Χρειάζεσαι βοήθεια;

< Όλα τα άρθρα

Τι είναι η εφαρμογή οργάνωσης γάμου του WedMyWay

Τι είναι το Wedmyway

To Wedmyway είναι η πρώτη ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης γάμου. Παρέχουμε στους μελλόνυμφους ολοκληρωμένα, διασκεδαστικά και δημιουργικά ψηφιακά εργαλεία για να οργανώσουν το γάμο τους, όπως τον επιθυμούν.

Πιστεύουμε ότι για κάθε ζευγάρι ο γάμος είναι ένα ουσιαστικό ταξίδι και όχι μια μεμονωμένη εκδήλωση. Το όραμα μας είναι κάθε νύφη και γαμπρός να πραγματοποιήσουν το γάμο των ονείρων τους απολαμβάνοντας κάθε βήμα τη διαδρομής.

Νύφη κρατάει laptop με την πλατφόρμα του WedMyWay

Ποια είναι τα ψηφιακά εργαλεία του WedMyWay

Έχουμε σχεδιάσει πρωτότυπα ψηφιακά εργαλεία που διευκολύνουν την οργάνωση, απαλύνουν το στρες ξεχειλίζουν με έμπνευση, δίνουν ώθηση στη δημιουργικότητα και εγγυώνται πραγματική διασκέδαση.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Δουλεύουμε αδιάκοπα πάνω σε νέα εργαλεία, που λύνουν υπαρκτά προβλήματα με κατανοητό και ουσιαστικό τρόπο.

WedMyWay εργσλεία γάμου

Που θα βρω τα ψηφιακά εργαλεία του WedMyWay

Μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας wedmyway.gr, και την εφαρμογή μας app.wedmyway.gr και να ξεκινήσεις τον σχεδιασμό του γάμου σου.

Είναι δωρεάν;

Ναι. Ολα τα ψηφιακά εργαλεία του WedMyWay είναι εντελώς δωρεάν. Κάνε την εγγραφή σου σήμερα, και ξεκίνα να σχεδιάζεις τον γάμο των ονείρων σου.

Πώς να επικοινωνήσω με το Wedmyway

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σου να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σου και να σου δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

  • Στείλε μας ένα email στο [email protected]
  • Τηλεφώνησε μας στο (+30) 216 9005972
  • Στείλε μας ένα μήνυμα στα social media.
  • 😊💖🎉

Τα τελευταία άρθρα του WedMyWay

Περιεχόμενα