σου λίστας καλεσμένων, έτοιμη για Παράδωση.

Ακόμα να κάνεις εγγραφή;

Λίστα καλεσμένων γάμου

Aκόμα δεν έχεις ανακαλύψει τη λίστα καλεσμένων μας ;

Ακόμα χρειάζεσαι βοήθεια;

Το Wedmyway σχεδίασε εργαλεία που λύνουν υπαρκτά προβλήματα με κατανοητό και ουσιαστικό τρόπο. 

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν βρείς την λύση που ψάχνεις, επικοινώνησε μαζί μας στο info@wedmyway.gr και η ομάδα μας είναι πάντα  έτοιμη να σε βοηθήσει

Τα τελευταία άρθρα του WedMyWay

Γράψε το σχόλιο σου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί.

Περιεχόμενα