Πολυχώρος Ονείρων

Πολυχώρος Ονείρων

Λεωφόρος Μαρκοπούλου - Λαυρίου Μαρκόπουλο Αττικής

Γενικές πληροφορίες

Ο Πολυχώρος Ονείρων βρίσκεται στην καρδιά των Μεσογείων, και αποτελείται από δύο κτίρια που αντιπροσωπεύουν μια μοντέρνα ερμηνεία του minimal design και του παραδοσιακού ασιατικού στυλ.

Ο χώρος Different αποτελείται από ένα κτίριο συνολικής επιφάνειας 1300τμ, το οποίο χαρακτηρίζεται από τον μοντέρνο industrial χαρακτήρα του.

Ο εξωτερικός χώρος του Different είναι έκτασης δυο στρεμμάτων, είναι καταπράσινος και περιβάλλεται από ελιές, λέιλαντ και αρωματικά φυτά.

Ο εσωτερικός χώρος είναι δομημένος με βιομηχανικά υλικά και παραπέμπει σε club. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται η νυφική σουίτα η οποία βρίσκεται στην αποκλειστική διάθεση του ζευγαριού για προετοιμασία και διανυκτέρευση.

Το PRIVE LOFT δίνει μια νέα διάσταση στην γαμήλια δεξίωση. Πολυτελής βίλα, απαράμιλλης αρχιτεκτονικής, με πράσινο και industrial gray–black δάπεδο Ιταλικής τεχνοτροπίας και κήπους σύγχρονης αντίληψης.

Το PRIVE LOFT με τις μοναδικές παροχές του προσφέρει στο ζευγάρι μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία καθώς πρόκειται για τον πιο διαφορετικό χώρο της αγοράς ο οποίος σε "κερδίζει" από την πρώτη στιγμή.

Περιγραφή

 

Ο πολυχώρος Ονείρων είναι σε θέση να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση, προσωπική ή εταιρική. Η συνεργασία μας με τα κορυφαία catering της αγοράς, καθώς και οι παράλληλες δραστηριότητες που έχουμε αναπτύξει στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη δεξίωση.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ:

  •  Εκκλησάκι αδειοδοτημένο από τη Μητρόπολη Μεσογαίως
  •  Πολυτελείς νυφικές σουίτες
  •  Καρέκλες tiffanys και τετράγωνα τραπέζια για μια εντυπωσιακή παρουσία
  •  Γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
  •  Ιδιωτικό parking
  •  Απεριόριστο ωράριο λειτουργίας

Χάρτης

Ερωτήσεις

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Μου αρέσουν πολύ οι χώροι σας. Υπάρχει εκκλησάκι;

Υπάρχει η δυνατότητα το μυστήριο σας να γίνει στα αδειοδοτημένα εκκλησάκια του κτήματος , τα οποία είναι αφιερωμένα στον Άγιο Νικόλαο και στην Αγία Σκέπη , χωρίς χρέωση από το κτήμα.

Απο φαγητό;

Συνεργαζόμαστε με 2 από τα καλύτερα caterings της αγοράς Pleiades Catering , Club Service Catering και μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την καλή ποιότητα και επαρκή ποσότητα των μενού , που μαζί θα διαμορφώσουμε ανάλογα με τις γαστριμαργικές σας προτιμήσεις.

Με ενδιαφέρει. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος, και θα σας στείλουμε μια προσφορά.

Ενναλακτικά καλέστε μας στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας

Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αυτής της τόσο σημαντικής μέρας για σας , με διακριτικότητα , επαγγελματισμό και αγάπη , γι’αυτό που μαζί θα διοργανώσουμε όπως εσείς το έχετε ονειρευτεί .